fredag 10 juni 2011

DT alster: Tändstickskort, Påse och ett kort från Busan

Hej i värmen! Hos mig är det strålande vackert väder idag och 25 grader varmt, så jag sitter i skuggan med min laptop och svettas och jag njuter samtidigt i fulla drag av det vackra och varma vädret och kroppen njuter den med. ;-) Jag blir så mycket mjukare i muskler och leder när det är sånt här väder och har faktiskt lite mindre värk också. Så tacka sjutton för att jag njuter. :-D Jag ska faktiskt passa på att sitta ute och pyssla idag har jag tänkt, gubben jobbar på eftermiddagen så jag är ensam med katterna och då gäller det att passa på. hihi ;-)

Min DT kollega Annelie har gjort en jättebra tutorial på sina tändstickskort, det såg så kul ut så det måste jag såklart testa att göra. Tutorialen hittar du HÄR.

Jag gjorde två kort, ett i rött och ett i blått, till dom så har jag använt cardstock, mönsterpapper från Maja Design, en magnolia swirl, två olika Martha Stewart punchar och en liten fjärilspunch.
Fågeln och blommorna är dies som jag stansat ut i min Big Shot och dom finns att köpa hos Altheas Mix. Fågeln är en Bosscut die och blommor och blad är Sizzix dies som heter Flower Layers #8 (den stora blomman) och Flowers, Branches and Leaves Set (den lilla blomkvisten och bladen) tyvärr kan jag inte se den just nu så den är nog slut, men det kan hända att hon får hem flera. Jag har satt pärlor och bling i mitten på blommorna och fågelns öga som en extra dekoration. Även cardstock, Maja design papper, pärlor, bling, öljetter och band hittar du hos Mita.




Här har jag gjort en påse som jag hittade i tidningen 'Ett trykk', den såg kul ut så jag var bara så illa tvungen att prova göra en, egentligen gjorde jag två men dom är så gott som lika så jag fotade bara den ena påsen. Vad jag nu ska ha dom till? det vet jag inte alls, haha ;-)
Ursäkta att bilden blev lite mörk, jag fotade igår kväll ute på våran altan.   

Fram och baksida


Jag har fått ett underbart fint sommarkort från min goa vän Busan, det är jättefint och såå somrigt.
Detta motiv är så ljuvligt, tänk att ligga på stranden och höra vågornas svalpande,
så underbart härligt!! :-)
Tack så hjärtligt Busan vännen för detta underbara sommarkort, Tusen Tack! :-)
*********************************************
Missa inte att du får gåvor värda 50:-
för varje 100:- du handlar för hos AltheasMix just nu.

MINSTA ORDER FÖR ATT BÖRJA FÅ GÅVOR ÄR 150:-
(så långt lagret räcker)

*********************************************

Ha en underbar pingsthelg i solen och värmen! :-)


19 kommentarer:

onkis sa...

Va roligt att få så fint kort på posten.
Och du har också gjort fina härliga sommar alster.
Ha det bra i värmen.

Lena sa...

Oj, oj,oj, vad mycket fint du har gjort Lena. Underbara saker, så flitig du är! Busans kort är väldigt fint och ger verkligen sommarkänslor. Hoppas att ni får njuta av vackert väder och värme i Pingst nu. Skönt att värken blir lite lättare att bära vid värme. Trevlig Pingst. Kram Lena

Åsa/asamia sa...

Först måste jag tacka för den fina kommentaren inne hos mig. Så roligt att du tänkt komma till vår mässa i oktober. Det finns massor av fina att se och shoppa, men även demonstrationer att låta sig inspireras av.
Varmt välkommen!

Pernol sa...

Vad fina alster du har gjort! Påsen är hur snygg som helst och korten lika så. Den där dien med blommorna och kvisten är jag tittat på länge. Nu inser jag att det var alldeles för länge. du skriver ju att de är slut. Kortet från Busan var verkligen fint och somrigt.

Ha en fin pingsthelg!
kramis Pernilla

Margareta sa...

O så mycket fint det finns i detta inlägg! Så produktiv du är i värmen! Påsen är helt underbar - måste försöka mig på nåt sånt, tror jag...
Så kul om du kommer till mässan i Gävle i oktober - då får vi ju träffas irl! Välkommen!
Härlig pingst!

