tisdag 28 september 2010

Julkort v 39

Denna vecka fick vi i uppgift att göra ett rosa julkort. Så här kommer mitt kort... men först har jag något att säga er...

Temat är: "Jul á la Rosa bandet" Jag hoppas att ni hänger med på det ni också även om ni inte vill vara med i själva julkortsutmaningen, det går ju till en god sak, så vi gör ett försök i alla fall, eller hur? ;)
Under oktober ska vi göra ett eller flera rosa julkort (eller andra kort) och skänka pengar till rosa bandet insamlingen.
Jag kommer att göra ett eller flera kort beroende på vad jag hinner och orkar med, men att sälja dom vet jag inte om jag lyckas med och vare sig jag får dom sålda eller inte så sätter jag in lite pengar till insamlingen. ☺
Ni gör ett eller flera ROSA julkort, säljer det dyrt och sms:ar din pengagåva till Cancerfonden!
SMS:a ROSA till 72988 för 50:- skriv t ex ROSA Altheasmix
så blir gåvan synlig och inte anonym!
Mer kan du läsa på Altheas Mix
Nu ska jag klura på nästa rosa kort, hoppas jag kommer på nån bra idé bara. hihi ;)


här kommer nu mitt kort...Må så gott alla, och så vill jag se mååånga rosa kort i era bloggar hela oktober. ;)

7 kommentarer:

Lena sa...

Fint Lena. Du har fått till kortet jättebra. Massor av rosa julkort kommer du inte att få se hos mig, ha,ha. Men ett ligger där nu. Ha det gott. Kram Lena

Annelie sa...

Snyggt jobbat Lena!
Jag håller på med mitt också, men jag får nog jobba på för att få det så där juligt & fint som ditt. Just nu är det mest bara "ljuvligt" istället för juligt, haha. Men rosa är det! ;)
Ha det bra,
Kram Annelie

bili sa...

Snyggt julkort. Tur jag har hela oktober på mej att fixa rosa julkort :)

Lilla Pyssel Inger sa...

Mycket mycket fint Lena vännen och vad god du är som stödjer detta ändamål:) Jag ska också stödja denna goda sak men något vet inte riktigt en om det blir ett rosa kort eller om det blir något annat alster får se hmmmmm....

Å vad bra att du kunde lista ut hur jag hade gjort mitt bröllops staffli kort:) Och du man kan säga "profil" om kort ha ha ha:)
Måtten jag har använt mig av på detta kort är 38 cm långt och 16 cm bred. Det lilla staffli kortet är 30 cm långt och 12 cm bred.

Är glad att du äntligen kom in och kunde kommentera hos mig till slut:) Alltid lika trevligt att få kommentarer av dig vännen:)

I dag har jag lagt ut en ny omlott ask kan man väl kalla det:) Har lagt info vart du hittar mallen så hoppas du vill prova på:)

Ha det bäst och var rädd om dig, hoppas att du får en toppen dag:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

Underbart kort vännen!
Säger som lena att det blir bara ett rosa hos mig, för den goda sakens skull!
ha det bäst vännen!
Kram lene

Gertrud sa...

Så bra du har fått till dett rosa julkort. Jag som ska hoppa på denna vecka, jag vet inte om jag lyckas. Men klart att jag försöker, det är ju hela månaden . Kram från Gertrud

Catharina sa...

Nu har du varit i farten igen med ett underbart mästerverk.Det är hur snyggt som helst.Är ju ingen fantast av rosa och särskilt inte till jul.Men du har verkligen lyckats övertyga mig om att det kan vara hur vackert som helst.Sedan tycker jag att ändamålet med att skänka pengarna till rosa bandet.Jag köpte några ljuvligt vackra rosa juliga(vintriga papper hos Nettan igår så jag tror att jah nog ska haka på den utmaningen om rosa bandet.Jag utlovar bildbevis när det är klart.Du undrade vilken färg som jag använta till att färglägga halmbocken med och jag tog bara den ända gula promaker som jag har nämligen mustard.Här skiner solen och det är ett underbart väder.Hoppas att solen skiner på dig också.Ha en forsatt underbar vecka.
Kram Catharina