tisdag 2 juni 2009

Jag har fått en award


Jag fick en award från Pernilla "Pernol" Tack så mycket söta du!!
Denna award är lite speciell. Man ska nämligen ge den till någon som man tycker har en ärlig anda gällande skapandet!

Man ska även skriva 10 saker ärligt om sig själv och sen skicka Awarden vidare till 7 personer...

Ok, då är det väl bara att köra igång:

1. Jag är fruktansvärt morgontrött & har alltid varit det, jag trodde det skulle försvinna när jag blev äldre, men pyttsan!! Tji vad jag bedrog mej!!

2. Jag röker alldeles för mycket, men vill inte sluta.

3. Dricker gärna ett glas eller två av något gott vin, till god mat vid festliga tillfällen.

4. Lagar hellre mat än städar. Lagar helst maten utomhus på sommaren, delvis för att slippa allt matos inomhus. Men framförallt är det så skönt att stå ute när det är varmt och slippa stå inne vid spisen och svettas.

5. Jag behöver gå ner i vikt, men struntar i det.

6. Jag tycker om nästan alla djur utom spindlar, hua!! Har spindelfobi.

7. Gillar att prata i telefon med mina kompisar, har två stycken som jag kan sitta i timtals med, konstigt nog tar samtalsämnena aldrig slut med dom. Sån tur för mej!! ;)

8. När jag var ung ville jag bli pilot eller ha en egen klädaffär, men jag vart en "postis". Det var omöjligt på den tiden att få pilotutbildning om man inte var kille och att skaffa en affär ensam var jag alldeles för feg för.

9. Jag har försäljaryrket i ryggraden har jag märkt, då jag jobbade som försäljare en period av mitt liv. Dels inom mode + lite annat.

10. Med åren har jag blivit lat och bekväm, delvis pga. min sjukdom fibro.

Japp det var det, nu ska jag välja ut 7 st då... & det mina vänner är inte det lättaste men dessa får det bli:

Sussie

Mysmumlan

"Cajaba"

Karina

Lene

Pernillas pyssel och papper

"Wildärtan"


Lycka till tjejer!


Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 kommentarer:

Karina sa...

Hej min dyra kära vän. Tack för det underbara kortet. Du ska veta att den uppmuntran kom precis i rätt tid. Jag har haft det lite kämpigt ett par veckor men nu börjar det ordna upp sig och ditt kort hjälpte mitt humör så mycket. Du är en så god vän. Tack!!
Jag bara älskade färgläggningen av grodan. Så fint!!! Vad har du färglagt med? Skuggor mm var bara så perfekt. TACK IGEN!! För det kan inte sägas för många gånger.
Du frågade om min header. Jag gjorde den ca 25*7 cm och scannade in den på datorn. När jag sen gick in på min blog och skulle ändra sidan så fans det en knapp där man kunnde klicka om man ville att datorn skulle anpassa bilden till LOn själva. Sen blev det så här. Ingen genialisk förklaring;) Men men, jag hoppas att du förstår.
Tack även för awarden jag fick den av Pernol och Musmumlan också så jag ska försöka ta itu med utmaningen senare ikväll om jag får tid.
Tack för att du finns och vilken ofantlig tur jag har haft som korsat din väg här i cyberspacen stooooooora värld.
Många, många kramar Karina

Pernilla sa...

Tack för den fina awarden, jag blev glad. Jag skall ta tag i den i morgon. Det är alltid roligt att läsa om andra.

Kram Pernilla.

Wildärtan sa...

Tack för awarden! Det var inte så lätt att svara, men nu är det gjort...

Karina sa...

OJOJOJOJ vad stressad man kan vara. Nu har jag insett att jag måste stanna upp och hämnta andan lite. Jag öppnade posten i farten idag och läste inte riktigt på vem som skrivit under det underbara kort jag fick. Såg precis att det var från Lene. Jag skäms så men jag menade varenda ord jag skrev till dig om att du är min vän. Nu ska jag skynda mig in till Lene och hoppas att hon inte blir besviken på mig. Jag ska verkligen inte jobba så mycket som jag gör när det går så här det är ju inte klokt. Tusen Kramar Karina

lk46 sa...

Hej min vän!
Tack så jättemycket, den blev jag verkligen glad för. Ska lägga ut den under dagen, har lite från träffen i lördags också!
Massor av kramar från Lene

Karina sa...

Hej, ja som sagt får jag nog ta det lugnt ett litet tag nu. Sätta mig ner och samla tankarna.
Jag måste komma igång och pyssla lite verkar som jag kopplar av mer då. Jag mår iallafall jätte bra om jag får sitta i lugn och ro och bara göra som jag vill. Tack för ditt tålamod. Du är en jätte bra vän. Tack.
Kramar Karina

Carina sa...

Tackar!! Vilken rolig award!! Ska göra denna imorgon, min dotter vill ha datorn... Här är det bara bra, har haft en trevlig födelsedag med fest, vänner, god mat och dryck musik och sång. riktigt trevligt!! Ha det gott!! Kram

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