torsdag 8 april 2010

Påskkort från vänner & vinster

Nu min vänner ska ni få se dom jättefina påskkort som landade i min postlåda innan helgen, dom är alla så vackra och dom har lyst upp hela påskhelgen här för oss! :) Jag är så jätteglad för allt fint så!! :)
Sen kommer en gåva från Kikki och vinsten från Lenas utmaning på bild längre ner.
Nu kör vi igång...

Först ut är ett jättefint kort med en jättesöt kyckling från min vän Lena J Tusen tack vännen för det jättefina påskkortet!! :)


Sen kommer ett så jättefint kort från min vän Cattis i äggform, oh vad jag gillar denna formen på påskkort, tusen tack vännen för att jag fick ett sånt fint påskkort!! :)


Sen kommer ett superfint kort från min vän Camilla i härliga påskfärger och med söta motiv, påskharen är så jättesöt! Tusen tack vännen för det superfina påskkortet!! :)


Här kommer ett riktigt vackert påskgult kort med massor av små söta kycklingar på. Det fick jag från min vän Petra. Tusen tack vännen för det jättevackra påskkortet!! :)


Till sist kommer ett jättesött påskkort från min vän Sussie , i fina färger och du har målat så vackert vännen, eller är det Elin som har hjälpt till kanske? ;) Tusen tack vännen för det jättesöta påskkortet!! :)


Innan helgen kom ett brev adresserat till mig och när jag öppnade det så hittade jag dessa bibelpapper OJ vad överaskad jag blev. :) Det kom från min vän Kikki och hon hade även skrivit några rader på en dekorerad tag, blomman ni ser sitter på den tagen. Bibelpapperen har så jättevackra alfabet, vad dom skrev fint förr i tiden, tänk om man kunde det ändå. Tusen tack vännen för dom fina papperen!! :)


Nu äntligen kommer vinsten på bild, ni är väl rätt så nyfiken vid det här laget va? Hi hi. ;) Dessa superfina papper fick jag i vinsten hos Lena , visst är dom helt underbara?! :) Även hon har gjort en jättefin tag, och hur hon lyckades med det nu när hon bara har en arm det fattar jag inte!! :O Tusen tusen TACK för den enormt fina vinsten vännen!! :) Jag är så oerhört glad för denna så ni anar inte!


Inte nog med detta, igår kväll fick jag ett mail från Lena att jag skulle kika in hos Nettans, och nyfiken som man är så gjorde jag genast det, vet ni vad? Jag har vunnit ett present kort på 100 kr i kommentarstävlingen! JIPPIIIE!! Så glad jag blev!! :) Tusen tack Nettan vännen för vinsten!! :)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min goaste vän!
Roligt att du tyckte om påskkortet och Tack själv för det jag fick av dig, det är så sött!
Jag har faktiskt målat det helt själv utan vår lilla konstnärs hjälp, så det så! ;-)*skratt* Övning ger färdighet. Trodde att det svåraste skulle vara håret men det var nästan det lättaste och roligast att färglägga.

Du har fått många jättefina påskkort av vänner och stort GRATTIS till det enormt fina tröstpriset i LenaJ's utmaning och till presentkortet hos Nettan! Du är allt en riktig turgumma du, vet du det?!! :-)

Hoppas du får en fin dag med sol och töväder!
Här är det soldis och 6+, härligt.

1000 bautakramar till dig vännen från Sussie Skogstroll!

frubards pysselkök sa...

Hej vännen!
Det var ju roligt att papprena var uppskattade. Nu vet du vart du ska vända dej om du behöver mer. Jag har kommit över 3 böcker med gammal text, så var inte rädd att be om mer när dessa är slut.

Oh Boy, vilken härlig vinst från Lena. Det var inte ett litet pris... Och turen att vinna hos Nettan. Inte illa. Det finns ju en hel del att välja på...


Krmar // Kikki

Lena sa...

Mycket fina kort du har fått vännen. Sedan säger jag grattis till båda dina vinster. Jag är så envis ibland och gav mig sjutton på att jag skulle kladda fram ett tags med. Någon namnteckning blev det inte. För att skriva med vänster är tvärt omöjligt för mig. Ha en bra kväll. Min dag har varit supertrevlig. Kram Lena

Catharina sa...

Grattis min vän!Jag såg också att du hade vunnit hos nettan och hos Lena.Snacka om en tjej med tur alltså.Själv så brukar jag aldrig vinna på nåt.Jag är nog en sk otursgumma.

Du hade också turen att få så många ljuvligt vackra påskkort skickade till dig också.Det är ju så härligt med vänner eller hur??

Ha ett skönt veckoslut och en superskön helg!

Kram Catharina

Unknown sa...

Åhh vilka fina kort du fått :)
Pappren i vinsten är ju med kanon, så roligt...
Hoppas du har det bra nu när vårsolen kommit fram igen:) Här har den lyst på dagen men nu ikväll har det regnat och håller på ännu..
Själv är jag nyss hemkommen från jobbet och ska nu krypa i säng.
Var rädd om dig / Kram kram

Britt-Inger sa...

Vilka underbara påsk kort som låg i din brevlåda...förstår din glädje :) och lite vinster brukar inte heller vara så dumt ;)
Ha nu en skön helg, med dina.
Kram, britt-Inger

Lene sa...

hej vännen!
Underbara kort du fått!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kramizar från Lene

Busan sa...

Hej vännen!

Oooh så många fina kort du har fått och vinsten är UNDERBAR!!!
Är så glad för din skull och hoppas så du får många goa pysselstunder med allt fint!!!
Hoppas att du har det okej. Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig... Påskkorten du gjort är så fantastiska också - du är så duktig!!!
Hoppas du får en trevlig helg och att du har det så bra du bara kan!!! *hjärta*
Varma vår-kramar
Busan

Pernol sa...

Jösses vad många och fina påskkort du har fått! Grattis till vinsten! Vilka fina papper! Grattis även till presentkortet hos Nettans. Det är du väl värd, vännen!

Ha det bäst och trevlig helg!
kramis Pernilla

Inger Harding sa...

Wowww..så mye fint du har fått Lena!!
Vil ønske deg en riktig fin søndag,
håper solen skinner hos deg også! :o)

♥ klem, Inger

Cornelia sa...

Hej och jättetack för gullig kommentar i min gästbok!

Vinsten hos Nettans har jag inte kunnat blogga ännu, eftersom väskan ska ges bort i present nästa vecka... men tack för grattiset!!! Och grattis själv! *ler*

Hoppas att din helg har varit härlig!

Unknown sa...

Ville bara kika in en liten sväng, tog mig en liten bloggrunda nu ikväll, ibland rinner tiden bara iväg och man hinner inte alltid..
Hoppas du har det bra och att du fått njutit av det fina vårvädret..hoppas ni haft det med idag, här har det varit riktigt härligt väder ända fram till kvällen :) Äntligen...
Ha det så gott och var rädd om dig / Kram kram

Carina sa...

Hej!
Tog mig friheten att kika in till dig en stund.Ojjjj,vad mycket du gjort och ditt Påskkort med kycklingen gör att jag smälter en aning.....jättefint!

Kram!

Anette sa...

Vilka fina påskkort :)