onsdag 30 september 2009

Födelsedagskort till min kusin


Här har jag gjort ett födelsedagskort till min kusin Sven som han fick när han fyllde år i början på september. Till detta kort använde jag samma stämpelset "Garden girls" som till Pernols kort, jag älskar dessa stämplar, tycker dom är så otroligt vackra. (Pernols kort är i inlägget under detta)
Så till materiallistan; Bazzills embossade Cardstock i ljusblått och vitt & en vanlig vit Cardstock. Mina Distresser & Impressdynor "lekte" jag med även här & Stämplarna "Garden girls" från Crafty secrets, Studio G, Panduro och Scraplyckan + Trollsländestämpeln som det syns en aning av på insidorna följde med i en scraptidning. Primablommor, Rosor och några andra små blå blommor som jag inte vet vad dom heter. Blad, Glossy Accents och Pärlor i mängd.
Och så här ser insidorna ut...


Här skiner solen idag och det är så vackert med alla höstfärger, men tyvärr så blåser det och är kyligt, tur jag slipper gå ut och frysa brrr...
Ha en underbar dag alla!

10 kommentarer:

Lene sa...

Så vackra kort du skapat, du har legat i ser jag! Jag håller på med ett par beställningskort!
Nu är det bara 4 dagar kvar på candyn!
Ha det bäst!
kram lene

Lena sa...

Hej Lena vännen!
Jösses vilka fina insidor du gör på dina kort. Ja hela kortet är kanonfint med alla blommor, så läckert!
Vackert är det ute när solen skiner, men attans så kallt. Går åt mycket kaffe för att värma upp sig! Ha det gott. Kram Lena

Anonym sa...

Hej vännen! Åh, vilka vackra kort du gjort, älskar dom!!! Dom där stämplarna är sååååå himla fina och användbara! Nu blir jag sugen på dem också! ;-) Insidorna som du gör med alla blommorna är jättevackra!

TACK vännen för det roliga och låååånga samtalet sist! Alltid lika roligt att surra med dig!

Idag har varit en pestdag då min IBS gjorde sig påmind igen ,fy och pest, inte kul alls!!! :-( Så ikväll är jag så trött och orkeslös, orkar knappt skriva och så klart att nackmigränen också ska hälsa på samma dag, suck! Blir nog en stund på spikmattan lite senare, den gör verkligen susen för det mesta. Eller hur?!!! ;-) *skratt*

Hoppas du får må bra och att du har ork att scrappa! Ser fram emot att få se alla swapkorten sen!!!

Många varma bautakramar till dig trollvännen!

Lena sa...

Hej igen Lena!
Den tredje bilden i dagens blogginlägg är ett annat kort. Hör inte till bild ett och två. Jag har satt motivet på 3d kuddar och under det har jag satt ett tag.Jag är glad nu, Lejonen från Gislaved blev Svenska mästare i speedway igen! Ha en bra kväll,nattuggla,hi,hi. Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Å gissens Lena vilka vackra kort du skapat och det var ett gäng du har verkligen legat i:)JAG GILLADE DINA KORT JÄTTEMYCKET så himla fina och härliga färger du har använt dig utav:)Tack för din hälsning och din omtanke hos mig vad du är gullig och jag har sådan himla tur att du är min vän:) Jag är mycket bättre en för en vecka sen så det har kommit sig varje dag tack snälla. Nu är jag på helspänd för jag har fått tid hos ortopeden som ska operera mina nerv skador nästa vecka. Så jag hoppas vid detta läkarbesök att jag får någon operajons tid nu inom när framtid!! Ha en toppen dag och ta väl hand om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Inger Harding sa...

Åhhh for et lekkert og nydelig kort du har laget Lena!!
Kjempefint!

Ha en fortsatt god dag min venn.

klem, Inger

Lisan sa...

Hejsan,
Mmm vad fint kortet var. Jag ska själv göra ett till en man och fick verkligen inspiration här hos dig. Jätte flott verkligen.
Här är halv storm och bara några grader idag och jag var på stan o provade baddräkter med mamma...usch så kallt o jobbigt det var med alla varma kläder.. Men nu är jag lite fattigare och en baddräkt rikare.
Ha det så bra. Kramis från Lisan

Busan sa...

Så vackra kort du gör!!!! Ja, kan inte få nog av dem... framsidan är ju toppenfin men insidan... ja, det är en dröm!!!!
Tack snälla för din hälsning hos mig - och är för väl vi har scrappen när broderiet inte alltid fungerar. Förstår det är ledsamt när du inte kan brodera längre för har saknat det... hoppas nu bara jag kan vara bra så länge att jag kan brodera klar den till min man i alla fall. Är för väl vi har scrapbooking också och du är ju så himla duktig!!!! Är alltid så kul att titta in till dig och se allt nytt och du är så snäll och omtänksam och jag blir alltid så glad när jag läser dina kommentarer. Vilar mycket nu för nervsmärtan har kommit igen så jag vet att jag fortfarande håller ett för högt tempo fast jag inte tycker jag gör något... ja, bara vila vila och vila som gäller. Är ju som väl var inte ensam och kan alltid titta in och njuta av allt fint du gör så tiden går lite fortare!!!! :)
Och nu är det snart dags för lite godis till helgen igen - alltid gott att se fram emot!!! :D
Missade Kändisdjungeln och ska jag vara riktigt ärlig så är det nästan bara deckare - helst engelska och sport som går att få in på vår tv... hi hi... I alla fall är det just såna program som jag och min kan komma överrens om att vi vill se...och Idol - med nya jurryn från i fjol så tycker vi det är bra också och så kul att följa och se hur de som får vara kvar utvecklas - så duktiga många är!!!! Har du sett något på det?
Hoppas du har det så bra du bara kan och att du får en härlig helg. Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig igen.
Varma höst-kramar till dig coh

Erica sa...

Vilket härligt och vackert kort du gjort. Gillar massor. Underbara insidor du gjort. En nya vacker överraskning när man öppanr kortet :)

Kram kram
Erica

Petra sa...

Ojojoj vilka fina kort du gjort. Härliga färger. Fantastiska insidor. Vilket jobb. Svårt med kort till män, men du har lyckats kanon.
Ha en skön helg.
Kram
Petra