fredag 22 juli 2011

Presenter till min systerdotter & systerson

Hos mig åskar det på avstånd och regnet öser ner utanför fönstret, det är rena rama störtskurarna som kommer. Så idag är det ett perfekt väder för att uppdatera bloggen. ;-) Nu ska jag inte skriva så mycket, inlägget blir långt ändå för bilderna är många. hi hi ;-)

Första veckan i denna månad så var min systerdotter och hennes man hemma i deras nyinköpta fritidshus, dom bor annars i Schweiz och hon är inte hem hit så ofta så det gäller att passa på att träffa henne då hon kommer. Vi var så klart dit och hälsade på och något ville jag ha med mig till dom, så jag gjorde en liten ask och i den la jag en klädd och dekorerad tändsticksask plus några vaniljdoftande värmeljus, detta ser du här på dom 4 följande bilderna...





När vi kom fram till min systerdotter så var hennes bror där, och det var bra för då kunde jag lämna över en nästan likadan present till honom också på direkten. Hans ask med tillhörande tändsticksask + ljus kommer på följande bilder... (värmeljusen är inte på bild, men såna vet ju alla hur dom ser ut ändå)







Dessutom så har min systerson fyllt år under denna månad, att det ska komma ett grattis kort från moster är ju självklart. :-) Så detta skickade jag till honom tills hans stora dag.



Alla papper kommer från Maja designs nya sommarpapper, Lantliv och Skärgårdsliv. Jag tycker dom är underbart fina, håller du inte med mig? Alla delar till locket på den röda asken är monterade med 3D kuddar. Papperet, bladstansen, rosor, pärlor, blingband och fågel kommer alla från Altheas mix.
Resten är endera utstansat eller kommer från mina egna gömmor. 

Glöm inte att passa på att handla lite papper nu när Mita har sånt kanonbra erbjudande på dom.
Det gäller bara tills den 24 juli så skynda dig så du inte missar denna rabatt, Mita har sänkt priset mellan 20-60 % du kan läsa mer om detta HÄR.


Ha en jättetrevlig och skön helg! :-)


14 kommentarer:

Mim... sa...

Oj oj så produktiv du varit och gjort jättefina alster.
Ha det gott.....

Annelie sa...

Så himla snygga presenter du hade gjort & hade med dig!! Väldigt fint alltsammans!
Kortet var förstås också jättefint!!
Hoppas du får bättre väder till helgen, här hos mig skiner äntligen solen lite nu så jag hoppas på en fin kväll :)
Kram Annelie

Marita Johansson sa...

Såna jättefina presenter.
Sååå välarbetade

Kramisar

onkis sa...

Va mycket fint du har gjort,
kan tänka mig att dom blev tacksamma.
Jag gillar också dom papprena,såå användbara.
Ha en trevlig helg!

Lena sa...

Så mycket fint du har gjort vännen. Underbara saker som måste ha blivit väldigt uppskattade. Dekorerat jättefint har du gjort. Håller med om att dessa papper är underbara. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Margareta sa...

Åh så mycket vackert du gjort!! Vilka bra presenter!
Vill också passa på att gratta på (Magda)Lena-dagen! Hoppas du får en bra helg - trots all åska och regn! Kram!

Christina V. sa...

My dear Lena I would very much like to be there where it's pouring with rain because in Greece we try to deal with the very hot weather. I remember my trip to Denmark some years ago during July when I wore my winter clothes... I loved this trip!
Your creations are adorable, I like them all very much! Lovely flowers, papers and embellishments. You should give us a tutorial for the boxes. Perfect projects! Take care!

Margareta sa...

Hej igen!
Har helt missat att det finns en Lenadag - jag är ju gammal och på "min tid" firades Lenorna på Magdalena i fruntimmersveckan. Det kan väl vara kul att ha flera namnsdagar!! Kram!!!

Tiina sa...

Hej!
Vilka fina ljusboxar och kort du har gjort! Kul att få en sådan i present.

carina sa...

Fina presenter

Pernol sa...

hej Lena!

Jättesnygga alster! Så välarbetat och fina.

Nu har jag bara en vecka kvar på semestern. Det känns lite vemodigt. Men det ska ändå bli skönt att återgå till normala tider. Man vänder lätt på dygnet när man är ledig.

Ha en skön vecka!
kramis Pernilla

Anonym sa...

Hej govännen! Så fina presenter du gjort till syskonbarnen! De måste ha blivit jätteglada för dem. Du har valt så fina papper o dekorerat dem så snyggt! Så synd att ni inte haft så bra väder hos er, här har det varit helt underbart, vilken sommar.:) Har varit ett par mellandagar nu men idag är det så där härligt varmt igen.
Ha det gott!
Kram Susanne

Inger Harding sa...

Wowww her var det mye fint Lena!!!
Ønsker deg en fortsatt god sommer!

klem, Inger :)

Carina sa...

Så mycket fint du har gjort sen jag var här sist!!! Tack för många fina ideér... Jag behöver några sådana. Ha det gott!! Kramen