tisdag 4 maj 2010

Tusen TACK kära vännen Lena

Titta här vilken otroligt fin klokbok som kom till mig idag!!
Tusen tusen tack Lena vännen, den är helt underbart superduperfin jag finner inte ord att beskriva den tillräckligt. Inte heller finner jag ord att tacka Lena tillräckligt bra som hon är förtjänt av. Den är helt makalöst vacker och jag älskar den!! :) Jag blev rent av chockad när jag såg den vackra boken, och jag är varm långt in i hjärtat av Lenas godhet. Hon hade skrivit några rader till mig och bl.a. stog det att hon gjort denna som "enarmad bandit" hi hi, men hur hon har lyckats få ihop något så vackert med bara en arm det fattar jag inte. Hon är helt makalös min vän!! :) Tusen TACK för boken och allt det andra som kom vännen!! :)

Eftersom jag inte finner ord att beskriva boken tillräckligt så får jag helt enkelt låta bilderna tala för sig själva. Så här kommer dom...
5 kommentarer:

lk46 sa...

ÅH så underbar en bok du fått vännen!
jag kan förstå att du inte hittar ord!
Kram lene

Cattis sa...

Håller med fullständigt, helt underbar bok :) så roligt..
Ja hon är så snäll Lena och omtänksam..
Har blivit lite glest mellan besöken nu, har rätt fullt upp en vecka till nu, så all tid går åt till det nästan, men det är pyssel inblandat iaf i det stressiga ;)
Tack så hemskt mycket för förklaringen med distresserna köpte ngr små sprayflaskor som du tipsade om, tack tack för det.. Tur att man har er som kan ge en lite råd emmellanåt :), så tacksam för det..
Sen vill jag tacka extra mycket för kuvertet ;)blev så glad...
Var nu rädd om dig och hoppas du får en härlig dag imorgon / Kram kram

Petra sa...

Ja, vilken fantastiskt vacker bok Lena gjort. Jag fick också en fantastiskt fin gåva häromdagen, du får kika in hos mej ikväll eller imorgon så får du se.
Jag har varit dålig på att blogga ett tag nu, ska försöka skärpa till mej.
Men visst ska jag kolla in vad du nu har hittat på för tävling till oss kära vän, blir nyfiken.
Det var så trevligt sist med färgutmaningen.
Kram
Petra

Lisan sa...

Boken var ju fantastisk (en armad bandit hi,hi)jätte fin på alla sidor. Tack för dina fina kommentarer i min blogg. Jag kommer kika in imorogn och se vad det är för tävling du har hittat på. Undar om jag ska gå upp i ottan o kika!!! Ha det så bra, kramis från Lisan

Lena sa...

Sitter här och väntar......vill vara med och tävla. Hoppas bara jag slipper orange den här gången,ha,ha
Ha en trevlig kväll och hoppas du hoppar upp tidigt i morgon, så att vi får komma igång ♥ Kram Lena