onsdag 30 juni 2010

Ni är väl för goa mina vänner!

Ni är väl helt otroliga mina vänner som skickar så mycket underbara saker till mig!! :) Jag blir så JÄTTEGLAD det värmer ända in i ♥ hjärtat ♥ ska ni veta. :)

Igår kom ett jättefint kort i så härliga och läckra färger från snälla och goa Lene.
♥ Jag älskar det vännen! ♥
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara Lene för det superfina kortet!! :)




Idag kom ännu ett spännande och tjockt kuvert, denna gång från Lena J, en jättefin ask med små söta lådor innehållande scrapgodis och på toppen satt ett jättefint stafflikort.
♥ Jag älskar allt vännen! ♥
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara Lena för det superfina kortet och den superfina asken + allt det andra som följde med!! :)



Nu åskar det här igen, men det håller sig i alla fall på avstånd denna gång, tidigare på eftermiddan här så hade jag åskan alldeles i närheten och vi blev utan ström ganska så länge. Idag tycks det som att han har det jobbigt våran oden Tor som ska vara i farten så länge och fara runt omkring för att hinna vara överallt. Hi hi. ;)


12 kommentarer:

Lene sa...

hej vännen!
Åh så underbar ask du fått av lena!
ha det bäst vännen så hörs vi när jag kommer hem!
massor av kramar från Lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Helt underbart förstår mycket väl att du blev jätteglad vem skulle inte bli det för något sådant fint:)
Vilken gullig kommentar du lämnat hos mig TACK SNÄLLA blev jätteglad ska du veta:)
Ja midsommar var helt underbar jag bara njöt och hade det helt toppen inget att klaga på:)
Å det låter underbart att sitta ute på altanen och njuta av sommarvärmen:) Ska jag njuta av solen så får det bli tidligt på morgonen för sen så blir det för varmt för mig tyvärr!!!
Ha det så himla underbart och hoppas att du får en toppen dag med mycket sol och värme och att du får må bra:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Petra sa...

Så mycket du fint du har fått, du också. Jättefint kort från Lene och der ser ut som om Lena kommit på en ny grej, två små lådor under stafflikortet, har jag aldrig sett innan. Härligt med goa vänner!
Kram o ha en bra dag min vän.
Petra

Inger Harding sa...

Så kjempefine saker du har fått Lena!
Ønsker deg en fin sommerkveld :)

♥ klem, Inger

Lilla Pyssel Inger sa...

Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg hoppas du får det helt underbart:) Kramar från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Visst är det underbart varje gång ett kort eller någon sak dimper ner. man blir som ett litet bran på nytt. Ser att väskan blivit lite tilltufsad med posten. Hoppas du kan puffa till den lite ändå.
Det var bara skoj att kunna glädja dig med efter allt fint jag fått av dig vännen. Ha det så bra i värmen. Kramis från Lisan

Petra sa...

Tack för snälla kära Lena.
Önskar dej en riktigt trevlig helg.
Kram
Petra

Pernol sa...

Hej vännen!
Åh vilka underbara gåvor du har fått! Även jag är lycklig ägare till ett av Lenes sommarkort.

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilken tur vi har eller hur så får så himla mycket fint av våra underbara blogg vänner:) Det är som rena Julafton varje gång man får något:)Tack snälla det är bra, fast tyvärr lite jobbigt med värmen. Det funkar bättre när vi är på sjön för då fläktar det hela tiden, här hemma är det rena bastun! Jag brukar vara ute på morgonen och kvällen men mitt på dagen har det varit för varmt för mig så då stänger jag in mig i mitt pyssel rum med min fläkt och myser istället:) Det är som du själv säger det är svårt att andas när luften står helt stilla puh!!!
Å vad glad jag blir att du gillade dom nya askarna jag har tyvärr fått helt token på att göra dom hi hi hi:) Jag är lite så att hittar jag något som är roligt så blir det oftast att det blir ett gäng:)
Mita´s utmaning finns kvar du hänger på när du känner att du har inspiration, ork och lusten:) Ska faktiskt åka och hälsa på Mita i dag jättekul:) Måste fylla på mitt pyssel förråd med lite nytt material:) Önskar dig en riktig trevlig och underbar söndag och var rädd om dig:) Kramar i massor från lilla Inger vännen:)

Busan sa...

Håller med de andra tjejerna att det är en helt underbar ask du fått av Lena!!! Är så glad för din skull och så lycklig för mitt kort jag fått av henne men som jag inte ännu fått lagt ut på bloggen men det kommer. Tar sådan tid nu men ville titta in och se hur du har det. Är ju så varmt... ja, vi fryser i alla fall inte!!! :D Jag har blivit helt tokig i värmen och fast jag har så mycket fint pyssel jag fått och så har jag snöat in på jul i tankarna i flera veckor. Försökte slå undan dem men sista dagarna har jag gett efter och börjat måla lite jul-motiv... kunde inte hålla mig när jag såg Altheas mix börjat med julkort i bloggen utan gav bara upp till slut. Är med Smulan så mycket vi kan men hon behöver ju vara ifred och vila och då är det lagom att kunna färglägga lite så länge.
Är så lycklig för allt jag fått av dig och det underbara sommar-kortet och jag har ett kort som kommer så småningom där du nog känner igen lite... ;) Men ha tålamod med mig för nu går det långsammare med bilder och annat än tidigare... *rodnar*
Ville bara säga hej och se hur det är med dig - är allt okej!?!
Massor med sommar-kramar och ha det så bra du bara kan och pyssla lugnt i sommar-värmen!
Busan

Busan sa...

Ja, jag får skylla på värmen... glömde ju skriva vad jag tänkt om Lenes kort som är så somrigt och helt underbara färgkombinationer också!!! Så fint målat och ja, Lene är så duktig också!!!

Massor med sommar-kramar igen! ;)
Busan

Unknown sa...

Kikar in en liten sväng på kvällskvisten, har lånat sonens dator då min egna bara krånglar :(
Jättefint kort du fått av Lene, och asken du fått av LenaJ. Så duktiga de är tjejerna :)
Ville önska dig en härlig vecka i värmen, ha det så gott / Kram kram