tisdag 1 september 2009

Vilken överaskning!



Titta vad mycket fint jag fick i förra veckan! Ett jättefint örhänge som jag kan dela på och ha till charms, utstansade löv och ett embossat papper med noter. + en hel massa påsar med utstansade alfabet. (Ursäkta blänket på det fotot) Tusen, tusen TACK snälla Lena! :) Åh vad du är jättesnäll som skickat allt detta till mig!! :) Tusen kramar till dig min kära vän!

13 kommentarer:

Erica sa...

Vilken underbar lite översakning du fått. Massa jätte härliga saker. Not pappret vara bara så snyggt.

Måste passa på och tacka dig för alla snäll ord du lämnat hos mig och all uppmuntran. Håller på med ett kort till DT ansökan nu.

HA det gott!
Massa Kramar Eriac

Lilla Pyssel Inger sa...

Vilken underbar tjej Lena är som sänder dig så mycket fint det fanns mycket roligt att pyssla med där:)
Nu har du lite att göra min vän nu när du fått så mycket fint material att arbeta med:) Lycka till med ditt pysslade min vän och sköt om dig:) Kramis från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Hej på dig!
hoppas du får någon nytta av sakerna. pysselsaker kan man aldrig få för mycket av,eller hur! hi,hi.
Önskar dig en trevlig och bra dag vännen. Kramar från Smålands Lena.

Petra sa...

Så mycket fint du fått.
Nyfiken på vad du ska hitta på med detta!
Ha en bra dag.
Kram
Petra

Inger Harding sa...

Hei min venn,
WOWWW, så mye fint du har fått!!!
Hyggelig med sånne overraskelser :)

Ha en fin ettermiddag og kveld.
klem fra meg :)

Anonym sa...

Hej vännen! Vad mycket fint du fick av snälla Lena, så kul!
Nu har du lite mer material att skapa med och utstansade bokstäver får man aldrig för mycket av. ;-)
Tack för att du uppmärksammade mig på förväxlingen av korten, nu har jag rättat till det så nu ska det stämma! :-)
Minnesalbumet till min granne får ta den tid det tar för nu har de ju ändå åkt tillbaka och kommer inte förrän i juni nästa år, så där har jag gått om tid iallafall.;-)
Det var kuben som stressade mig så enormt i o m att paret skulle hem samma kväll. Det lär nog dröja ett tag innan jag gör en sån igen, har handlat en till men den får ligga till sig ett tag så får vi se vad det blir med den, kanske nåt om vovvarna.
Man kan visst bli så här trött efter en lunginflammation och i flera månader efteråt, suck. Har vilat på spikmattan idag och den gör verkligen gott.
Ska pyssla lite nu, behöver börja med korten till den andra swappen med deadline den 15/9. Har du nåt bra tips på nån svamprätt, vi har nämligen svamp som tema? Det var min tur att välja tema den här gången och så har jag inget bra recept,tokigt va?! ;-) Men jag älskar svamp, mums!
Ha det gott min vän och sköt om dig ordentligt!
Bautakramar från Susanne

Lene sa...

Ser man på, någon har varit snäll flicka som får så fina saker!
Hoppas allt är bra!
Kramisar från lene

Busan sa...

Hej vännen och vilket fint paket du fått - WOW!!! Vet ju själv vad mycket fint jag fick av Lena och jag är så lycklig för allt. Kan stolt tillägga att jag nu till och med scannat in alla motiv jag fått så jag har dem förevigade!!! :) Ja, vad fjantig jag kan vara men är så lycklig när jag får klart saker jag längtat efter att få ork och tid till länge!!! :D
Du är så värd allt du får för du är så snäll och omtänksam själv. Imorgon ska INGET få komma mellan mig och KAOS-awarderna... längtar så... :)
Grattis kramar till dig och ha det så gott!!! Busan

Pernol sa...

Åååå vilka fina grejor du har fått!!! Vilken kul överrraskning för dig!!! Det är ju så himla kul att få annat i brevlådan än bara räkningar!

kjaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig vännen:)Vad roligt att du tyckte om min lilla hemlis hi hi hi med att altra tomma tejp rullar:) Jag måste nog hitta på flera hemlisar för så poppis som jag var i går på bloggen har jag inte varit sedan jag hade min blogg candy:)Bra fråga det med barnsäkert, självklart har jag tänkt på det! Den som jag har gjort till en värme ljuslykta i den finns en glas behållare/värmeljushållare i själva hålet som jag har monterat fast. Så ljuset står inte rakt i själva tejp rullarna det står i en värmeljushållare som jag hade hemma sedan länge som jag köpt på Ikea för ett tag sen! Hoppas att du mår bra min vän och att du får en underbar dag, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej morsan!!! ;) Tack snälla för att du är så snäll och omtänksam!!! Lovar lyssna på dig och jag har vilat massor idag och sedan har jag lyckats träna det lilla jag ska nu precis och nu ska jag vila igen... så neurologen borde varit nöjd med mig också. :) Hoppas få lite tid att sitta med kaosarna ikväll när jag vilar - du vet ju själv hur roligt och avkopplande det är och längtar efter att få dela med mig av dem.
Tack också för att du kommenterade på dop-presenten - du har helt rätt - vem använder silver/nysilver idag som ska putsas... vet mina jag fick som liten ligger långt ner i en låda och där ligger de bra... putsade eller inte... ;)
Hoppas du mår så bra du bara kan och att du inte har för ont. Är blåst och regn på väg till hela landet så misstänker du med känner av det. Krya på dig i så fall.
Varma höst-kramar Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej där på dig min vän:) Det värkar så att det är hemlisar som drar ha ha ha för det var länge sen som jag hade så mycket besök som nu:)Du har kanske rätt det är kanske det som er min grej att dela hemlisar med er alla hi hi hi du er god du Lena:)
Önskar att du får en underbar fredag och helg ha det bra min vän:)
Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Camillas Kreativa sa...

Så fina löv,jag tycker det är svårt att få tag på löv om man inte har en stans. De som finns att köpa färdiga har antingen fel färg eller så är de alltid slut... :D
Ha det gott och trevlig helg!
kramar Camilla