söndag 6 september 2009

Förkylt!


Bilden är inte riktigt ok, men ni fattar ändå va?
Jag har blivit förskyld och orkar inte sitta här vid datorn på ett tag, jag ville bara berätta det så ni vet om varför jag inte hälsar på er på ett tag, och varför det dröjer innan KAOSarna kommer till er som jag har lovat.
Jag ska göra mitt bästa för att få iväg dom så snabbt som möjligt, Nåt måste jag väl ändå orka på dan såvida jag inte kommer att befinna mig i sängläge. ;)

Ni som inte har skickat mig eran adress än var snäll och gör det så ska jag göra mitt bästa för att posta Awarden till er. Jag skriver min mailadress här igen,
lenas.mail@telia.com

Ha det så bra mina vänner! så hörs vi när jag piggat på mig igen.

33 kommentarer:

Lena sa...

Stor Krya På Dig kram från mig.Stackars dig. Hoppas tillfrisknandet går snabbt. Lena

Carina sa...

Krya på dig och vila ordentligt!

Kram....fast på avstånd!

Petra sa...

Hej Lena, jag mailade min adress redan i fredags. Hör av dej igen om du inte fått den.

Busan sa...

Massor med krya på dig kramar till dig vännen!!! Är så ledsen du blev så dålig i din förkylning... har ännu lyckats hålla mig uppe här och hoppades så det skulle vara samma för dig. Och hoppas du vilar massor nu än om det är tråkigt att inte orka pyssla, men så du kan må bättre fortare kanske. Vet inte om du gillar läsa men hoppas du har en go bok i så fall eller en scrapp-tidning att titta i alla fall. Tänker på dig och skickar så mycket krya på dig kramar det bara går!!! Busan

Anonym sa...

Men usch!
Inte roligt alls=/

Hoppas du blir bättre snart!

Stor kram

Pernol sa...

Massor med Krya på dig kramar från mig.
Pernilla

Inger Harding sa...

Så leit at du har blitt syk.
Håper du blir frisk snart!
Riktig god bedring min venn.

mange klemmer!!!

Anonym sa...

Hej vännen!

Usch vad besvärligt med förkylning! =/ Vi har varit deckad hela förra veckan oxå, men nu är det lite bättre! =)

Jag vill tacka stort för alla awarder jag fått av dig, det värmer! =) Ska försöka blogga dom i eftermiddag...har hälsat på hos några andra nu precis & insett att jag sällan hnner blogga runt hos er alla & nu kommer den stora förändringen!!! He he! Nu ska jag kika förbi så många jag bara orkar & hinner varenda dag framöver! =)

Jag har mailat dig & dessutom just lagt upp ett nytt alster i bloggen du kan kika på när du sitter inlindad med filten & dricker te..
Prova varm mjälk med riven ingefära & honung, det gör susen ska du se! ;)

Många krya på dig kramar från Ulrica

Erica sa...

Hoppas du har blivit lite bättre. Måste bara tacka för den jätte fina awarden som landade i min brevlåda idag. Blev jätte glad.
Den har nu hamnat på min hylla med saker som jag har fått från mina underbar bloggvänner.

Kramar Erica

Pernilla sa...

Krya på dig nu, det låter inte kul.
Jag ber så hemskt om ursäkt att jag inte har skickat dig min adress. Nu har jag gjort det.

Kram Pernilla

Anonym sa...

Gomorron vännen!

Hoppas att du har hunnit kurera dig & mår lite bättre. Själv är jag fortfarande hängig, var en seg förkylning! =/ Jag vill tacka för den enormt fina KAOS-awarden jag fick av dig, jag blir lika glad varenda gång du överraskar mig! =) Jag har även bloggat om den, men inte hunnit nominera ännu, men det blir snart det oxå, hi hi! =)

Däremot har jag uppdaterat med mina rakböcker som du kan kika på till morgonkaffet...=)

Hoppas du mår någorlunda bra & ha en skön dag, kramar Ulrica

Petra sa...

Hej Lena,
Hoppas du mår lite bättre nu.
Tack snälla du för den jättefina KAOSawarden som jag fick i brevlådan. Det gladde mej verkligen.
Kram
Petra

Anette sa...

Krya på dig gumman.
Tack snälla rara du för kaos awarden :)
Ser fram emot att träffa dig igen.
Kramar i massor

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas så du kryar på dig riktigt och att du inte mår alltför dåligt fast jag vet ju hur det kan bli med fibron. Ja, massor med krya på dig kramar till dig!!! Du har också något i min blogg som kommer med posten så snart jag kan få iväg den... :)
Varma höst-kramar Busan

Anonym sa...

