onsdag 26 maj 2010

Gåvokort och Badrockarna

Goa, rara och snälla Sussie har ju varit här och hälsat på och vi hade så jätteroligt tillsammans som alltid. :) Vi gjorde väl inget speciellt förutom att Sussie scrappade lite och så stansade vi ut lite av varandras olika stansar. Tyvärr hade jag ingen pyssellust de dagar hon var här så därför vart det inget gjort för mig då, när min lust vaknade så var det tyvärr dags för Sussie att åka hem. Vi pratade ju en hel del förstås till långt in på nätterna hi hi, och såg lite på tv med. Bl.a. tittade vi på filmen "mannen som kunde tala med hästar" som hon inte sett förr. På lördags kvällen var vi på Folkets Hus och såg ett gäng killar som uppträdde. Dessa killar gick jag i skolan med så jag känner och är kompis med dom alla, gå in på länken nedan så får ni se en del av det Sussie och jag fick se.
Dom kom nämligen med i våran lokala tidning, vi hade en jätterolig kväll där på folkan med fart och fläkt och bra musik, eller hur Sussie?

www.helahalsingland.se

Tills Sussie skulle komma hit så hade jag gjort ett gåvokort till henne som en liten välkomstgåva, i den fanns en altrad tändsticksask och några väldoftande värmeljus, här kommer bildbevisen. ;)






Ha det så bra alla tills vi hörs igen. :)

14 kommentarer:

Lena sa...

Åh vad fina saker du har gjort till Sussie. Dekorerade med vackra bilder och superfina blomstergrupper. Antar att hon blev glad för denna gåva. Jag har kollat länken och jag förstår ni hade det roligt och fick lyssna på fin musik. Ha det bra. Kram Lena

Unknown sa...

Hej hej :) Jättefina saker du gjort, kan tänka mig att hon kände sig välkommen..
Vad roligt, är ju alltid trevligt att ha lite "kvalitets"tid med sin väninna..
Tyvärr kunde jag inte se länken sitter på jobbet, och det verkade vara överbelastat i våra datorer så jag får prova hemma ikväll...
Vad roligt att höra att du skickat vinsten, väntar med spänning :)
Ha nu en trevlig och bra
vecka / Kram kram

Busan sa...

Hej vännen och tusen tack för tipset om kattgräs... glömde det helt när jag var inne hos dig innan idag. Vi har redan sånt gräs och vet därför vilket du menade ändå men hade hört av andra att deras katter är tokiga i morötter!!! Ja, du läste rätt.. jag hade aldrig hört det innan och vi provade men våra gillar varken morötter eller blasten... men morotsvattnet gick ju bra i alla fall. :) Och änglakören har vi hört hela vägen idag... men allt gick jättefint och nu börjar den största killen, som är mest rädd för att åka bil, vänja sig så det kommer inte känns lika tungt att tvinga ut honom i bilen nu.
Är så glad för din och Sussies skull för allt roligt ni har varit med om - ska kolla länken sen men förstår att ni hade det toppen... vad annars kan man vänta av två goa tjejer tillsammans!?! :D
Och Double rubber scrubbern hittade jag hos din Nettan på Scrapbooking4you och jag har bara provat den igår med ett nytt rengöringsmedel som jag också lyxade och köpte nu och det heter Ultra Clean (i spray)och tyckte inte den luktade så starkt som det jag har annars (stampcleaner - den med bingolotto dutt uppe i). Ja, hoppas du med får tag i och att du tycker den är så bra som jag tyckte när jag provade igår!!! Så smidigt ju!!!
Den fina kortasken med ljus och allt... den är helt underbar och jag såg ditt kort du gjort till Inger också... duktig du är - det är sååå snyggt och jag har suttit länge och beundrat allt!!!
Kommer vakta postis som en falk imorgon... hi hi... så nyfiken jag är!!!! :D Vilken tur jag haft också detta året när det gäller vinster och tröstpriser... har väll aldrig varit på maken till tur förr men det är så SUPERKUL!!!
Har en fråga om och när du har tid och ork till dig. Det där verktyget med sån skummgummi som man kan byta och som man använder till distresser för att skugga och färga in papper... ska man göra rent dem som i vatten när man användt dem till distresserna? Ja, hoppas verkligen att du bara svarar om du har tid och ork!!!!
Hoppas att du har det så bra du bara kan och snart får en ny mysig pysselstund!!!
Massor med kramar
Busan

Anonym sa...

Hej govännen min!!! :-) Jaa, visst hade vi hur kul som helst och mysigt!!! Längtar redan tills vi kan ses så här nästa gång, kanske det kan bli en tradition!?!!! Jag hade jättekul på Folkan på lördagen fast jag inte kände nån där men med ditt sällskap och bra musik så var det jättekul ändå! ♥1000 stora Tack för det fina ljuskortet, älskar det och för födelsedagspresenterna!!!♥
Mycket surr och skratt blev det verkligen och jag kände mig utvilad av ditt och Kjells sällskap några dar, Tack vännen för att ni fick mig att känna mig så välkommen!!!*KRAM*
Nu har Freddys små klösmärken läkt bort, saknar dem oxå.

