måndag 3 januari 2011

Ett riktigt Gott Nytt År till er alla!

God fortsättning på det nya året. Jag hoppas det för med sig något gott till oss alla och att vi alla får många mysiga pysselstunder. Jag vill tacka er trogna vänner och bloggbesökare för det gångna året och önska er välkommna tillbaka i år igen, och samtidigt vill jag hälsa alla nya bloggbesökare mycket välkommna hit till mig! Jag hoppas och tror att vi får många trevliga stunder tillsammans. ☺
Eftersom några besökare är från andra länder så ska jag försöka mig på att hälsa alla välkommna på engelska också, så nu kan ni svenskar hoppa över ett stycke. Ni slipper att läsa allt igen. ;)

Happy New Year everybody! I hope this year will bring many good thing to us all. And I hope that we will have many nice pottering moments. I will thank you all for your visit in my blog and wish you welcome back this year again. Verry welcome to my blog I think we shall have many nice moments together. ☺
My english is not the best and I am sorry for that, but I hope you can read and understand it anyway. ;)

Nu var det avklarat, nu får jag bara hoppas att dom kan läsa och förstå vad jag menar också, min engelska är inte av bästa sorten. Åtminstone inte stavningen. Hihi. ;)
Både julen, min födelsedag och nyårshelgen har varit väldigt lugn och skön denna gång. Gubben jobbade så jag firade det mesta alldeles ensam med katterna och vi hade så mysigt såå! ☺ 
Tusen tack alla ni som skickade så mycket fina julkort, födelsedagskort, julklappar och presenter till mig.
♥ Ni är helt underbara!! ♥ Tack så ♥-ligt för allt, jag ska ta bilder på korten och så visar jag dom om några dagar, jag har inte hunnit med att ordna det ännu.

I mellandagarna så gjorde jag en till Goodie Holder, jag upptäckte att jag behövde en till mina julmotiv också, så det var bara att köra igång. Naturligtvis använde jag överblivet julpapper av Maja designs sortiment, sparsamt dekorerat med snöflingor, pärlor och stickles eftersom papperet är så dekorativt i sig själv. Till stängningen tog jag kardborre"pluttar" små runda självklistrande prickar, toppenbra att ha till stängningsanordningar. Dom heter Glue dots- Hook & Loop.


Tydligen lovade jag lite för mycket före jul, jag lovade ju att ni skulle slippa se fler av mina julkort, men jag upptäckte att jag glömt visa några stycken, så dom kommer här...







Ha det så bra så hörs/ses vi snart igen! ☺

15 kommentarer:

Pernol sa...

Gott Nytt År på dig och god fortsättning på det nya året!

Så fina alster du har gjort! Superfint vännen!

Nu får vi hoppas att det nya året för med sig nåt gott till oss alla. Massor med pysseltid för mig då. :)

Ha det gott!
kramis Pernilla

Lena sa...

Gott Nytt År på dig vännen. Oj,oj, så mycket fint du visar oss idag. Underbara alster. Vi får verkligen hoppas att detta blir ett bra år. Med mycket inspiration och pyssel. Kram Lena

LenA sa...

God fortsättning på det nya året!Känner på mig att det blir ett bra år!
Så mycket fint du delar med dig av idag, jag tröttnar aldrig på juliga alster!
Kram Lena

Christina V. sa...

Happy New Year Lena with health, joy and many many creations. I'm amazed by the cards! They are very nice, fabulous! Very well done!

Lene sa...

hej vännen!
Gott Nytt År på dig och god fortsättning på det nya året!
Inte blir vi trött på att se så fina kort!!!!! Jag ska snart göra första julkortet för i år... tokig, nä tycker bara det är kul!
Massor av kramar från lene

Britt-Inger sa...

God fortsättning till dig och hoppas din dag också var bra!
Mycke fina skapelser du gjort.
Ha det nu gott i helgen x 2 så "hörs" vi senare.
Kramen, BI

Tiina sa...

Hej och god fortsättning på det nya pysselåret!
Julkorten du har i inlägget är så fina. Snöiga trettondagshälsningar från Borlänge,Tiina

Gertrud sa...

