fredag 30 april 2010

Födelsedagskort 3

Ja så var vi då framme vid det sista kortet från februari som jag inte har visat än, men här kommer det. Till detta kort så hittade jag bilderna på nätet någonstans, men var då? Jaa, det är som vanligt bortglömt!
Detta kort gick till min kära vän Anette "Nettan" till hennes födelsedag, även hon fyllde i februari. Stämpeln som ni ser på sista bilden har jag fått i julklapp av henne, så det är klart den skulle vara med på hennes kort. Hon är för go och snäll min underbara vän! :) Tusen tack igen för den vännen! :)

Framsidan

Del av insidan

En stämpel som jag embossat med guld och satt på baksidan av kortet


Nu har en vecka gått igen :o och ni får ha det så trevligt på alla majkasor i helgen så hörs vi av till veckan igen. Ha det så jättebra och ha en riktigt härlig valborgshelg!

9 kommentarer:

Catharina sa...

Supervackert kort!Jag har "tittat och klämt" på det hos henne.Det är ännu finare i verkligenheten tycker jag.Sen den där lådan som du också gjort till henne jag säger bara :WOOOWWW!!!Ha en underbar helg!Vi håller på att flytta mitt pysselrum nu ihelgen.Det kommer att bli super!!
Kram catharina

Lena sa...

Ännu ett snyggt kort Lena. Bilderna är superfina och gör sig bra bland alla blommor. Stämpeln på sista sidan är superfin. Har du embossat den? Glimmar om den.
Ha nu en riktigt bra Vlaborgshelg vännen. Kramar Lena ♥

LenA sa...

Vilket superfint kort, lika välarbetat som vanligt, gillar det massor! Söta bilder och den glimmande stämpel med den fina texten...super!
Ha nu en skön helg! Hos oss blir det till att värma sig vid vårelden, brrr.....
Kram, Lena

Busan sa...

Hej vännen! TUSEN TACK FÖR BREVET!!! Har inte öppnat än för har legat i migrän idag och sparar det därför tills imorgon då jag kan ha något att se fram emot under tiden. Hoppas det är okej men så du vet att det kommit fram... posten kom nog sent idag och beror ju nog på att den ville hålla mig på halster också.. hi hi... Ska lägga mig igen men ville bara säga hej och berätta att det kommit något här idag!!! :D
Massor med valborgs och tack-kramar i förskott!!! :)
Busan

Cattis sa...

Du är allt för gullig :) Fick ett brev av dig igår :) Mm och jag blev så glad den var så himla fin och det var så mycket fina bilder att titta på.. Vilket jobb du måste lagt ner, det var ju smyckat på varenda sida..Så fin som sagt och jag tycker det är så roligt att du tänker på lilla mig..
Hoppas din valborg har varit bra och att du får en trevlig helg.
Stor kram från mig :)

Cattis sa...

Jaha nu var det jag igen....glömde ju att skriva att dina födelsedagskort du gjort är ju underbara..
Jättevackra bilder på dem med..
Gillade verkligen stämpeln som du embossat till baksidan, den såg så "tjock" och maffig ut..
En så skulle jag med vilja ha, är det så att lilla Lena kanske kommer ihåg var hon köpt den? ;)
Kramiz

Pernol sa...

superfint kort!!! :) Embossing är så fin på sista fotot. Det ser så tjockt ut. Jag får aldrig till det nå bra jag. Det blir alltid en massa strössel kvar runt motivet. Hur gör du?

Hoppas att du hade en härlig Valborg och att du får en fin maj.
kramis Pernilla

lk46 sa...

Hallo vännen1 Super snyggt kort och stämpeln är så häftig!!1
Jag vet hur du har det med awarder, du behöver inte göra något med den, ville bara att Ni som fick den skulle veta!
Stämpeln... ja det är ju ingen stämpel, utan en bild jag hittade här efter tips från Lena J
http://fairycoloringpages.blogspot.com/2009/07/fairy-printables.html

ha en härlig dag i solen!
kram lene

Busan sa...

Hej vännen!
Vill bara titta in och önska dig en bra vecka... hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen. Här har vi kunnat sitta ute i solen en liten stund på balkongen i går och ser ut att bli fint idag också... hoppas du med har en klarblå himmel idag!!!
TUSEN TUSEN TACK igen för den underbara kort-boken... du kan tro jag har suttit och njutit av den mycket i helgen. *hjärta*
Varma maj-kramar
Busan