måndag 20 september 2010

Grattis Sven och Linda

Här kommer två födelsedagskort till två födelsedagsbarn som fyllde år på samma dag i början på månaden.
Det ena födelsedagsbarnet är min kusin Sven och det andra är Scrap-Linda som är med i samma födelsedagskedja som mig.

Jag börjar med Svens kort...
Även det är ett teljuskort, har ju visat er flera såna tidigare och dom är så roliga att göra dessa kort, har ni inte redan testat att göra ett sånt så tycker jag det är dags nu. Sök på teljuskort på google så hittar ni en beskrivning.
Insidan...


Och baksidan fick ett motiv det med... Dragspelet fick lite glossy accent på sig.


Nu kommer Lindas kort, även det har en annan vikning än de vanliga korten och det var också jätteroligt att göra. Det tycker jag att alla nya och annorlunda vikningar är så det är ju inte så konstigt att jag tycker just det här var kul. ;)
Kortet kallas "Flap Fold Card" och ni hittar en beskrivning till det här.


Vinglaset fick även det lite glossy accent...


Insidan...Det här mina govänner var allt från mig idag, nu ska jag köra igång med veckans julkort i Altheas Mix utmaning.
Ha det så bra till nästa gång vi ses & hörs. ☺

10 kommentarer:

lk46 sa...

Åh Lena vilka härliga kort, så klara och fina färger!
Duktig du är !!!!
Kramizar från Lene

bili sa...

Så fina kort, gillar färgerna på ljuskortet. Vikningen på det rosa måste provas vid tillfälle :)

Lena sa...

Snygga kort du har gjort. Så ljuvligt dekorerade med alla vackra blommor och fina färger. Säger som Lene, Duktig du är! Ha en bra kväll. Kram Lena

Cattis sa...

Hej hej, ja jag kan inte annat än hålla med de föregående skribenterna.
Jättefina kort båda två, sen härligt skarpa färger :)
HA det så gott / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW WOW WOW här fanns det nytt fint ögongodis att titta på jag gillar mycket:) Korten var jättefina Lena vännen och jag är säker på att dom blev mycket uppskattade:)
Jaaaa du vad ska man säga om valresultatet annat en att jag är SÅÅÅÅÅ himla besviken och orolig också!!! Tycker att det är skrämmande att SD kom in i riksdagen vet dom som röstade på dom egentlig vad dom har röstat på!!! Tyvärr så tror jag inte inte det, vill man protestera så rösta blankt då men inte på SD det är jo katastrof!!!!
Ja du har helt rätt du är det upp till bevis och se om alla andra partier står på sig och inte samarbetar med dom..... Det ska bli spännande att se hur det hela utvecklar sig!!!
Ha det bäst du också min vän och var rädd om dig, kramar i massor från lilla Inger vännen:) Ha en jättefin dag:)

Catharina sa...

Nu har du varit framme igen.Och som vanligt helt ljuvliga alster.Du är väldigt produktiv.Du har inspirerat mig till att börja med årets julkort.Har varit hos Nettan och shoppat lös.Dels maja designs nya julpapper som går i grått och rött ,sedan pysselgummans superfina serie i lite gammaldags stil.Om du inte redan har köpt av dessa papper så borde du åtminstone span in dem för de är helt fantastiskt vackra.Jag är ju inte så sugen (som jag nog sagt förut)på att använda (ALLA)min gamla julpapper.Ja det klart några kommer väl att användas med de flesta får nog vänta till nästa år(fniss,fniss).Ha en underbar vecka och helg nu min vän!
Längtar tills vi kan ses nästa gång.
Stor kram till dig!

Lisan sa...

Ja där var det glada födelsedagsbarn vill jag lova. Jätte fina kort. Nu när vi gått mot mörkare tider med så är ljuskorten perfekta. ha det så bra, kramis från Lisan

Petra sa...

Så fina födelsedagskort. Glada fina färger som lyser upp i höstmörkret. Så fint dekorerade med mycket blommor. Har du några blommor kvar? Eller ja, man kan ju köpa nya.... Här har du en blom-tokig till, haha!
Hoppas allt är bra med dig.
Ha en riktigt skön helg.
Kram
Petra

Pernol sa...

vilka finfina kort med härliga färger!

Hoppas allt är bra med dig?
kramis Pernilla

Jenniiz sa...

När du gör teljuskort, vad använder du för dubbelhäftande tejp?? Någon du kan rekommendera till mej...?!?