torsdag 4 oktober 2012

Sista uppdateringen från mig


Hej alla vänner och alla andra som kikar in här!
Jag har äntligen kommit fram till ett beslut vad gäller bloggen, och det är att jag ska sluta att blogga.
Dels har jag inte den rätta lusten för att pyssla längre och dels så har jag ledsnat även på själva bloggningen. Bloggen kommer att finnas kvar här om jag någon gång skulle få lust till att blogga igen, vilket knappast är troligt. Men det kommer inte att hända något mer här i nuläget.

Här är lite "kortfattad" läsning om vad jag pysslat med under blogg ledigheten, för er som är intresserad.
Under våren höll jag mestadels på med art journal, jag gjorde sida för sida tills jag fyllt 2 art journalings och påbörjat en tredje, här är två av mina art journal sidor...sen tröttnade jag på det och gick klart mixed media kursen som jag tagit hos Inzpira, jag hade bara lite kvar på den så det gick fort.
Efter den var klar så hade Inzpira en tävling kallad 'den stora tävlingen' jag var inte med i den för att vinna utan helt enkelt för att jag tyckte det var kul att något sådant ordnades, så i två veckor av 5 möjliga var jag med. Denna tavlan gjorde jag till den första veckans tävling


Så var jag sugen på att testa något nytt så i slutet på maj så tog jag en mixed media kurs hos Christy Tomlinson. She art startkurs, ja man måste ju börja nånstans hihi, och att börja från början är väl förhoppningsvis det bästa. eller hur? Den kursen var jättekul att gå och jag lärde mig ytterligare nåt nytt.
Tyvärr har jag inget att visa från den kursen, jag har inte fotat en enda tavla av de jag gjort i Christys kurs.
Under sommaren gjorde jag några fler tavlor och så latade jag mig såklart som man gör när det är sommar, delvis för att allt regn som kom här och all blåst inte var så snällt mot min kropp, så under sommaren hade jag massor med värk och mådde inte särskilt bra alls. Några layouter lyckades jag ändå få till och här kommer en av dessa... den gjorde jag till en tävling hos Allt om scrap och den är naturligtvis på våra älsklingar Kitty och Freddy.


Nu håller jag som bäst på med att samla mig till julkorten, och jag hoppas att jag ska lyckas få till några såna i år också även om lusten inte finns där. Ja detta var lite av det jag pysslat med, sen är det ju det gamla vanliga som städning och matlagningen mm som hör till vardagen, men det är ju inte så intressant att läsa om för det gör ni ju allihopa själva. ;-)

Till slut vill jag tacka er alla så hjärtligt för att ni hälsat på och skrivit så goa kommentarer under åren som gått. :-)  Många goda vänner har jag fått under årens lopp och det är jag såå glad och tacksam för! :-)
Det trodde jag väl aldrig att det skulle bli så här, när jag för snart 4 år sen startade den här bloggen, tänk vad mycket kul vi haft ihop under årens lopp, många glada tillrop, mycket skratt och även lite gråt tillsammans allt det som vänner gör tillsammans trots att vi har, i många fall, en herrans massa mil emellan oss, sen har vi delat ideer och tips med varandra + mycket, mycket mera. Det har varit såå roligt att lära känna er alla och allt som vi haft tillsammans, det har verkligen varit jätteroligt.
Detta hade jag inte ens kunnat drömma om att det skulle bli så. Så ett hjärligt tack för allt mina underbara vänner! :-) Jag är såå himla tacksam för att jag fått lära känna er och haft er till vänner under årens lopp.
Jag kommer verkligen att sakna er och kommer säkerligen att titta in till er i bland i fortsättningen också och se vad ni har för er, vad ni pysslar med osv. Så ni ska ha det så jättebra allihopa så "ses och hörs" vi när tillfälle ges. :-)
Massor med kramar till er alla!

Hej då!

20 kommentarer:

Åsa sa...

Hej goa Lena-vännen!
Tro nu inte att du blir av med oss så lätt... hi hi...! ;) Nä då, skämt åsido, jag förstår dig fullständigt. Livet och intressen ändrar sig efterhand, det är väll liksom lite meningen att allt inte ska vara samma hela tiden. Men vem vet, en dag kanske du är tillbaka igen och då är du så efterlängtad! ♥♥♥♥♥
Visst har vi haft mycket roligt ihop och all hjälp jag fått av dig har varit helt ovärderlig. ♥♥♥♥♥
Hoppas så att du får lust att pyssla lite i mellanåt än om du inte känner får att blogga. Jag har noll koll på mixed media mm och har suttit och njutit nyfiket av dina alster här... säger bara WOW och vad svårt det verkar. Men roligt! :)

Var rädd om dig så länge kära vännen och ha det så bra du bara kan så länge. Tänker på dig ofta och tack för att du finns. ♥♥♥♥♥
Massor med kramar till dig!
Åsa

stickochpysseltokig.blogg.se sa...

Det var tråkigt att du ska sluta. Ibland tappar man lusten för båda skapandet och bloggandet.
ha det bra och var rädd om dig. Hoppas vi ses. kram

onkis sa...

Va tråkigt att du ska sluta...
Men du vet ju att vi finns här om du ångrar dig.
Må gott!
Kram.

Lisan sa...

ÅÅhhh så ledsen jag blir. Kommer sakna dig något oerhört. Hoppas verkligen att du får tillbaka din skapar lust igen och inte lägger ner med ditt pysslande. Har vi tur kommer vi få se dig här igen på bloggen. Kommer sakna dig masssor. Får tacka för din fina vänskap under dessa år. Kommer säkert höra av mig någon gång då och då.Du har hunnit med en hel del under din paus. Jtte fina saker du har fått gjort under dina kurser. Många många kramar från Lisan

Unknown sa...