Annelie sa...

Vad fina de blev, kul att se att min lilla tut funkade :) Jag gillar formatet du har gjort dem i.
Den söta påsen måste jag ha missat, den måste jag kika efter, din blev jättefin!
Ha en riktigt bra helg!
Kram Annelie

Katarina sa...

Vad mycket fint du visar oss, du har verkligen inte legat på latsidan.

Vilket underbart väder det är just nu, har precis kommit hem från en trevlig tjejkväll. Det är tropisk värme ute, klockan är nästan 24 och det är mellan 22 och 23 grader varmt, helt underbart. Jag hade en tunn klänning och satte på mig tight när jag gick hem men det kunde jag varit utan för jag blev så varmt. Ha en underbar helg. Kramar Katarina

Ann-Charlotte's blogg sa...

Jätte härliga alster, gillar verkligen låsningen på kortet med bandet, detta måste jag komma i håg, tack för tipset.
Ha en underbar helg!
Kram Ann-Charlotte

Lene sa...

hej vännen!
Fina alster du visar, Busans kort är så fint, har inte fotat mitt än.
Ha en härlig Pingst, avundsjuk för här spöregnar det!
Kramizar från Lene

Nina sa...

Så fina kort och vilken underbar påse. Ha en trevlig helg. Kram Nina

Unknown sa...

Va mycket fint du har gjort,
Kram Elin

Maria sa...

Hej Lena.
Så fina kort.
Den där supersöta påsen blev jag helt tagen i.
Så sött med fjärilarna som sitter på.
Ser ut som dom flyger omkring.
/Maria

smuulan sa...

Så fina kort du gjort, och påsarna gillade jag massor. Superfint kort du fått också! Visst är det härligt med sommar och värme! Fast ons-fre förra veckan var det närmare 30 grader här och ventilationen på jobbet var inte på topp. Då höll jag på att flyta bort, och jag jobbar som sjuksköterska så det var inte så kul att vara bland patienterna då.... Men i helgen har jag myst i trädgårn ;)
Massor av kramar!

Tesa sa...

Vad mycket fint jag fann här hos dig. Tusen tack för ditt avtryck:)
Kram Tesa

Lisan sa...

Tack för mitt Grattis både till födelsedag och DT platsen. Hoppas jag ska klara uppgiften lika bra som du. Ha det så bra, kramis från Lisan

Anonym sa...

Hej vännen!
Vilka superfina tändstickskort du har gjort.De ser roliga ut att göra så jag tror att jag kanske kommer att testa att göra ett sånt jag också.

Här har vi också haft det supervarmt +30 grader.Nu har det dock blivit lite svalare ute och det är på sätt och vis också skönt.Jag tycker om värmen och min kropp värker mindre då.Fast 30 grader tycker tom jag är lite för varmt.Man orkar ju liksom inte göra något då.

Annars så pågår här mest förberedelse för min födelsedag.Jag ska ha öppethus på lördag.och jag vet ju inte riktigt hur många som kommer så det är inte så lätt att beräkna mat och sånt.Jag har nog koll på det mesta iallafall.Det återstår bara lite småfix så jag har börjat känna lugnet.Städningen inför själva kalaset behöver jag inte fundera på eftersom jag har hyrt en lkoal här i närheten vilket känns superskönt.Nu hoppas jag bara på att det inte är supervarmt ute just då.

Hoppas att du får en bra fortsättning på denna vecka och en supertrevlig helg.

Jag har lite problem med mitt googlekonto så därför lämnar jag kommen taren som anonym.

Många kramar från Catharina

Lisan sa...

Bara jag igen, Tusen tack vännen för ett superfint kort. Blev så överraskad att ni hade tänkt på mig. Vilken superfin stämpel och ram runt omkring. Är det som du har dies till din big shot? Blomman du själv gjort var med jättefin. Tusen tack vännen. Ha det så bra, kramis från Lisan

Alva sa...

Vilka fina och sommriga grejer du har gjort. Jättefina! :)
//Alva

Anonym sa...

Så fina kort Lena! Du är jätteduktig ;)

Lisa