måndag 12 juli 2010

Surprise Cardholder & en Resväska

En sommar hälsning är alltid kul att skicka, vare sig det är tidigt eller sent på sommarn. Och det är precis vad jag gjort här till min kära vän Lena J.
Flera är skickade och ni som inte fått nåt än, misströsta inte... det kommer så fort jag hunnit med att göra något. I denna värmen går det inte fort direkt, skallen funkar inte alls på dagarna i denna hettan, utan pysslet får vara tills på kvällen och då är det ju så mycket annat som måste skötas också, så det tar sin tid att få något klart. ;)
Nu över till detta... som sagt det är en surprise cardholder igen, denna gången har jag gjort den i de härliga papperen från Maja design. Hennes underbara Crea diem kollektion, lite dekosar och fina bilder från nätet.
Resväskan såg jag i Magnolia ink och blev så sugen på att göra en jag också, jag ändrade storleken lite så den skulle passa till surprise cardholdern. Sagt och gjort här är den. Nu tänker jag ta mig en glass att svalka mig lite av.
Ha det så bra alla, och kom ihåg att dricka mycket vatten!

Framsidan och insidorna.Tagsens fram och baksida.Resväskans fram och baksida.Och till stängningen använde jag sliders som egentligen är till för band.2 kommentarer:

Lena sa...

Ja du Lena. Allt detta fina pryder mitt pysselrum nu. Tack för allt, än en gång. Här har man "solsting" nästan och att göra något mer än äta glass är inte att tänka på. Ha det så gott du och njut av dina 28 grader, ha,ha. Kram Lena

Pernol sa...

Sååååå snyggt!!! Du är allt bra duktig du! Fiffigt med sliders till stängning på resväskan.
Nu har jag lagt upp det jag fick av dig i min blogg. Tack så hemskt mycket!
kramis Pernilla