onsdag 24 juni 2009

Vacker utsiktHar ju glömt att visa denna Lo som jag hade med i Scrapbooking4you´s tävling i maj. Papperen jag använde kommer från Best Creations, sen använde jag en journaling från My Minds Eye, massor av Bling, bl.a. Fjärilsbrads från Creative Imaginations, Charms och bl.a. Prima Blommor & Blad.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

9 kommentarer:

Lena sa...

Så snygg LO detta är. Härliga blommori mängd och mycket vackert fotografi och papper. Men andra ord, kanonfint!

Anonym sa...

Hej min goaste vän! Vilken underbar lo med underbara färger, blommor och ett jättesnyggt papper! Tycker jag känner igen det fotot, visst har du scrappat det förut?
Hoppas att du mår bättre med din förkylning idag, vill att min vän ska få må bra!!!:-)
Hoppas oxå att ni har lika underbart väder som vi har här och att du kan vara ute i solen och ladda batterierna tills vi kommer!:-)
Ha en underbar dag och stora kramar från din vän Susanne!!!

Camilla sa...

Viken vacker Lo du gjort, härliga färger!!! Hur har du det annars, själv har jag fullt upp med Svenskscrapbookings Cybercrop som är denna vecka. man vill ju vara med i så många tävlingar som möjligt så det gäller att jobba på flitigt.. ;p Johanna min äldsta dotter är oxå med och det är ju trevligt när man får sälskap när man scrapar det blir mkt roligare då när man är två eller fler... Jacob är med i barn tävlingarna oxå så det är scrap i fulla muggar här hos oss...
Sommarkramar
camilla

Karina sa...

Härlig LO i "dina" färger. Har du gjort något till Svensk scrapbookings CC? Blir bara en liten kort komentar för jag ska äta NU innan jag slår ihjäl någon ;o) Får ett jäkla humör när jag är hungrig enligt min man.
Ha en trevlig helg.
Kramar Karina

Anonym sa...

Hej trollvännen!
Hoppar in här en stund hos dig för att se om du har gjort nåt nytt och hoppas att du mår bättre nu med den eländiga hostan! TACK för det lååånga och roliga samtalet i fredagskväll!!!:-) Alltid lika skoj att surra bort en stund med dig vännen, blir alltid så glad av det! :-)
Glömde berätta i fredags att jag vunnit så fina stämplar hos Mysmumlan, kika in hos henne så får du se dem. Blev så snopen och glatt överraskad när jag såg att jag hade vunnit för en gångs skull! Som du vet så brukar jag ju inte ha sån tur, hehe! Kanske turen vänt nu, man kan ju alltid hoppas! :-)
Har varit på stranden på eftermiddagarna nu i några dar och det tar sig sa mordbrännaren, jaja, så hårt har jag inte bränt mig ännu, men nästan, hehe!;-) Kommer med all sannolikhet att flagna främst på smalbenen och axlarna, solen måste ta snabbare nu för tiden för så här snabb solbränna brukar jag aldrig få annars.
Sonen kom aldrig iväg på hamnfesten men han är inte så olycklig för det som han skulle ha blivit förr, som tur är. Märks att han blivit äldre.
Ja, nu är det inte så länge kvar tills vi ses vännen, ska bli såååå himla kul, eller hur?! :-)
Ha en bra måndag lilla trollet och sköt om dig!
Kramisar från det andra trollet i norr!

Karina sa...

Hej min vän. Nu har jag fått iväg swapkorten hoppas att dom hinner fram till dig innan den 1:e. Men det borde dom göra jag la dom på lådan i Lördags. Hoppas att allt är bra med dig. Här har det börjat att arta sig efter en tråkig period med mycket smärtor. JA du vet hur det kan vara ibland.
2 av mina swapkort har inte likadana blommor som övriga 6. Pappret tog slut och jag trodde att jag hade mer av det i mina gömmor. Men men! Så kan det bli ibland.
Ha nu en trevlig dag i värmen.
Kramar Karina

Pernilla sa...

Vad sommrig och fin LOn var.
Hoppas du får en trevlig sommar.

Kram Pernilla

Karina sa...

Ojdå! Jag säger då det. Jag har tittat fel på datumet när dom skulle vara inne. Men nu är dom gjorda iallafall. Typiskt mig.
Kramar Karina

lk46 sa...

Hej min vän!
Jag har försökt att lägga en kommentar hos dig, men jag har svårt att få göra det! Men skam den som ger sig1
Snygg Lo du har gjort, vackra färger!
Hoppas allt är bra med dig min vän! Här är allt bra, njutar och tar det lugnt. Ska försöka komma igång med swapen, jag jobbar ju mycket sen. Ha det gott och var rädd om dig!
Kram Lene