torsdag 14 juli 2011

Presenter till svärmor med Maja design

Hej i sommarvärmen, jag hoppas du har lika underbart väder som mig?! Inte har jag någon vidare lust att sitta inne vid datorn i denna värmen så uppdateringarna av bloggen blir spontan och inte efter någon som helst ordning. ;-) Jag vill ju passa på att njuta av sommaren medans vi har den här. :-) I midsommras fyllde min svärmor 70 år, naturligtvis gjorde jag ett födelsedagskort till henne och så gjorde jag en liten ask som min gubbe lade pengar i och gav henne i present. Jaa jag vet, vi har dålig fantasi ha ha, men nu får hon använda pengarna till vad hon vill, jag vet att hon ska på en resa till Stockholm med en bekant, så pengarna kommer säkert väl till pass då, om dom inte gör det före resan.



Maja design papper så klart ;-), jag gillar verkligen detta papper det är så somrigt och har så fina färger, tyvärr har det tagit slut hos Mita men hon har massor av andra fina papper kvar så kika in till Altheasmix och köp några somriga papper du med, riktigt somriga är den nya kollektionen 'lantliv', där finns massor av fina mönster och färger att välja bland, och även av äldre årgångar hittar du somriga och fina papper. Just Maja designs papper har inget "bäst före datum" tycker jag, gamla som nya spelar ingen roll, välj papper efter hur du känner själv eller efter vad personen som ska få presenten tycker om. Förutom papper så har jag använt en stämpel från Inkido på framsidan, pärlor, band och några blommor i blått och gult som passade till papperet. Textstämplarna på insidan kommer bla. från Vilda, dom andra minns jag inte.




Här är asken hon fick.
Papperen heter marzipanbakelse och pratstund och kommer ur kollektionen 'ska vi ta en fika?'.
Jag dekorerade med vita rosor och utstansade blad från en superbra punch som både stansar ut och embossar i samma moment. Sen är det utstansade fjärilar med hjälp av min big shot, pärlor och en stor grön brad på toppen, även undertill har jag satt 4 stora tygklädda brads som små fötter på asken.

Nu önskar jag dig en fortsatt underbar dag och vecka, och ha en riktigt skön helg. :-)


14 kommentarer:

Petra sa...

Jättefint kort och underbar ask. Håller fullständigt med dej om att Maja Design Papper absolut inte har ngt bäst före datum.
Kram

Marita Johansson sa...

Kanonfina båda två

onkis sa...

Både asken och kortet va jättefint!!

Pernol sa...

Kanonsnygg ask med kort!

Hur har du det i sommarvärmen? Här är det bara bra. Jag har varit ute i solen och fått lite gjort här hemma.

Ha det bra!
kramis Pernilla

Nina sa...

Din svärmor måste ha blivit glad över att få ett sådant ljuvligt kort och en sådan underbar ask.Ha en trevlig helg.Kram Nina

Lene sa...

Hej vännen!
Så underbara alster du visar! Asken är verkligen snygg!
Hoppas allt är bra med dig!?
Ha en skön dag!
Kram lene

Lisan sa...

Både kort och ask var jätte fina..Håller med om att Majas papper är alltid lika fina och har inget bäst före. Underbara alltid. Ha en bra helg, kramis från Lisan

Annelie sa...

Kanonfina alster som din svärmor fick, både asken & kortet!
Njut så mycket du bara kan av sommarvärmen om du har den kvar hos dig!! Här sa jag till sonen i förrgårskväll, när vi var ute en sväng i trädgården, att det kändes precis som
HÖST i luften :( Riktigt kyligt var det... & igår kom gubbens semesterväder... REGN...Han har haft en sån otur de senaste åren...
Tack snälla för krya-hälsningen, idag känns det betydligt bättre!
Ha en riktigt bra helg du med!
Kram Annelie

Gurkiss sa...

Jätte fint...

Kram Gurkiss

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa Lena vännen:)

WOW WOW WOW vilka helt ljuvliga underbara saker du har skapat till din svärmor:) Hon måste ha blivit super glad och så tacksam:) Är säker på att du har lagt ned mycket tid och kärlek på dessa saker för dom är helt underbara både kortet och asken:)
Dom är så valarbetade och snygga:)

Tusen tack snälla rara du för dina ord om min skattkista till Isabelle:) Hon blev glad men nog mest för godiset som jag hade lagt i ha ha ha:) Så är det med barn:)

Det är mycket bra att du tar hand om dig själv och passar på och njuter ut av sommaren när du kan:) Det blir fort höst och mörker igen tyvärr !!! PASSA PÅ:)

Tack snälla jag har det bra fast är lite trött, seg och sliten just nu. Har haft besök av två ungdomar från Norge i nästan 14 dagar. Dom åker hem i dag och det känns bra för det blir mycket extra med matlagning, att handla, städa och tvätta när man ha gäster så lång tid.

Det har funkat jättebra då dom har tagit i väg sig mycket själva och hjälpt till men det är dags för dom att åka hem nu ha ha ha:)

Nu kommer jag ta en paus från pyssel och bloggen. Ska åka i väg med min kära sambo och segla bara oss två i Stockholms skärgård:) Blir riktigt mysigt att ta dagen som den kommer och ha mycket mys tid för veranda och att det bara är vi två:) Kan inte önska mig det bättre en såhär förutom underbart sommar väder:) Du kan väl hålla tummarna för mig med vädret är du snäll:)

Ha det bäst och önskar dig en jättetrevlig fredag och helg:)

Massor med kramar från din Lilla vän Inger:)

Anonym sa...

Oooh så snyggt du har gjort igen - både kortet och asken och ja, många tycker det är trist att ge och få pengar/presentkort, men det är ändå min favo både att ge och få till familjen... det blir ju kul att fylla år då längre än bara den dagen liksom... :)
Hoppas så du får en riktigt skön helg också! ♥♥♥
Och blir så glad posten kom fram... det är ju bara ett litet tack till dig för att du hjälpte mig med tavlorna... hade inte klarat det utan dig ju! ♥♥♥
Här är allt bra men det går segt med det sista i lägenheten... vädret har varit fint så vi har varit ute det vi kunnat i stället men nu har regnet kommit hit och ska stanna några dagar så kanske kan vi ta oss i kragen och få gjort lite här nu.
Ha det så bra du bara kan och TUSEN TACK FÖR ALLT ÖGONGODIS DU VISAR... lääängtar tills jag kan börja pyssla för blir så inspirerad av dig!!!♥♥♥
Massor med kramar till dig vännen!
Busan

Lisa-olsi sa...

Jättefint somrigt kort,
jag gillar ramen.
Asken är ju kanonfin,
grönt är alltid snyggt.
Idag är det perfekt pysselväder :)
Ha en skön helg.
Kram Lisa

Margareta sa...

Underbart kort och en helt ljuvlig ask! Locket blev jag särskilt betuttad i - måste nog försöka mig på nåt liknande!
Ha nu en härlig helg! Kram!

Anonym sa...

Oj, vad glad hon ska ha blivit över den fina asken o det jättefina kortet! Så snyggt att du jobbat på höjden med locket, lite annorlunda!

Gillar oxå väskan du gjort till Annelie's utmaning!

Här är det underbart väder idag med strålande sol så det blir nog en båttur nånstans till nån ö för att sola o bada.

Hoppas ni har lika härligt väder som vi!
1000 kramar Susanne