tisdag 4 oktober 2011

Ett rosa julkort / A pink christmas card

Rosa julkort vill Mita att vi gör denna veckan, du är väl med i Altheas mix julkorts utmaning? Om inte så är det väl dags att börja tänka på julkorten nu så du slipper stressa med dom strax innan dom ska postas, det är så skönt att ha korten klara i tid tycker jag.
Denna vecka så är temat ROSA hos Mita, eftersom det är meningen att vi gör korten och säljer dom till förmån för "Rosa bandet". Pengarna som vi får för korten, skickar vi till den insamlingen. Häng på du med och gör en god gärning. :-) Så här enkelt är det...
SMS:a ROSA till 72988 så skänker du även 50:- till Rosa bandet insamlingen /Cancerfonden.
På detta kort har jag använt flera år gamla julpapper. (jag har inga nyare rosa julpapper) Etiketten är utskrivet från internet och dom glittriga stjärnorna är stickers. Det jättesöta motivet har jag fått från en kär vän, tack för det vännen! :-)
Jag har inte färglagt motivet på vanligt sätt utan med perfect pearl, pingvinen och glassen penslade jag med en mörkare rosa perfect pearl men konstigt nog så syns det inte, sen penslade jag över alltihopa med en ljusare rosa av perfect pearl. Och det syns! :-O Detta är underligt men det är ingen ide att fundera över det, hihi. ;-) Hjärtat är utstansat från en Nellie Snellen die. 
Ni vet väl vid det här laget att jag inte klarar av att besöka er just nu, vet ni inte varför så kan ni läsa mer här. Jag vill inte hålla på och tjata om detta i varje inlägg jag gör så jag lägger upp det någonstans i sidebaren, så hittar du en länk där vart du kan läsa om detta.

I want to join in this challenge; http://christmaschallenges.blogspot.com/ #10 sketch/skissutmaning.
I have colored the image with Perfect Pearls.

And in this challenges; http://simplycreatechallenges.blogspot.com/2011/09/53-challenge-older-than-6-mos.html   all I have used is older than 6 months.


http://pinkgemchallengeblog.blogspot.com/2011/10/challenge-31.html   A heart somewhere.



Du glömmer väl inte att titta in till Altheas mix och ser vad hon har kvar i butiken, allt säljs ju ut med 70% rabatt och dessutom så får du det fraktfritt om du handlar för över 500:-

Julkortsutmaningen i AltheasMix blogg fortsätter till december med vinster varje vecka även om butiken stänger så missa inte detta!

Missa heller inte AlhteasMix blogcandy som pågår t o m 31 Oktober 2011!
Tack för besöket! / Thanks for the visit!

12 kommentarer:

Åsa sa...

Men vännen vad duktig du är!!! ♥♥♥ Detta är så snyggt och läckert och vilken superbra idé att använda såna perfect pearl... det blev riktigt snyggt och är ju lättare och roligare att skifta med mot att färglägga... går kanske med olika stickles också!?! Hm.. ja, får fundera på att prova det här för det går ju också lättare kanske än att måla alla motiv. :)
Har ingen att sälja kort till i och med att jag alltid har fullt upp att göra de kort jag behöver att skicka själv men kanske provar att göra ett ändå för lät så roligt. Behöver lite annat att tänka på här just nu och är lycklig över att kunnat delta i två utmaningar! Det är så roligt när kroppen tillåter.
Låter som en jättebra idé att lägga en liten gadget här och hänvisa till ditt inlägg där du berättar hur du mår och varför du inte kan hälsa på nu. Så slipper du tänka på det och alla kan lätt se och veta! ♥♥♥
Var rädd om dig och krya på dig så mycket du bara kan så tittar jag in till dig istället snart igen!
Massor med krya på dig-kramar
Åsa

Lena sa...

Hejsan Lena!
Du är då påhittig! Det är ett väldigt fint kort du har fått till. Förstår att det glittar fint om det här. Ha det så gott och krya på dig. Kram Lena

bili sa...

Snyggt julkort, fina färger. Extra piff med de glittriga stjärnorna. Ha det så bra. kram bibbi

onkis sa...

Vilket mysigt julkort du har gjort,
pigvinen är såå söt!
Kram!

Marita Johansson sa...

Men ojoj vilket gulligt julkort

Carina sa...

Vilket fint julkort. Kram

Lisa-olsi sa...

Jättegulligt kort,
pingvinen är ju så söt :)
ha det gott!
Kram Lisa

Nicole sa...

Lena, du har laget et veldig fint kort. Så søt stempelet er og så fint fargeleget. Takk for at du deltatt inn vår utfordring hos Christmas Challenges {with sketches}.

Hilsen...

Monique sa...

What a nice card you make. i like the colors.
Thanks for joining us at Christmas Challenges with sketches

Berry sa...

Aww so sweet! Thanks for playing at AGOAC hugs Rebekah xx

Renata sa...

Wow, you made a very pretty card! Thanks for joining us at Christmas Challenge {with sketches}.

Christine sa...

Gorgeous Christmas creation great take on the chal..

thanks for sharing with us at A Gem of a chall this time

smiles Christine x