måndag 28 september 2009

Födelsedagskort till en kär vänMin allra första bloggvän som jag fick när jag startade min blogg fyllde 40 år i slutet på augusti och jag gjorde självklart ett födelsedagskort till henne, Grattis igen min kära vän Pernilla "Pernol"!

Jag gjorde detta kort i hennes favoritfärger lila och grönt, och till det så använde jag Cardstock i vitt & lila, Distresser, Stämplar "Garden girls" från Crafty secrets, Rhonna Farrer, studio G, Panduro och Scraplyckan. Sen är det Blommor, Blad, Pärlor och Glossy Accents som jag använt. Japp mer var det nog inte.
Här kommer några bilder på insidorna.


Ha en jättebra vecka alla!
Nu ska jag laga lite mat och sen sätta mig och scrappa, jag håller på med ett födelsedagskort till min systersons flickvän som fyller år i november. :)

7 kommentarer:

Camillaskreativa sa...

Åh så fint, gillar oxå lila, vet du att lila är höstens modefärg nummer ett. Så mkt blommor oxå, superhärligt =D
Ha det gott
Camilla

Lena sa...

Hej på dig!
Detta kort kan man sitta länge och studera. Det är så vackert dekorerat, hela kortet med alla sidor. Superfint. Inte konstigt att Pernilla blev glad över att få en så fin gobit. Önskar dig en bra dag. Kram Lena

Anonym sa...

Hej vännen

vad mycket fint och färgsprakande du gjort!

stor kram

Pernol sa...

Hej vännen!

TACK igen för mitt jättesnygga kort!!! Det står i bokhyllan med mina andra grattiskort. Till allas beskådan. :D

kjaaaaam Pernilla

Pernilla sa...

Åhh vilket fint kort. Härliga färger.
Jag har precis börjat tänka ut mina swapkort, så dom blir allt färdiga.

Kram Pernilla.

Erica sa...

Vilket jätte härligt kort du gjort. Underbara färger och så härligt dekorerat. Tror att det kommer nå en väkdigt glad mottagare.

Kramar Erica

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