onsdag 28 april 2010

Födelsedagskort 2

Här kommer nu det andra av födelsedagskorten från februari, detta kort kom fram till min kära vän Karinas födelsedag i tid också kan ni tänka. Hi hi. ;)
Detta kort går i lila färger som ni kan se och även här är det en del blommor men blingen är utbytta mot pärlor istället. Bilderna på båda sidorna av detta kort har jag köpt i scrapbutiker på nätet, men frågan är vart? Det har jag ju naturligtvis glömt i vanlig ordning. :)
Dom jättefina metall "blommorna" som ni kan se på detaljbilden har jag fått av en av mina kära bloggvänner, dom är helt underbart söta. Tusen tack vännen! :) I varje liten metallblomma satte jag en liten pärla, jag tyckte det passade bra. Den vita fjädern fick jag i julklapp av en mycket kär bloggvän. Tusen tack vännen!

Framsidan

Detaljbild

Del av insidan


10 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan vännen!
Ett riktigt vackert lila kort du har gjort. Än en gång en superfin insida. Vackra bilder och så fina blomgrupper du gjort.Metallblommorna med pärla i mitten, Supersnyggt!
Ha en bra dag. Kram ♥ Lena

Lene sa...

Hej min vän!
Ett mycket vackert kort, många fina detaljer, det lyser glädje om det!
Kramizar från Lene

Pernol sa...

Vilket jättesnyggt kort du har gjort!!! Lila som är en så vacker färg. Superfin insida. Jag tycker själv att det är svårt med insidorna.

Hoppas att du har det bra! För det har jag!
kramis Pernilla

Petra sa...

Kanonsnyggt kort du gjort. Härliga färger och fina dekorationer. Metallblommorna är jätteläckra.
Önskar dej en trevlig Valborg.
Kram
Petra

Busan sa...

Vilka fina saker du har gjort sedan jag tittade in sist... korten är i så härliga färger och alla fina blommor - de i metall är ju något alldeles extra - och du är så duktig!!! Ska bli så jättekul att se dina andra kort du har gjort nu snart också men håller så med dig - bättre sent än aldrig och det gäller ju i högsta grad här med. :)
Tyckte inte det var så länge sedan jag tittade in till dig men dagarna har gått så fort denna veckan sedan jag blivit så mycket bättre än på länge sedan i helgen. Har kunnat följa med och handla i vår lilla butik en dag och kunnat diska lite och till och med fira en 70-åring lite i förväg igår... Det "riktiga" kalaset är på lördag och det blir ju helt för mycket men är ändå både ovant och så naturligt att kunna göra såna helt vanliga saker på en gång. Blev ju för mycket igår fast vi tog det så lugnt men känns inte som det gör något för det var något jag hoppats mycket på att klara länge så känns fantastiskt bra att det överhuvudtaget gick att genomföra. :)
Hoppas så det är bra med dig också och att du får en fin Valborg och en till helg med mysiga pysselstunder som förra. *hjärta*
Tänker på dig än om jag är dålig på att höra av mig men nu har jag i alla fall kunnat börja lägga ut det jag gjort innan på bloggen också så jag är på gång... :)
Var rädd om dig och ha det så bra du bara kan!!!
Varma vår-kramar
Busan

LenA sa...

Nu har jag firat färdigt(och återhämtat mig)så nu är jag ute på en efterlängtad bloggrunda,har suttit en lång stund hos dig och tittat på det vackra kortet, vilka underbara detaljer och blommorna...superfint!

Önskar dig en riktigt skön Valborgshelg!
Kram, Lena

Catharina sa...

Hej vännen!
Så snyggt kort.Jag gillar verkligen metallblommorna och fjädern.De var en helt underbar detalj....jag gillar detaljer.Ha nu en skön valborg och ta det bara lugnt.Vädret häruppe verkar ju tyvärr inte bli så bra.Hoppas berkligen att ni har mer tur.
Kram Catharina

Camillas Kreativa sa...

Åhh så härliga kort och i lila oxå som är så fint :o) Ville bara titta in och önska en trevlig valborg, kram kram
Camilla

Lisan sa...

Först får jag börja med att beundra ditt superfina kort och sen vet jag inte vad jag ska sägamer än:
Tusen, tusen tack för det underbara "bokkortet" jag fick i brevlådan idag. Men jösses vännen vilket jobb du lagt ner till mig. Jag blir nästan tårögd av alla underbara blogvänner. Allt var så himla fint. Alla dekorationer, fina bilder, innehåller -ja allt.
Hoppas verkligen jag kan ge något tillbaka till dig snart. Tusen tack för din omtanke. Får sätta mig och titta så jag kommer på hur du gjort så jag kan lifta det om det är okej? Hoppas att ni får en underbar Valborg och 1 maj. Tack igen och kramis på dig från LIsan

Anonym sa...

Hej trollvännen! Wow, verkligen jättefina och detaljrika kort du gjort, älskar dem allihop! Gillar fjädrarna med metallblommorna och det blev verkligen ursnyggt med pärlorna i mitten! Den embossade stämpeln på baksidan av Nettan's kort blev ursnygg och du har verkligen blivit superduktig med embossing!!!

TACK för det roliga samtalet igår och det var som alltid lika skoj att prata med er båda! Nu är det inte länge kvar alls tills jag kommer susande ner till er, längtar verkligen!!! Undrar hur mycket av mina scrapsaker jag ska ta med mig, blir det stora väskan eller lilla lådan, nja det får jag fundera lite på tror jag. ;-) Kanske det blir mest bara skratt och bus som i somras! Lite scrapping ska vi nog kunna klämma in oxå, eller hur?!!;-)
Hoppas bara att jag hinner bli piggare tills dess, ja du vet ju hur jag mår nu. Har mest bara vilat hela dan idag efter gårdagens stadsbesök. Kul att komma iväg och kunna handla lite och även kunna börja titta efter en "ny" husvagn efter branden men varför ska det vara så tröttande?

Är ensam hemma ikväll då E och A är ute med sina vänner trots det trista och kalla vädret och T jobbar men det känns ganska skönt att bara vara jag och vovvarna emellanåt oxå, även fast jag inte orkar scrappa nu men en liten blogrunda orkar jag iallafall.

Ha det gott i helgen bästaste vännen och vi ses snart!
Varma vårkramar från Susanne