onsdag 16 september 2009

En till KAOS Award till mig!


Har ni sett vilken fin KAOS Award jag har fått!!
Den kom från min snälla & goa vän Busan.
Tusen tusen TACK Busan vad du är goo och snäll som ger mej en sån otroligt vacker KAOS award!! :)
Jag blev verkligen superglad!! :D
Bilden har jag norpat från hennes blogg tyvärr hade jag inget batteri i min kamera upptäckte jag när jag nu skulle ta en bild på den. Jag hoppas att du Busan inte blir alltför ledsen på mig för det kommer att dröja innan jag hinner med att göra några fler kaos awarder. Sen får jag ta en rejäl funderare på vilka som ska få dom av mig också, jag har ju inte så många kvar att dela med mig till. För sen har alla som jag känner fått och dom vill nog knappast ha fler än en utav mig. ;)

Jag fick den med denna motivering:
Jag blev riktigt rörd av hennes ord! Se själv vad hon skrev...

Lena BE!!!
Allt du visar på din blogg är så genomarbetat och fint och det är alltid lika roligt att titta in till dig och se vad du har gjort. Det finns massor med ögongodis att bara vila ögonen på och det gör jag ofta. Du är också så snäll och omtänksam och du betydde oerhört mycket för mig när det var tufft här. Tar till mig dina kloka ord och är så tacksam för att du påminner mig om att vila och åter vila och vara rädd om mig. Vet du har det så tufft själv med värken och allt men ändå fanns du där för mig...tack för att du finns och för att du är en riktig vän!!!
Scrappa lugnt!!!
Varma höst-kramar
Busan

Tusen tusen TACK vännen!! :)

6 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:) Skönt att du är lite piggare och kan uppdatera bloggen igen har saknat dig VÄLKOMMEN TILLBAKA:)Ett JÄTTESTORT GRATTIS till den vackra fina KAOS Awarden du har fått av Busan hade så himla tur att få en jag med:) Du är verkligen värd den ska du veta och flera där till:)Jag mår bättre men hostar något fruktansvärt så det är mycket plågsamt. Har svårt innan att sova och sen hosta sig genom natten dom få timmarna som man brukar få sova det känns i kroppen. Men det är så som med allt annat man får hoppas och hålla tummarna för att det snart går över!!! SJÄLVKLART så har jag hälsat på hos dig fattas bara min vän! DU HAR ALLTID ställt upp på mig och kommit i håg mig när jag haft mina dåliga perioder å inte orkat blogga runt. Då har du alltid varit där och peppat å kommit i håg mig så jag ger bara tillbaka lite av det som du redan har givet mig:) DU ÄR MIN VÄN SOM BETYDER MYCKET OCH SOM JAG INTE VILL VARA UTAN:) Ha det nu så himla bra som du kan ha det och pyssla lugnt nu:) KRAMIS i massor från din lilla vän Inger:)

Lena sa...

Hejsan vännen!
Hon är så duktig Busan och det är verkligen fina KAOS vi har fått. Grattis till din. Roligt att se att du är ute på bloggbanan igen.Ha det gott. kram,kram Lena

Busan sa...

Hej vännen!
Du är så väl värd denna KAOS och jag är bara så glad att du tyckte om den. Skriver bara som det är och du är väldigt snäll och omtänksam och DUKTIG!!! :) Hoppas du kan vila massor du med och hämta krafterna. Jag lyssnar på dig och vilar idag och ska försöka göra det imorgon också. Idag har jag bara slagit in presenter till min man som fyller nästa vecka - han har själv beställt dem så det blev sånt han önskade. I helgen när han ska på fotboll ska jag försöka göra klart kortet till honom - gäller passa på när jag är själv hemma... ;) Krya på dig massor och vännen, strunta i att göra fler KAOS:ar nu - jag gör det samma och tar det lugnt med de sista jag fått för det är så mycket annat som kallar på uppmärksamhet nu ett tag. Födelsedagskort ska göras och julkorten ska jag försöka börja med också så hoppas så att du inte själv känner något krav på att ge den vidare. Är så tacksam du ville ta emot den som ett litet tack för allt stöd jag fått och allt fint du visar och skapar och delar med dig av. Du är väldigt duktig!!!
Varma höst-kramar och krya-på-dig kramar till dig!!! Busan

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas du mår bättre idag och går på rätt håll med hälsan. Ville bara säga hej och önska dig en trevlig helg om vi inte hörs innan. Hoppas du har det så bra du bara kan!
Varma höst-kramar Busan

Busan sa...

Glömde... ja, klart du kan låna bilden och hoppas du hittar ett sånt foto mini-album hemma för det var både lätt och roligt att dekorera. :)
Hej igen och fler kramar! Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:) Ville önska dig en toppen dag och helg:) Hoppas att du har fått lite ork tillbaka och att du mår mycket bättre nu. Tänker på dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)