torsdag 10 juni 2010

Födelsedagskort till Sussie.

Min kära vän Sussie har ju haft födelsedag, sin 25:e var det visst? ;)
Då fick hon detta stafflikort av mig.

Jag försökte måla motivet med Tilda som plockar blommor, staketet + bakgrunden med distresser men det blev inte så bra, det var tyvärr inte min teknik märkte jag, men nu har jag åtminstone prövat. Den söta Mimosa tjejen med blomkrukan (visst heter hon Mimosa?) har jag fått uppstämplad av en god vän, tusen tack för henne.



Här har jag "kladdat" ett grattis i äkta Pernolteknik hi hi. Grattishälsningen är instucket i en ficka under stafflikortet.



Så här blev baksidan av hälsningen, jag har använt en bård som jag fått av vännen Lene, tusen tack för den min vän.



Förkylningen har börjat om igen så jag kommer att vara osynlig ett tag till, säkert minst en vecka till. För jag orkar inte med bloggen just nu, har sån gräslig värk i kroppen förrutom snuvan och den jättejobbiga hostan.
Ha det så bra mina vänner, vi hörs så fort jag kryat på mig.

16 kommentarer:

Camillas Kreativa sa...

Nämen hua, har du fått en sån där neslig sommarförkylning, stackars dig! Jag gillar oxå det där gulliga staketet (tänk att ett staket kan va gulligt*) det blir så fint och man kan variera med olika motiv till i det oändliga :o)Krya på dig och massa varma kramar...
Camilla

Unknown sa...

Nej usch vad trist att förkylningen är tillbaka :( Stackare det låter inget vidare.
Hoppas att den snart ger med sig.
Kortet är jättefint såå somrigt och härligt :), och ja visst heter hon mimosa ;).
Sen måste jag säga att WOW så snyggt det blev med "pernoltekniken"..
Ta det nu lugnt och var rädd om dig så att du snart har kryat på dig igen.
Sprider lite "friskbaciller" genom cyberrymden nu ;)
Kram kram

Lena sa...

Vilket fint och välarbetet kort du har gjort till Sussie. Stackars dig, som åkt på en sån envis förkylning. Krya på dig vännen och ha en bra helg. Kram Lena

Petra sa...

Vilket fint kort du gjort till Sussie, måste ha tagit en hel vecka att göra. Så mycket detaljer.
Du ska veta att det tar tid att lära sej måla med distresser, tycker du ska prova igen för det är roligt när det börjar gå lite bättre. Man måste öva o öva o öva och ändå tar det tid och jag slänger minst hälften av det jag målar. Men inte alla som gillar den tekniken heller.
Hoppas du snart blir frisk från din dumma förkylning.
Kram o ha en trevlig helg.
Petra

Lene sa...

hej vännen min!
va tråkigt att du inte är riktig bra! Underbart kort till Sussi och tack söta rara du för det fina kort jag fick idag och allt fint du skickat med! Du gjorde min dag ska du veta! tack, tack så jättemycket!
Här händer det ena efter det andra, först en propp, sen ont i ryggen och nu en skada i ansigtet som är infamerad och gör j...... ont. Äter penicilin så det blir nog bra, men ändå...
Varför har vissa sån otur alltdi?
Ha det jättegott min vän och var rädd om dig!
massor av kramar från Lene

Pernol sa...

Usch för förkylningar! Stackars dig! Vilket fint kort du har gjort!!! Nu blev Sussie allt glad! :) Härligt sommrigt är kortet.

Trevlig helg!
kramis Pernilla

Catharina sa...

Superfint kort.jag förstår att mottagaren måste ha blivit överlycklig(det skulle jag ha blivit)
ha en skön helg!
Kram Catharina

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad ledsen jag blir av att läsa att du inte mår bra jättetråkig!!! Hoppas att du snart kryar på dig och får må bättre snart, håller tummarna för dig:)
Kortet till Sussi är jättegulligt hon måste ha blivet jätteglad över att få det:) Önskar att du får en trevlig helg fast att du inte mår bra, kramar från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Hejsan vännen, Hoppas din förkyldning försvunnit och värken försvunnit. Vart tar vår sommar med sol o värme vägen. Tänk att snart är det midsommar och vi har höstväder.
Så flitig du har varit på bloggen och hunnit göra massor av fina grattiskort och annat. Kul att sitta o njuta o bra kolla när man inte varit på bloggrunda på länge. Krya på dig, kramis från Lisan

Gertrud sa...

Hej Lena, jag hoppas du mår bättre nu. Så mycket fint du har gjort. Vill tacka för det fina kortet, de små flikiga bladen jag fick i en påse är så fina. Vad är det för stans? Jag tycker att de är så lagom i storlek till kort. Ha det bra och var rädd om dej. Kram Gertrud

Anonym sa...

Hej gumman! Är fortfarande överlycklig för det vackra stafflikortet, klämmer fortfarande på det ibland och bara njuter av det!

Hoppas din envisa och dumma förkylning börjar ge med sig nu, nu har du haft nog av den tycker jag. Längtar efter att få se mer "Lena-alster" här i bloggen, hoppas att du ändå haft ork att pyssla lite iaf.

Har ni också skitväder idag? Här vräker regnet ned sen inatt och lär visst ska fortsätta så ett par dygn till, men sen ska det visst bli varmare om man ska tro på väderleksrapporterna. Hade smällande huvudvärk igår så det var nog det här ovädret som var på gång.

Krya på dig nu govännen så hörs vi snart!
Massor av bautakramar till dig från Susanne!♥♥♥

Unknown sa...

Ville bara kika in och önska dig en bra vecka, hoppas du är bättre från förkylningen / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hoppas att du kryat på dig och mår bättre:) Önskar dig en riktig trevlig dag och vecka och var rädd om dig:) Kramar från lilla Inger vännen:)

Lena sa...

God morgon Lena!
Den lite söta tårtan har jag köpt i en affär, Dollarstore. Den finns uppåt dina trakter. Inte i södra delarna. Köpte den när vi var i Dalarna förra sommaren, billigt!
Ha en bra dag. Kram Lena

Lisan sa...

Tusen tack för det fina staflikortet som jag fick på min födelsedag ihop med kuvertet. Tusen tack. Det var jättefint. Ser att du inte varit ute på bloggen på ett tag nu. Hoppas att din förkylning inte blivit sämre utan att det bara är som du haft något roligare för dig. Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Tusen tack för besöket Lena vännen:)
Vad roligt att du tyckte om Kärleks kortet, Maja papper kan man använda till allt dom är underbara håller med dig:)
Datorer är jättetrevliga när dom funkar och kan ge fruktansvärd huvudbry när det inte funkar!!! Jag själv har ingen tålamod eller orkar med när det strular då blir jag tokig och sen får min kära dotter ta över och hjälpa till:)
Men är glad att du äntligen har fått det till att funka och tack snälla för att du har tänkt på mig vad gulligt av dig:)
Tokigt att höra att du fortfarande är förkyld, men bra att det går åt rätt hål. Så himla jobbigt att vara förkyld på sommaren med värmen och allt. Jag håller tummarna för att du snart har kryat på dig helt och att du får en massa pyssel ork:)Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg och var rädd om dig:) Kramar från lilla vännen Inger:)