torsdag 16 september 2010

Julkort v 37

Här kommer nu mitt julkort för denna vecka i julkortsutmaningen, denna vecka skulle kortet vara brunt och vitt, jag har lagt till lite rött också och jag hoppas det är ok med dig Mita, om inte så står jag över denna gång för jag tyckte älgen kunde behöva en halsduk i vinterkylan hihi. ;) Båda dom fina filt bårderna som jag satt lite stickles på, finns att köpa i Mitas butik Altheas Mix



Den ena insidan ser ut så här...




17 kommentarer:

LenA sa...

Hej Lena!
Länge sedan jag hälsade på sist så jag har haft en hel del att ta igen!Så flitig du varit med julkorten och så fina allihop, svårt att välja en favorit men ett extra plus för det helt i vitt för det får mig att tänka på snö, älskar snö, hoppas det blir en vit vinter i år också,(knappt man vågar säga det högt men nu är det tom svart på vitt)hihihi!
Ljuskorten är superfina, blir så sugen på att försöka......

Du undrade om jag mådde bra och det gör jag med mina mått mätt, ja du vet ju hur det är med fibromyalgi lite upp och ner är det och alla jäkla lågtryck som måste passera rakt över vårt avlånga land jämt tycker jag inte om men dom rår man ju inte på.

Ha en bra dag!
Kram Lena

Catharina sa...

Hej vännen!
vad du är påhittig med dina julkort.Tycker speciellt om den motiveringen du hade till varför du satt en röd halsduk på älgen(fniss,fniss).Du har verkligen hunnit med att tillverka ett helt gäng med julkort nu.jag har ännu inte hunnit göra ett enda.Fast nu har ju alla fina julpapper börjat trilla in .jag har shoppat en hel del fast jag har jättemånga kvar sen tidigare år.Men det är ju så kul med julpapper och jag bara ÄLSKAR julen.Du borde vara här och ge men en spark i baken för jag skulle verkligen behöva sätta igång nu.Ska ju stå på julmarknad i november och då är det ju bra om jag har nåt att sälja.Ha nu en underbart skön helg.Om detta regnande forsätter så blir det mycket pyssel för mig i helgen.Hoppas att du också hinner med lite pyssel för det är hälsa för själen eller hur????
Många kramar från Catharina

Lena sa...

Hejsan Lena!
Ja, älgen såg allt lite frusen ut. Så den tackar dig säkert för den varma och goa halsduken. Du är så påhittig med dina julkort. Det är superfint tycker jag.
Ha en fortsätt trevlig dag. Kram Lena

Petra sa...

Haha, Lena jag tror nog du får godkänt för halsduken, klart älgen ska ha en halsduk.
Jättefint kort i vanlig ordning. Får se om jag hinner med ett brun-vitt kort den här veckan. Har min själ glömt bort det helt.
Ha det gottit.
Kram
Petra

Busan sa...

Oooh så härligt kort!!! Vilken julkänsla och ja, jag måste nog hålla med om att älgen ser lite frusen ut så förstår dig att han behövde en fin halsduk... han blev jättefin!!!
Hur är det med dig? Känns nu som jag ska bli förkyld men det går inte för gubben min fyller i nästa vecka. Önskar man kan be förkylningen att vänta lite...typ en vecka...
Önskar dig en trevlig helg redan nu vännen och hoppas du har det så bra du bara kan. Hoppas du inte också åker på någon förkylning och hoppas du snart får en mysig pysselstund igen.
Massor med kramar
Busan

Lene sa...

En gång till, får du två får du ursäkta!
Ett jättemysigt julkort och det är ju klart att älgen ska ha en halsduk!!!
Hoppas allt är bra med dig vännen! Vädret är kanske inte det bästa för dig just nu!
Kram lene

Pernol sa...

Hej Lena!

Det är klart att älgen ska ha en halsduk så att den inte blir frusen. Den kan ju bli röd om mulen som Rudolf. Fint kort!

Hoppas att allt är bra med dig?!
Ha det gott!
kramis Pernilla

Tiina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tiina sa...

Så vackert julkort!

Gertrud sa...

Vilket läckert julkort. Älgen Helge klär bra i sin halsduk. Och jag som älskar rött tycker att du valde rätt. Ha det bra, kram Gertrud

Lene sa...