Hej vännen!

Hoppas att du mår lite bättre idag! =) Tänk att lite pappaer & rara ord kan värma så mkt, fantastiskt måste jag säga! =) Jag har så otroligt mkt ideér nu så idag hoppas jag hinna skapa lite...bara huvudvärken ger sig.

Krya på dig, kramar Ulrica

Busan sa...

Hej vännen och tack för dina goa kommentarer!!! :) Hoppas så det betyder att du är lite på bättringsvägen att du orkar vara uppe lite. Ja, jag missar också kommentarer ibland... är nog fibron och tröttheten som spökar där eller jag skyller på det i alla fall. :)
Är så glad att ditt kort gick bra och jag funderar på att göra ett kort och skicka senare som du gör nu och låter som en riktigt bra ide med blomstercheckar och kan ju alltid göra kortet från mig själv eftersom jag inte träffat dem i och med att jag inte kunde gå på begravningen heller. Men det är tid till det. Inget blir sig ju samma och är kanske många som bryr sig i början och sedan glömmer, är svårt att veta men gör nog inget att det tar ett litet tag innan jag gör ett kort till henne.
Sedan... hoppas du nu inte blir besviken men KAOS-awarden tycker jag är mer mörkgrön men min man säger den är blågrön... ja, du får se när den kommer. Den är med posten innan den gick så bordre vara hos dig imorgon och hoppas du gillar den när den kommer.
Och vad jag skratta när jag läste om era katter och lådor... :D Ja, de är för roliga de små liven!!! Och de är ju väldigt lätta att göra nöjda - inga lyxiga sängar eller andra kattsaker vill de ha utan nix... vanliga pappkartonger ska det vara!!! :D
Nu ska jag vila lite och sedan fortsätta min bloggrunda - hoppas du kryar på dig massor!!!
Varma höst-kramar Busan

Busan sa...

Snälla goa vännen - vila massor när du är sjuk - kaos:en går ingenstans - eller jo det gör den för den är på väg till dig... hi hi... Men nu lyssnar du på morsan och VILAR och bloggar inte om kaosen förrän du mår bättre!!! ;) Du är viktigare än alla kaos:ar i världen!!!
Massor med krya-på-dig kramar till dig!!! Busan

Busan sa...

Hej vännen och vad duktig du är som vilar massor!!! Förstår dig väl när du skriver blir tokig, känner så själv många gånger att det är för mycket redan innan det blir sämre. Hoppas så det går på rätt håll i alla fall för dig men vet ju hur drygt det kan vara.

Den gröna tråden är bara stjälken till blomman som jag viker ut och trär på pärlor och rundar i änden med ett penselskaft eller en rundtång. Så enkelt som det kan bli helt enkelt. Tror det var Lisan som kom på den idén och jag tog efter för hade en del pärlor som bara låg och ja, det blir lite annorlunda med lite pärlor. Är så glad du gillade KAOS:en fast den inte är så blå. Tänker på dig och hoppas du har det så bra du bara kan. Här har jag lyckats träna men inget annat så samlar ännu kraft till duschen. Det är skam på torra land det är det men kände träningen var viktigast så jag kommer igång igen.
Krya på dig massor och ha det så bra du kan i helgen!!!
Styrke-kramar Busan

Lena sa...

Hallå, hallå vännen!
Hur är det med dig? Är det något bättre med förkylningen nu eller? Här är det helt ok. Solen skiner idag och jag har suttit ute med min kaffemugg. Dessutom fick jag vacker post från Busan idag. Önskar er en trevlig helg. Krya på dig kram från Lena

Lene sa...

Men vännen då, hoppas det inte är något allvarligt med dig!
Sänder dig många varma kramar!
kramizar från Lene

Lilla Pyssel Inger sa...

TÄNK PÅ DIG SJÄLV SNÄLLA VÄNNEN:) Krya på dig och ta väl hand om dig själv:) Tänker massor på dig och hoppas att du blir frisk snart igen.
Jag har också varit dålig men nu har jag börjat komma i gång igen:)Massor massor med stora krya på dig kramar från din lilla vän Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Vill bara säga att jag tänker på dig och att jag hoppas att du har kryat på dig lite:) MÅNGA STORA KRYA PÅ DIG KRAMAR från din lilla vän Inger:)

Camillas Kreativa sa...

Stackars dig, inte kul att bli förkyld! Bara du inte fått "svininfluensan" den är inte att leka med... har sett alla avsnitt av Överlevarna så jag är helnojjig, tror att nästan hela världens befolkning kommer dö ut nu... Upps, det var ju inte mkt till tröst..sorry. men krya på dig så ses vi snart =D
Varma goa kramar
Camilla

Inger Harding sa...

