onsdag 29 juni 2011

Bokmärkes tag till - Birgits utmaning och DT alster

Hej alla!
Här är jag igen med en liten uppdatering. Mer kommer senare såklart, jag har lite till som är färdigt att visa, det är redigeringen av bilderna som tar sån tid bara, ha tålamod det kommer. ;-)
Efter vilan i midsommar så kändes det lite bättre i värken men så skulle jag göra en beställning och betala lite räkningar och sen var det kört igen. Fy fadderullan vad det värker! Men jag gör ett tappert försök idag att göra ett inlägg, det har ju varit tillräckligt tråkigt här i bloggen nu tycker jag.
Att pyssla går jättebra bara jag fått tagit det i min takt, alltså saaakta ha ha. Det har inte gjort saken värre i alla fall, men så sitter man här vid den här "burken" och så börjar det om igen. suck! Ja ja, sånt är livet när man lever med fibro. Jag får försöka att låta bli att skriva så mycket hädanefter. ;-)

Biggan har en utmaning i sin blogg hon vill att vi ska göra en  SOMMAR TAG/ETIKETT tre vinster kommer att delas ut och vinsterna kommer från Altheasmix. :-) Häng med du också vet jag. :-)

Jag gjorde en enkel variant utan så mycket dekorationer, den är tänkt att ges till min syster som älskar lila och jag tänkte att hon ska ha den till ett bokmärke. Jag undrar i mitt stilla sinne när hon nu ska läsa en bok??? Men hon kanske gör det om hon får ett bokmärke. ;-) Annars får hon väl ha den i kokboken. Lagar mat gör hon i alla fall. ha ha :-D
Detta får samtidigt vara DT alstret för denna vecka om jag inte skulle kunna få ut det andra i bloggen. pga. mina värkande armar.  


Tagen fick jag i mitt DT paket för denna månad och det ena bandet har jag fått av Mita tidigare vid något tillfälle som jag handlat hos henne, det rutiga bandet hade jag själv och jag hade också det blå Maja design papperet sen tidigare, både stämpeln och blingen har jag nyligen köpt av Mita, fågeln och bården är utstansade i biggen. Jag färgade in tagen med min lila distressdyna 'dusty concord'
och ett verktyg som heter 'ink blending tool' + lite vatten.

Glöm nu inte att Mita har 30% på allt till den 30 juni, HÄR kommer du till webshopen.

Årets julkortsutmaning har Mita också börjat med, HÄR hittar du mera information om den.


Lyckliga jag! :-)
Jag har nyligen fått veta att jag fått den stora äran att få stanna kvar som ordinarie DT-medlem hos Altheasmix. Jippie! :-D


Ha det så bra alla tills vi hörs igen! :-)


14 kommentarer:

bili sa...

Grattis till DT platsen, skall bli kul att se vad du kommer att bjuda på. Snygg tags, jag tänker så huvudet spricker, hur jag skall fixa en sommartags jag oxå till utmaningen :)
kram bibbi

Katarina sa...

Jättefin tag som är så bra att ge bort och tar inte så lång tid att göra. Kram Katarina

onkis sa...

Vilken jättefin sommrig tag!
Och GRATTIS till ditt DT uppdrag.

Nina sa...

Grattis till DT platsen.Härliga färger och en underbar tags har du gjort.Ha det så gott.kram Nina

Outi sa...

Så vacker tag! Älskar både lila och fjärilar :)

Stort grattis till det fortsatta DT-uppdraget!!!

Kramar, Outi

Unknown sa...

Jätte fin och sommrig tag!
Kram Elin

Marita Johansson sa...

Verkligen sommrig tags med alla fina fjärilarna.

GRATTIS till DT platsen

Margareta sa...

Härligt somrig tag! Jag gillar också lila- och alla de små söta fjärilarna!
Grattis till DT-uppdraget! Du inspirerar mig mycket oavsett!
Ta det lugnt med armen! Kram!

Unknown sa...

Tråkigt att du har sådan värk :( Ja du tråkigt är det i min blogg med händer inte för mycket..man jobbar sen vill man försöka att få ut lite av solen när man väl kommer hem. Jättesomrig tag, ska nog kika in jag med har ju faktiskt gjort en idag för ett annat ändamål kanske kan bidra med den :)
Ha det så gott / Kram kram

smuulan sa...

Hej!
Usch och fy, önskar att du slapp ha sådan värk! Men vilka fina saker du gör när du pysslar, är så roligt att få se dem! Jag har stiltje i min blogg,jag hinner bara inte med att jobba och sköta hem och familj och pyssla, jag behöver minst 3 timmar till på dygnet. Det skall jag önska mig i julklapp ;)
Massor av sommarkramar från mig!

Lena sa...

Hej Lena!
så snyggt lila tag du har gjort. Underbart med alla fjärilar, snyggt! Ha en trevlig helg och krya på dig. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig bästa Lena vännen:)

Då försöker jag hälsa på dig igen har haft så mycket problem med bloggen puh!!!!

ÄR SÅ GLAD ATT DU ÄR KVAR SOM DT JIPPI OCH GRATTIS VÄNNEN:)

Vilken helt underbar tag och jag bara älskar dom färger som du använt dig av:) Så snyggt det blev:)

Hoppas att du mår bättre i din arm och inte har så mycket värk!!! Du måste ta det lugnt så att du inte överanstränger dig så att det blir värre!!!
Inte kul att ha det så!!!!

Önskar dig en jättetrevlig fredag och helg och hoppas att du kan njuta av sommar, sol och värme:)

Massor med soliga kramar från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Trist med din fibro som håller på så. Hoppas värme kommer så du blir bättre igen. Ditt bokmärks kort var superfint. Ha den bra helg, kramis frånLisan

Anonym sa...

Jättefin o somrig tag du gjort! Gillar färgen, fjärilarna o grenen med pippin, sååå fint! Grattis till fortsättningen som DT vännen!!!:)
Kramis Suss!♥