torsdag 23 september 2010

Julkort v 38

Jaha nu är mina kort klara till veckans julkortsutmaning, denna gång fick vi uppgiften att skapa origamigranar på våra kort. Här finns en film och beskrivning till dessa granar. Granarna kan göras i två varianter och jag har gjort en av varje som ni ser. Kul som vanligt, var det att göra nåt annorlunda. Men nu är som sagt dessa gjorda så nu ser jag fram emot nästa veckas umaning. ;)
Länken till utmaningarna kommer här... Altheas Mix, gå med ni också om ni inte redan har gjort det.



Jag är lessen för den dåliga bilden som kommer här...


Ha det så bra allihopa, själv ska jag fortsätta pyssla både med julkort och med annat, än så länge ett hemligt projekt. ;)

12 kommentarer:

bili sa...

Tjusiga julkort, annorlunda med en sån gran. Ni jobbar på bra, ni som gick med i ett julkort i veckan :) där ligger jag bra långt efter.

LenA sa...

Ser svårt ut att göra dom här granarna , men så fina dom är!
Beundrar dig som är så flitig med julkorten, kommer nog att vara en aning avis fram i december när jag som vanligt blir stressad över allt man vill få färdigt.

Superfina kort!

Önskar dig en skön och pysslig helg!
Kram Lena

Anonym sa...

hej vännen!

vad flitig och duktig du är med alla julkort!
Jag pysslar knappt något nu, har varit så dålig ett tag.
Maila gärna och berätta hur du har det, är så dålig på att höra av mig, men jag lovar att svara =)

Kram

Lena sa...

Hejsan Lena!
Du har ju lyckats bra med denna utmaning. Dina kort är juliga och fina i färgerna och dekorationerna. Det är svårt tycker jag att fånga granarna på bild. Dom är finare i verkligheten tycker jag. Nu ser vi fram mot nästa utmaning. Det är alltid lite spännande att se vad som kommer. Ha en bra helg och var rädd om dig. Kram Lena

Gertrud sa...

Hej lena, det är så kul att se era julkort. Jag har blivit så inspirerad av det så jag hoppar nog på tåget fr.om nästa vecka. Jag tycker att det kan vara tid nu. Jag tycker att ni har klarat av denna svåra julgran jättebra. Vill önska dej en bra helg, kram Gertrud

Pernol sa...

Snygga kort! Jag har inte börjat på mitt än. Det ser lite svårt ut att vika denna gran.

Ha en skön helg!
kramis Pernilla

Lene sa...

Snyggt, inte helt lätt att få till detta. Jag måste också testa....
Ha en skön helg vännen!
Kram lene

Catharina sa...

hallo vännen!
Vilka fina granar du gjort.Det gör verkligen att det blir liv i kortet.Sånna måste jag också testa att göra så Supertack för länken.Har faktiskt börjat göra julkort jag också nu.Nästa vecka kommer bildbevis på det i min blogg.Här är det kallt idag och jag fryser fast jag är inomhus;)
Är ju som en gammkärring och sitter med filten på mig i soffan framför tvn.Ha en underbar helg och hoppas att du får lite tid för pyssel också.
Stor kram från Catharina

Lilla Pyssel Inger sa...

Du får mycket väl godkänt på dessa korten ha ha ha:) Du har klarat av utmaningen jättebra, korten blev jättefina:) Hoppas du får en jättetrevlig helg, ha det bäst:) Kramar från lilla vännen Inger:)

Unknown sa...

Jättefina kort, kul med lite annorlunda som den här iden med vikta julgranar..
Tack för att du delade med dig av länken. Kan nog bli att prova till ett av julkorten i år :)
Hoppas du haft en bra helg och får en härlig söndag / Kram kram

Lisan sa...

Ojojoj vilket pilleri du har gjort.Såg att Pernol oxå gjort en sådan fin gran och jag blir lite avis på er. Får kanske sätta mig och testa ett jag med sen. Har köpt lite julpapper- äntligen och börjar få lite julkorts känningar av alla era gfina kort. h det så bra, kramis från Lisan

Camillas Kreativa sa...

Så fint julkort du gjort med origami träd. har sett att ni (nästan)allihopa har gjort dessa utmaningar :o) Kul! Får väl ta och börja med lite julkort så småning om..... ska kolla hur många jag behöver göra för jag har en del kvar sen förra året, blev lite hysteri i jukortsmakandet då ;p
För de kan jag väl skicka i år?
kramar
camilla