Idag kom vinsten, Tack för de fina papprena och dekorationerna, ska bli kul att sätta händerna i det! Men jag vet inte riktigt hur man gör den, Surprise cardholdern. Är det svårt?
Hoppas paketet kommit till er nu och att du haft nytta av innehållet.
Igårkväll åkte Anders äntligen iväg på sin efterlängtade skolresa till Sthlm med natt tåg. Han kommer hem igen tidigt på söndagmorron. Han ska hämtas ca. 3 mil härifrån vid 04.40-tiden och det blir jag som måste hämta då T jobbar nattskift då, pust. Men det blir skönt när han är hemma igen för man oroar sig ju alltid när de åker iväg så långt.
Vädret här är dassigt, blött och kallt, bara 10 grader, brrr, jag fryser.
Har kommit på att jag ska göra en liten rosa väska/påse till Ava's klänningskort som jag gjorde hos dig, tyckte det kändes lite futtigt med bara klänningen. Har inte fixat hörnen på kartongen jag gjorde än, har inte haft så mycket tid till pyssel sen jag kom hem, alltid är det så mycket annat som ska göras oxå. Därför var det så skönt att få komma till er och slippa alla vardagliga plikter några dar och känna att jag fick rå om dig helt själv den här gången.

♥Stor KRAM till dig vännen från Susanne!!!♥

bili sa...

Tjusigt värre? Gillar detta och trevligt med värmeljus till :)

bili sa...

Förlåt, slant på tangenterna. Skall inte vara frågetecken efter dom första orden.

Busan sa...

Hej vännen och TUSEN TUSEN TACK FÖR DET SUPERFINA TRÖSTPRISET... DET ÄR SÅ MYCKET OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG OCH LÄNGTAR TILLS JAG KAN PYSSLA MED ALLT!!!! Du är så givmild och jag har så svårt att förstå att detta är ett tröstpris... allt är så fint och mycket!!!! Måste bara fråga om det är okej att jag tar foto och lägger ut det på bloggen en dag? Och de vita arken... vad använder man dem till? Vilken novis jag är!!! *rodnar*
Provade igår lite med distresserna och jag tror det kommer bli jättekul men är lite för trött nu efter veterinären så ska vila några dagar och försöka hämta krafterna. Köpte såna extra skummgummi-grejer till vertyget så har till fler färger!!! Tusen tusen tack för din hjälp!!! Det betyder jättemycket!!!
Skulle bli regn här idag men solen skiner så blir kanske kaffe på balkongen här idag... hoppas så att du med har det bra idag och lite sol!!!! Ska lägga ut några historier nu på bloggen och sedan vila så jag snart kan leka med distresserna och allt fint - du är så snäll och jag är så tacksam!!! *hjärta*
MASSOR MED TACK-KRAMAR OCH HELG-KRAMAR TILL DIG!!!! *hjärta*
Busan

Inger Harding sa...

Dette er bare såååååå nydelig Lena!!!!
Super lekkert!!!
Ha en fin helg min venn :)

♥ klem, Inger

Pernol sa...

Åååå vilka fina saker du gjorde till Sussie!!! :) Det verkar som om ni hade superroligt på festen. Jag har ju hört det i alla fall. ;)

Nu har scraplusten kommit tillbaka och jag pysslar för fullt. Jag fick en beställning på ett dopkort som jag kommer att visa så småningom.

Ha en trevlig helg!
kramis Pernilla

Unknown sa...

Hej hej, Tack tack så jättemycket för den fina stansen:).
Blev såå glad när den hade kommit i lådan idag.. Ska sätta mig och försöka pyssla lite imorgon och då ska jag ju givetvis prova den..
Har ju som sagt aldrig haft ngn stans tidigare, så tack vare dig har jag ju det nu :) Vi får hoppas att jag kan sitta något i helgen.
Har det lite rörigt på hemmafronten för tillfället, då min stora son har blivit lämnad av flickvännen sen 5½ år tillbaka :( De skulle flytta ihop till en lägenhet i Juli, men det är bara att säga upp innan inflyttning.
Stackarn, de träffades så tidigt så det är ju inte lätt, hans första stora kärlek...20 år gammal nu och har tappat gnistan totalt. Men det ger sig nog vartefter även om det är tungt nu. Men man vill så gärna hjälpa fast man inte kan... Ha nu en trevlig helg...Och TACK än en gång, du är en pärla med dina utmaningar och dina fina kommentarer, samt ditt ögongodis du bjuder oss på..
Kramen från mig..

frubards pysselkök sa...

Vilken underbar välkomstgåva till Sussi! Den var verkligen superfin...
Ja, jag kan föreställa mej att det blev många glada skratt under dessa dagar som ni fick tillsammans, du och Sussi. Tyckte att det nästan hördes ändå upp hit till Lillpite...

Det finns så mycket fint i din blogg att titta på. Nu när livslusten och scrapparlusten återvänt, kommer jag att titta in hos dej ofta...

Kram // Kikki

Lene sa...

hej vännen!
Tack snälla det är bra, har inte haft ont ett tag nu. Har varit iväg därför har jag inte synnt till. Blir bättre efter skolavslutningen, då blir det lite lugnare här!
Hoppas det är bra med dig!
Kram Lene

Unknown sa...

Hej där min vän, nu *skäms* jag .
Herregud jag glömde ju att tacka för det fina kortet och det andra som fanns med i paketet med punshen,
Förlåt förlåt..
Blev ju givetvis jätteglad för det med förstås.
Du är så givmild och frikostig, även hjälpsam när man ber dig om något..
Tack för att du är en underbar "vän i rymden" ;)
Önskar dig en bra vecka / Kram kram

Mia sa...

Men vilken fin idé att lägga påsen i en ask! Liksom pricken över i:et.
Kram