fredag 12 juni 2009

Titta vad jag fått!!


Alla dessa fina retroblommor kom med posten idag ifrån min vän Karina, Tusen tusen tack Karina jag blev sååå glad!! :D Jag har letat efter dessa stansar ganska länge men inte hittat någon, har jag hittat en butik som säljer dessa så har naturligtvis stansarna varit slut. Nu har Karina varit så snäll och skickat dessa blommor till mej och det är jag så tacksam för, tack för det vännen.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

4 kommentarer:

Lena sa...

Rolig post du har fått Lena. Dom där retro blommorna är verkligen fina. jag har lyckats få tag i två av dem. Den lilla och mellanstorleken. Har köpt dom på Stämpelgården. Kolla där om det finns några kvar. Ha det gott. Kram från en frysande Lena (burr)

Pernol sa...

Vad kul med post! Jag såg att Scrapnet.se hade sådana där punchar. Jag måste nog köpa mig några olika storlekar. De är ju så jättefina!

kramis Pernilla

Pernol sa...

Ursäkta, jag skrev fel. Det var Mians Scrap och Design som hade dem. Den mellersta storleken är tyvärr slut. :(

kramis Pernilla

Karina sa...

Du var värd lite blommor så här en Fredag. Man kan ju inte skicka vanliga i ett kuvert med posten;) så det fick bli pappersblommor. Ska iväg på student. Är vrålhungrig så jag hoppas att dom har grillat en häst;) Synd om studenterna här nere i Skåne det har regnat hela dagen.
Ha en bra kväll.
Kramar Karina