Hej där vännen...
Ja ibland går livet andra vägar och man är tvungen att ta beslut som man känner att de känns bäst för en själv.
Ja du hade fått lit gjort ändå i vår och sommar ser jag :o)
Roligt att göra lite annat med förstås.
Själv har jag inte haft någon inspiration till korten varken på senvåren eller sommare eller början på hösten, nu lite sakta har den kommit tillbaka men bara vissa dagar hihi..
Och det tar allt en tid mellan dem ;o)
Man har så mycket andra måsten med så ibland är det svårt att hinna med, man vill ju inte att man ska känna sig stressad av sin hobby..
Jättetråkigt att höra att du skall sluta med bloggen och pysslet :o(
Men jag förstår ditt beslut, känner man så känner man....
Jag hoppas att du är rädd om dig och tar hand om dig,
Vem vet snart kanske vi ses igen med någon nyfunnen hobby du vill visa upp :o)
Tack Lena vännen för den tid som jag har kännt dig här i cyberrymden, för dina råd, din givmildhet och dina besök med peptalk emellanåt inne hos mig :o)
Många kramar från mig :o)

Lene sa...

Hej lena vännen!
men va tråkigt att läsa att du slutar blogga! Fast jag förstår dig! jag bloggar ju bara med tävlingsbidrag! Ska du sluta pyssla också, eller fortsätter du med det?
Vi hörs framöver vännen, ta hand om dig nu!
Kram Lene

Margareta sa...

Synd för oss att du beslutat dig för att lägga av med bloggen, men säkert ett skönt beslut för dig om du känner så!! Blogga ska man ju göra för att man tycker det är kul - och när det inte är det längre är det dags att sätta punkt!
Ha det nu riktigt skönt och kul med sånt du gillar!!
Och du - man KAN köpa julkort - eller skriva julhälsningar per mail t o m - om man inte tycker det är kul att göra kort!! ;-) ha inga måsten av det slaget! Det är livet för kort för!!
Du är givetvis varmt välkommen på en titt hos mig närhelst du har lust!
Kram!!!

Annelie sa...

Hej på dig Lena-vännen!
Ja blogga ska man göra för att det är skoj men som alltid när man inte är riktigt kurant kan det bli för mycket av det roliga, ja jag vet att du vet att jag vet hur det är ;)
Hoppas kroppen inte bråkar för mycket med dig & att du hittar lite pysselglädje men som redan sagts, julkort finns att köpa vet du ;)
Tack själv för att du finns, även om det var länge sen vi hördes nu så tänker jag allt på dig ibland.
Ha det så gott du bara kan, vi hörs!
Kramar Annelie

Annika sa...

Hej, roligt att se lite vad du har pysslat med sen sist. :)

Det måste kännas skönt att fatta ett beslut ang. din blogg. Det är ju inget roligt om det blir ett måste... Jag tror säkert att när allt lägger sig helt och du känner lite lust för att pyssla "bara för att", då kommer nog pyssellusten tillbaka mer och mer. Lycka till och ha det fortsatt bra! :)))

Kram Annika

Unknown sa...

Great site. I will keep it in mind when searching fot relevant news articles for http://www.exportadvicers.com/

Erica sa...

Hej där,

Var väldigt länge sedan jag var här. Tråkigt att du skall sluta blogga nu när jag äntligen hittat tillbaka till bloggens värld. Hoppas allt är bar med dig och att du kommer tillbaka då lusten kkommer tillbaka.

Kram

Carina sa...

Så fina saker du har gjort sen jag tittade runt sist. Jag förstår dig precis vad gäller bloggandet. Har själv haft ett långt uppehåll både med pyssel och blogg . Har inte ens kollat runt bland bloggar och forum. En lång paus blev det och nu har jag fått lite lust tillbaka. Få se hur det går. Hoppas att allt är bra med dig, och man vet aldrig. Rätt vad det är syns vi någonstans... :-) Stor kram till dig!!

Anneli sa...

Ibland är det skönt ta en paus från bloggandet. Hoppas du kommer tillbaks lite längre fram.

Önskar dig en God Jul o Gott Nytt scrapår!!!!
Ha en skön julhelg!!!!
Kram Anneli

http://whitsblog.com/creativity-in-blogging/ sa...

Your blog is very cute ^__^

Anneli sa...

Önskar dig en riktigt GOD JUL
Kram Anneli

Anonym sa...

Свежее Домашние Порно Скачать Порно Ночные Путешествия
Он не мог сдвинуться с места - ноги как будто присохли к асфальту. Это, должно быть, обратило внимание и Каргана.
http://pipki.pp.ua/page/krasivye-suchki-porno-roliki Порноактрисса Мелисса

Anoush Alexnder sa...

It was sad that you should stop. Sometimes you lose the desire for both creation and blogging.

Clipping sa...

Your card is gorgeous.such a sweet image, I love the soft colours and beautiful detailing.

Anonym sa...

Easy Indonesian CoursesLearning Indonesia
Indonesia Courses
Indonesia Courses
Kursus Indonesia
Service Center HP
Kursus Indonesia
Makalah Bisnisilmu konten
Makalah Elektronika

Anonym sa...

Lampung Service
Service Center Vivo
Cara Menghidupkan HP Mati Total Baterai Tanam
Service Center Samsung
Kursus Service HP Bandar Lampung
Kursus Service HP Bandar Lampung
Kursus Service HP Tasikmalaya
Bimbel Lampung