måndag 21 september 2009

Krya på dig kort till en vän




Detta kort gjorde jag för en månad sen till min vän Busan, som då var så dålig i sin värk att hon var sängliggandes stackarn! Jag ville helt enkelt muntra upp henne lite. :) Titta gärna in till henne och hämta lite inspiration!
Materiallista: Cardstock, Papper från Kaiser och spillådan. Stämpelmotiven på flickan och katten har jag fått från min goda vän Lena, TACK Lena! Bilden på den sjuka flickan i sängen kommer från Inger Hardings giveaway, TACK min kära vän! Stämpeln med trollsländan fick jag tillsammans med en scraptidning i augusti. Motiven är målade med PRO Markers & en glittrig Guldpenna. Övrigt är Thickers, Acryl drops, Blandade blommor och Blad, Impressdynor och Distanstejp.
För övrigt så har äntligen min förskylning släppt taget nu! Skönt! Nu ska det bli fart på korttillverkningen här har jag tänkt. ;) Jag ska börja med några grattiskort till de i familjen som fyller år nu på höstkanten & dom är några stycken. Ha det så bra alla, nu ska jag scrappa för brinnande livet! Hi hi... :)


9 kommentarer:

Petra sa...

Kan tro att hon blev glad över ditt vackra kort Lena!
Ha en bra dag.
Kram
Petra

Lena sa...

Hej på dig!
jasså du, det brinner i baken nu,hi,hi. Nåja, förta dig inte nu kära Lena utan du orkar ta tag i julkorten sedan. Väntar på att få se några fina kort hos dig! Jättefint kort du har gjort till Busan. Härliga färger och dekorationer. Inte undra på att hon blev glad. Ha det bäst. Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen och tusen tack för detta underbara kort som jag fick av dig - det står framme tillsammans med ett kort från Lena och väskan och kort från Lisan så att jag kan titta på det hela tiden. Blir så glad när jag ser det och är så glad också att du äntligen mår bättre - hoppas så du får mycket goa pyssel-stunder nu. Och du är mycket omtänksam och snäll - önskar så orken räckt så jag kunde gjort något till dig när du varit dålig nu... men det kommer än om allt har en förmåga att ta sån väldans tid här. Har fått sytt upp ett par byxor idag och är jättenöjd att jag orkade det men inget pyssel idag. Hoppas ska bli lite tid till det imorgon. Var rädd om dig och ta det nu lugnt med pysslet så du inte förtar dig direkt om du inte är riktigt bra än... vet själv hur det kan kännas så bra men att krafterna inte räcker riktigt så var rädd om dig!!!
Massor med krya-på-dig kramar Busan

Inger Harding sa...

Så flotte kort du har laget igjen Lena!! Nydelige farger du har brukt. Takk for at du har brukt et motiv fra meg også :-)

Ha en fin uke kjære deg.
klem :)

Karina sa...

Hej min tålmodiga vän!
Hoppas att allt är bra med dig. Här leker livet just nu. Skönt efter en lång period av smärtor och mycket jobb. Jag har börjat så smått med julkorten och det var bra för jag fick en beställning på 5 julkort av en av damerna på vår syförening som jag har varit på hela kvällen. Måste berätta att jag är så imponerad av att den älsta på vår kurs är Elsa som är 91år och den yngsta är lilla Sofia som är 4år. Nu ska jag nanna lite.
Godnatt och många kramar
Karina

Karina sa...

FÖRLÅT!!!! jag glömde att säga att kortet var så fint och jag vet att Busan blev jätte glad för det.
Kram Karina

Pernol sa...

Sååå fina kort!!! Nu blev Busan allt glad!

Jag förstår att du är sugen på att scrappa nu efter förkylningen. Förta dig nu inte bara!

Ha det gott vännen!!!
kjaaaam Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad du är god och omtänksam min vän är säker på att hon blev super glad för kortet:)Massor med fina glada färger så som man blir så glad över att låta ögat vila på:) Vilket fint kort du har fått och vilken underbar altrad ask här händer det saker när man är borta ett par dagar!! TACK SNÄLLA gulliga du för dina kommentarer om mina KAOS AWARDS och dom sista korsetten alltid lika trevligt från dig:) Önskar dig en underbar dag och vecka å sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Anonym sa...

Hej vännen! Vilket sött kort du gjort till lilla Busan! Det behöver hon verkligen och hon blev säkert jätteglad över det! Du är sååå himla snäll och go Lena, det vet jag! :-)
Fint också att du dekorerat det på insidan, det brukar jag också göra, känns så tomt och ofärdigt annars.

Ha en bra fortsättning på dagen och sköt om dig, och du, scrappa lugnt!

Stora kramar från Susanne