Vill önska dig en trevlig helg!
kram lene

Camillas Kreativa sa...

Du har verkligen kommit igång med julkorten ser jag :o) Nice!
Ha nu en trevlig helg.
Kramar
Camilla

Åsa sa...

Hej min vän! Är så glad att du börjar må bättre igen... känner så med dig när du är dålig. *hjärta*
Och du är inte ensam om dator trubbel... våran la i morse av så den hårddisken är inlämnad nu men är ju inte säkert att det går att rädda. Och det är med back-up har inte fungerat här... :( Senaste back-upen jag har på mitt pyssel var i april men NU SKA gubben lära mig hur jag gör för nu ska det inte få hända igen!!! Men på foton och så har vi ingen sedan 2008 så måste försöka ta massor med kort på Smulan för hon hittade inte till sin toa i natt igen. Ja, hoppas det bara är tillfälligt efter sista sprutan och att hon blir bättre igen men känns som det händer mycket här nu och det gillar inte min migrän. Blir ju att man glömmer äta ordentligt och det gillar den inte. *rodnar* Håller alla tummar, tassar och tår för både dig och mig att våra datorer snart är okej igen och jag kan lova att gubben nu tar mig på allvar med back-up så något gott har det ju fört med sig här i alla fall! :)
Vad är det som inte fungerar med din dator?
Blev så glad att du tycker om min header och får jag igång vår egen dator igen så hjälper jag dig gärna med texten om du mailar över en bild till mig osv... det borde vi ju klara då tillsammans.:) Ja, du kan fundera på det så kan vi se. Men det program jag användt till att lägga på ramen på fotot och lägga till texten kommer jag inte ihåg vad det heter just nu men jag vill ha det igen så jag ska försöka leta upp det. Men det är inget jag gör i blogger utan jag gör hela bilden med ram och text i ett grafikprogram som jag hämtat gratis på nätet med massor med olika ramar osv så när jag lägger in den som header är det en hel bild med text och allt. Hoppas jag lyckas förklara så du hänger med!!! Tycker mycket om din blogg men jag vet hur det är när man inte känner det som sin egen och då hjälper det inte vad andra tycker ju.
Tid att vila igen för dumma förkylningen lyckades jag inte skrämma bort... känner mig så handlingsförlamad när man inte har sin vanliga dator och alla sina filer osv... kom ju knappt ihåg lösen till min mail osv så ja, måste sätta mig och och fixa detta sen. Att man har så dålig koll... *rodnar*
Hoppas du fortsätter och kryar på dig och får en mysig helg också!!!
Blev så glad för ditt beröm av kortet och headern - det värmer så och allra extra en dag som idag.
Massor med höst- och krya på dig-kramar till dig! Tack för att du finns!
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen och trevlig lördag på dig:)
Nu fanns det åter ett jättefint julkort som du skapat du är jätteduktig:) Hoppas allt är bara bra med dig, nu har det börjat bli kallt och det känns i min kropp tyvärr!!!
Önskar dig en riktig trevlig helg och var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

God morgon på dig Lena vännen och trevlig måndag på dig:)
Hoppas att du har haft en riktig bra helg:)
Visst är fåglarna från Mita fina dom har blivit favoriter hos mig:)
Tokigt att höra att det känns i din kropp nu att det är höst och snart vinter med det kalla tokiga vädret!!! Men jag håller med dig man får ta en dag i tagit och göra det bästa av det efter som:)
Jag är glad att jag får värmebehandlingar på Smärtkliniken annars så skulle mina leder vara helt orörliga nu känns det som!!!
Hoppas att det gick bra för dig och gubben att rösta, jag har gjort mitt men blev inte nöjd med slutresultatet tyvärr.... Men men så är livet man kan inte alltid få det som man vill!!!!
Önskar dig en toppen dag och vecka och var rädd om dig min vän:) Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Inger Harding sa...

Så koselig julekort Lena!!
Takk for hyggelig besøk i bloggene mine. Det setter jeg veldig stor pris på :o)
Ha en fortsatt fin dag!

♥ klem, Inger

Inger Harding sa...

...meg igjen..glemte å si at jeg har forsøkt å skrive kommentarer hos deg flere ganger i det siste, men fikk ikke åpnet siden din med min Internet Explorer :(
Glad det gikk greit nå da! :)))

♥ klem