Hei min venn,
Titter bare innom for å ønske deg fortsatt god bedring. Håper virkelig du har blitt bedre og snart er tilbake i kreativ form igjen! :o)

mange klemmer til deg :)

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas så att det inte börjar om igen med din förkylning utan det bara är det sista och du sedan får blir bättre igen. Tänker på dig och skickar massor med styrke-kramar till dig och hoppas så du fått en liten pysselstund - det gör gott för själen i alla fall!!! :) Här är det mycket bättre och jag har nu tre dagar på raken med idag lyckats cykla på vår motionscykel med mycket lätt motstånd 30 minuter två gånger per dag - alltså en timme var dag!!! Jag fattar ingenting. Benen är inte bättre övrig tid när jag inte tränat men helt konstigt det funkar cykla så för det är massor för att vara mig och jag känner inte som jag tar ut mig. Ja, vi får vänta och se vad som händer och hur det känns imorgon men visst är det konstigt hur man ibland bara så där kan bli bättre!?! Kan lova att jag njuter de gånger det blir så här och hoppas du snart får några sådana dagar också när du är mycket bättre än du brukar vara!!! :)
Kaos:arna har jag med i vitrinskåpet - är så glad för dem och rädd om dem så där får de vara tills jag hittat ramar. Blir så glad bara jag tänker på dem!!! :)
Ha det så bra och krya på dig vännen!
Varma höst-kramar Busan

Lisan sa...

Hejsan,
Nu är jag tillbaka efter datastrul och sängliggandes i en vecka. Hoppas du kryar på dig snabbt o slipper ligga så länge.
JAg har inte hunnit kolla runt på din eller någon annans blogg ännu. Måste överföra allt från gamle datorn till denna nya. Pust vilket jobb..Ville bara säga hej och hälsa lite. Har saknat er. Kramis från Lisan

Lena sa...

Hej hej Lena!
Hur står det till med dig? Hoppas du känner dig piggare. Du, de fina bilderna och pappren finns hos Scraplyckan. Man kan köpa dom styckvis och dom finns även i rött som jag tror du gillar bättre. Krya på dig kram från Lena

Pernilla sa...

Usch, vilken hemsk förkylning du har fått. Hoppas du kryar på dig snart.
Jag blev väldigt glad för KAOS:en jag fick idag, den var riktigt fin. Tack.

Kram Pernilla.

Lilla Pyssel Inger sa...

Tack snälla gulliga du för din hälsning blev glad först att du kände dig bättre:) Hoppas verkligen inte att det envisas att jävlas med dig min vän:) Jag håller tummarna för att alla baskelusker och baciller forsvinner och att du blir pigg och orkar med igen SNART:) Hoppas att du orkade passa på att pyssla lite i alla fall min vän:) Jag är inte helt på G, var i väg i söndags till min nya DT mamma fick så himla mycket fint som det ska bli så kul att göra något utav:) Men var så slut och mådde inte bra när jag kom hem alls, sen var jag på Smartis i går och på läkarbesök och bara ramlade i hop när jag kom hem så det finns saker kvar i kroppen som inte är bra. Men får ta en dag i tagit och se framåt det blir nog bättre i löpet av veckan:) Önskar dig en toppen dag och vecka SKÖT OM DIG OCH KRYA PÅ DIG MIN VÄN, MASSOR MASSOR MED STORA KRYA PÅ DIG KRAMAR från din lilla vän Inger:)

Erica sa...

Tack för dina underbara ord hos mig. Blev väldigt glad och rörd.

Hoppas du mår bättre och är på bättringsvägar.

Kramar Erica

Petra sa...

Är det fortfarande förkylt min vän?
Hoppas du mår i alla fall lite bättre.
Kram Petra

Lisan sa...

Hejsan,
Hoppas att du är bättre nu och slipper ligga förkyld.
Jag har nu hunnit kolla lite runt på lite bloggar och känner jag börjar komma ikapp igen. Skönt!
Japp jag har embossat med guld på mitt vintage kort som du såg på min blogg. Just med guldfärg gillar jag embossa. kanske för jag älskar lite "bling-bling" som ja och Busan kallar det. Oj va mycket fint du har fått av Lena. Va skoj!
ha det bra o krya på dig. Kramis från Lisan

Lene sa...

Hur är det med dig vännen, inte är det väl svininfluensan du har?
Hoppas du snar kryar på dig! Massor av kramar från lene