lördag 23 april 2011

Utmaning 6 - Layout - För alla. Skissutmaning

Mollybloggen har ju hela påskhelgen en CC, och det är jättekul! :-) I denna utmaning skulle man göra en Layout efter Momas vackra skiss.
På min LO ville jag ha med Mollys fina färger (gult och grönt) även här för att "hålla ihop" den här och den förra layouten lite. Jag fortsatte på den färgrika och färgstarka vägen som du ser.
Jag älskar att "leka" med färger och jag har jätteroligt dom gånger jag får göra det.


Ha en fortsatt jättetrevlig påskafton! :-)


14 kommentarer:

Åsa sa...

Hej vännen och fortsatt trevlig påskafton på dig med!!! ♥♥♥ Tittar in till dig medan reklamen på tv är med Madagaskar 2 håller på... den är så rolig och gullig... hoppas du också sett den.
Och tusen tack att du hjälopte mig reda ut vilka som är vem... då har jag ju koll nu! :) Tack vännen!!! ♥♥♥
Din Lo är fantastisk denna också... och jag blir så glad när jag läser att du har en mysig helg och är med i utmaning och har så roligt när du pysslar med mycket färger... håller så med dig - det är så kul med färger och du är så duktig!!! ♥♥♥
Vet inte hur det gick med ryggen... böja den funkar dåligt men cykla funkade riktit bra så vi har cyklat första gången idag och suttit en liten stund vid sjön och druckit kaffe... det är så overkligt att jag börjat bli så här bra... men lovar att jag njuter så och hoppas det varar så länge det bara går. Hoppas du med fått lite gott till kaffet och lite god mat och vi håller alla tummar, tassar och tår för dig i utmaningen för den är så underbar. ♥♥♥
Ha det så bra och pyssla lugnt nu när du har tid när gubben jobbar i påsk... och hoppas solen lyser på dig med. :)
Massor med kramar till dig! ♥♥♥
Busan

Åsa sa...

Hej igen... hi hi... ja, uttryckte mig nog lite oklart.... cyklade första gången i år är det ju! ;) Och det är tidigt för i fjol blev det inte första gången jag klarade det förrän till midsommar så är så GLAAAAD1 :)
Och kan säga att jag inte saknar moppa och att plocka upp saker från golvet så då funkar ryggen okej till att pyssla i alla fall... hi hi... och ska försöka sätt mig en stund ikväll och börja på ett födelsedagskort till en tjej som fyller i maj... dagarna går ju fort nu när det är så fint väder så gäller börja i tid. :)
Massor med kramar igen till dig!
Busan
PS. Ursäkta stavfelen... vette sjutton vad det är med fingrarna ikväll men de vill inte som jag vill riktigt så blir nog ett latjo kort jag ska försöka göra... ;)

onkis sa...

Vilken underbart härlig sommar LO.
Ha en fortsatt bra påsk helg!

smuulan sa...

Fantastisk LO, riktiga sommarkänslor bringar den! Hoppas du har en härlig påsk!Kramar i massor från Sandra!

frubards pysselkök sa...

Glad Påsk på dej vännen!
Vilka underbara LO´s du gjort! Och en massa andra snygga alster... Har lite dåligt samvete för att jag inte kommenterat på ett tag, men jag fattar inte vart tiden tar vägen!

Ha en underbar söndag.

Påskkramar från // Kikki

Lilla Pyssel Inger sa...

Titta ååå vad snyggt du har gjort det igen:) En riktig snygg LO igen jag säger jo att du är jätteduktig på att få det till:) Gillar att du vågar leka och prova på färger det blir så snyggt och man blir glad av att titta på din LO vännen:)

Så snälla ord du hade lämnat kvar om min röda korg:) Det värmer och gör mig så himla glad ska du veta:)

Det är bara trevligt att få hälsa på hos dig ska du veta och med tanke på all underbar respons jag får av dig så är det inte alls svårt att skriva tillbaka till dig:)
Det är jo lite så att det man ger själv får man tillbaka eller hur:)

Självklart så hjälper jag till att förklara om jag kan hjälpa till fattas bara blink blink:)

Ja det var mycket trevligt att få gå på middagsbesök till dottern och svärsonen:)
Dom hade verkligen engagerat sig, städat så fint till vi skulle komma och lagt jättemycket tid ned på maten som vi fick:) Den var så himla god:)

Middagen hos oss i går blev också en mycket lyckad tillställning:) Underbart väder, goda trevlig underbara vänner, god mat bättre kan man faktiskt inte ha det:)
Jag njöt i fulla drag och hittills så har det varit en helt underbar påsk:)

I dag ska min kära sambo i väg och jobba på vår segelbåt den ska rustas och göras klart för säsongen:) Jag är lite trött, seg och har värk i dag men hoppas kunna få en liten stund med pyssel mys sen:)

Min sambos pappa ska snart gifta sig vi ska på bröllop första helgen i maj:) Så har en present till dom som måste fixas hmmmmm!

Å du har verkligen utvecklats i ditt pysslande det märks mycket väl:)

Önskar dig en fortsätt jättetrevlig påsk och ha det bäst:)

Massor massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Petra sa...

Jättefin LO, härliga färger o fina detaljer.
Kram

Annelie sa...

Vilka underbart härliga LO´s du har gjort, både den här & den förra! Vad duktig du är!
Önskar dig en fortsatt trevlig Påsk,
Kramis Annelie

Anonym sa...

Åh, vad fin den blev vännen! På min gubbe och son o färgerna är så härliga o somriga o de passar perfekt till temat på lo'n! Nu fattas bara vovvarna.;) Synd att det inte blev nåt foto på husvagnen nu när den inte finns mer men det kunde ju ingen veta då. :(
Det finns kort på alla tre gubbarna oxå o på dig o mig, vet inte om du har dem. Kanske det blir nästa layout.;)
Tack för att du vill scrappa de här fotona för ett fint minne, första gången vi träffades IRL!:) :) Det var superkul!!!
Kramis på dig min goa vän!

Pernol sa...

Hej Lena!

Vilka jättefina layouter du har gjort på familjen Bylund! Fotona är så fina. Sussie i inlägget under sitter bredvid scrapväskan ser jag. :) Väldigt sommriga och fina LOs!

Hoppas du har en bra påsk!
kramis Pernilla

Anonym sa...

Hej o god morgon på dig vännen! Hoppas du har lika vackert väder idag oxå o att du kan vara ute o njuta av det! Här blir det vackert idag oxå, just nu lyser solen från klarblå himmel o det är 9 grader i skuggan. Tur att solen värmer iaf. för så där jättevarmt är det ju inte precis men å´andra sidan så är ju klockan bara strax över nio än så den hinner nog stiga lite till hoppas jag.

Nu har jag äntligen lyckats att uppdatera bloggen med foton oxå så nu ligger mina alster uppe som jag gjorde till DT-callet om du vill kika på dem.

Ha en underbar dag idag oxå min vän!
Bautastora varma påskkramar till dig från mig!

Lena sa...

Hejsan Lena!

En färgglad och väldigt vacker LO du har gjort. Så fint dekorerad med alla blommor och fjärilar.Riktigt somrig. Ha en bra dag. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig vännen:)
Tittar in och ville önska dig en jättetrevlig dag och vecka som kommer:)
Ha det bäst och var rädd om dig och massor med kramar från din lilla vän Inger:)

Lilo sa...

Fint! Gillar hela sommarkänslan i layouten med färger och detaljer! =)