torsdag 24 september 2009

Uppstämplat från min goa vän


Titta här vad mycket fint jag fick av mina goa vän Sussie idag tillsammans med KAOS awarden som finns i ett inlägg här under. Där vid KAOSén har jag uppdaterat vad som stod på kortet från henne. Kika gärna in i hennes blogg och se vad duktig hon är på att skapa kort och Lo´s mm. Tusen tusen TACK min kära vän för allt det fina uppstämplade! :) Bamse bauta kramen till dig! (Kan man säga så, jag är ju inte så hemma på erat mål, hi hi) ;)

10 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Oj, vad mycket fint du fått. Nu har du fått att titta på och leka med. Roligt med lite nya saker. Önskar dig en trevlig helg. Kram Lena

Pernol sa...

Hej Lena!

Åååå vilka fina motiv du har fått!!! Verkligen kul för dig!

Ja, Facebook i all ära men bloggen är ändå bäst!!! Eller hur?

Trevlig helg på dig!
Ha det gott!
kjaaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS till din underbart fina KAOS Awards från Sussie som jag bara älskar:) Himla tur att man har fått en själv också eller hur:) Å alla fina stämpel motiv som hon har sent med jag fick också det vilken vän hon är helt TOPPEN:) Dina Jultags under var jo bara så himla fina dom ska du vara hur nöjd som helst med:) Å vad kul att du gillade min Julstrut den blev faktiskt bra till slut men när jag började på den så var det inte lika kul!!! Snöflingorna som finns på Julstruten fanns med i paketet och du hittar dom hos Mita AlteasMix visst är dom snygga gillade dom massor massor:) Den värsta hostan är över tack snälla för din omtanke är bara trött och sliten just nu:) Det blir nog bättre det också snart ska du se hoppas det i alla fall. Det är så mycket som jag önskar att jag skulle orka med som jag inte klarar och det är lite frustrerande!!! Men en sak i tagit så blir det nog bra till slut:) Hoppas att du har kommit dig och att du också mår mycket bättre, ha en toppen dag och helg underbara vän:)Massor med stora varma kramar i från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

TACK TACK GULLIGA DU:) Ja vi har en himla tur som har en sådan himla underbar vän som Sussie:) Ja Cicci papperet kan man använda på många sett man får mycket för pengarna tycker jag:) Å håller tummarna för dig hos tandläkaren, jag har värsta tandläkar skräck så håller med dig inte kul att gå dit!!!! Men ett måste i bland så är det jo!!! Kul att du tyckte om Jul present påsarna dom brukar bli en mycket uppskattad present till jul med godis och annat i:)Kramis i massor igen till dig från din lilla vän Inger:)

Busan sa...

Hej vännen! Hur är det med dig!?! Hoppas att du har det bra och har en mysig helg - så bra du kan ha det i alla fall efter förkylningen.
Jaaa, visst är Sussie snäll och go - jag fick ju också en sån fin KAOS av henne och gillar den massor Och sedan uppstämplat också!!! Var jättemånga fina stämplar jag aldrig sett innan ens så var julafton här... några månader för tidigt... *rodnar* :)
Och vilken fin blog-candy Lene har!!! Ja, det är mycket fint att titta på nu. :)
Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig just nu - lyssnar på dig och vilar massor.
Ha det så bra du bara kan!!!
Varma höst-kramar Busan

Kamilla sa...

Men vilken guldgruva :)
Grattis till KAOSen!!
Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Ja jag blev verkligen GLAD över KAOSen som kom från våran Sussie och alla underbara upp stämplade motiv kan man bli annat en SUPER GLAD:)
Å vad kul att du tyckte om dom nya alsterna som jag gjort av Cissi papperet jag tror nog att det är en klar fördel att jag själv tycker så himla mycket om detta papper. Annars så vet jag inte om jag hade orkat altra så mycket med det som jag gjort ha ha ha Å hoppas du fick en trevlig stund om du tittade in hos Mita AltheasMix hon har så himla mycket fint tycker jag:) Hoppas du mår bra och att du får en riktig kanon vecka som kommer:)Kramis i massor från din lilla vän Inger:)

Lisan sa...

Hejsan,
Visst är det skoj med sådana paket med posten. man blir så glad och bara sitter o njuter o tittar på allt fint man får. Så Grattis till dig måste jag säga.
Själv var jag på mässa i Helsingborg igår..ojojojoj vad mycket fint det fanns. Skulle kunna bosätta mig i lokalen med allt fint. Köpte allt inför tisdagsträffen då vi ska ha BIA. Men så strular min skrivare så fotona får jag sätta dit sen..trist..Ha det så bra. Ps hur går det med dina Swap? Kramis Lisan

Busan sa...

Hej vännen! Hur är det med dig? Hoppas att du har det så bra du bara kan och kan pyssla lite. Och du är självklart välkommen hit på kak-frukost när du fyller år.. hi hi.... Ja, visst är det mumsigt!?! :D
Stort GRATTIS igen till din KAOS från Sussie och allt uppstämplat - det är så snällt och var så fint och jag har till och med hunnit scanna in mina redan - det du!!! ;) Tar ju sån tid här annars med allting....*rodnar* Förkylningen håller på men har lyckats pyssla lite i helgen en liten stund så hoppas kunna visa det en dag.
Hoppas du med haft en toppenhelt för här blev det mysigt fast inte orken finns riktigt. Men det är så mysigt när det blåser utanför och man kan kurra ner sig i soffan med något varmt och det kan man ju som väl är fast man är förkylda. :)
Ha det så bra du bara kan!!!
Varma höst-kramar Busan

Busan sa...

PS. Glömde... hoppas du slipper gå till tandläkaren nu på ett tag och att du inte har så ont... varför ska tandläkare vara så hårthända - gör ju ont nog ändå... :(
Var rädd om dig!
Varma höst-kramar Busan