Hej Lena, god fortsättning. Oj vad mycket vi ska göra och inspirera varandra i år :) Jag tycker att alla vi har bra flyt nu. Det är lika kul att titta in till dej varje gång och det var roligt att se dina sista julkort. Jag hoppas du är nöjd med din BS. Jo, du har rätt att jag bor mycket nära Fredriksdalsteatern. Ha det bra och var rädd om dej, kram Gertrud

Åsa sa...

Hej vännen - så mycket vackert du gjort!!!
Ja, du är så duktig! Och bara roligt att du visar julsaker så jag inte behöver känna mig helt ensam... *rodnar* men när jag nu blev så sen så... och dina saker är ju så vackra och tåler verkligen att tittas på - WOW!!!
Skrattade så vi grät här med igår - det var inte klokt vad roligt det var och visst var det mycket bättre än på många år från Fredriksdalsteatern. Tänk om det varit mer sånt på tv utan en massa blinkande lampor osv som det nog blir på Lets Dance ikväll... fast jag vill nog se det ändå trots migränrisken. Anders Bagge kan man ju inte missa! :) Undrar hur kan kommer klara av att dansa... flipp eller flopp kanske!? Magnus Samuelsson gick det ju riktigt bra för och han kunde ju kanske inte så mycket om musiken men är kanske viktigare att man är vältränad.. hm.. Ska du kolla ikväll!?
God fortsättning också vännen och trevlig helg!
Hoppas du fick något med hem igår och något gott i magen... här blev det faktiskt så lyxigt som grillad kycklig med potatissallad på trettonafton... enkelt också! :)
Nä, ska försöka blogga lite, kör ju med lite julkort fram till 13/1 för sen dansas ju julen ut, men borde göra som Lene börjat med och göra julkort redan nu. Men blir födelsedagskort här till att börja med så jag inte är ute i lika dålig tid som i fjol.
Ha det så bra du bara kan och var rädd om dig!
Massor med kramar
Busan

Unknown sa...

God fortsättning på dig..Tror nog säkert att dina utlädska besökare förstår vad du skrivit hihi..Jag förstod det iaf :)
Så mycket fint du visar än om det är julmotiv på, hihi.
Ville kika in och önska en trevlig helg / Kram kram

Lena sa...

Vill önska er en trevlig helg. Ha det så gott. många kramar Lena

Lene sa...

hej Lena vännen!
Tack snälla för ett mycket trevlig samtal! Jag blev jätteglad att du ringde, du är toppen!
ha en skön helg vännen!
kram lene

Catharina sa...

God fortsättning till dig också vännen.Hoppas att du också hade en underbar födelsedag.Vi kan bara hoppas att det nya året kommer att bli bra.Du undrade om vad det är för papper som jag har använt till mitt lila kort.Det är från maja designs nya serie och jag har köpt dem hos Nettan förstås.Det finns flera underbara papper i samma serie i lila,brunt och grönt.Så ta gärna en titt på dem;)
Ha det så bra nu vännen tills vi hörs igen.
Många kramar från Catharina

Annelie sa...

Hej Lena, God fortsättning till dig med!!
Även om det är härligt med lite vår ute i bloggarna nu så ser jag fortfarande gärna lite fina julkort.
Har faktiskt, som många andra, tänkt försöka göra några julkort lite då och då, vi får väl se hur det går.
Ha en riktigt bra vecka,
Kram Annelie

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig Lena vännen:)
Ett riktigt Gott Nytt År till dig och TUSEN TACK snälla gulliga du för det underbara Julkortet som jag fick av dig:) Tack snälla också för besök och kommentar på min blogg:)
STORT GRATTIS i efterskott med din födelsedag också som jag tyvärr har missat helt FÖRLÅT!!!

Det tok lite tid att vara här igen, vår gamla dator bestämde sig för att göra slut med oss tyvärr!!!
Nu sitter jag här med en ny dator och det är jättebra men vi är inte riktiga vänner en hmmm Men jag hoppas att vi blir det efter som jag lär mig hur den fungerar fullt ut:)

Hoppas att din Jul och Nyår har varit bra, jag är jätteglad och jättetacksam för resan och tiden i Norge:)

Jättefina kort som du visar och det är alltid kul att du visar dom och delar med dig:) Å jag säger som Lene vi tycker om dina fina kort:)

Ha det bäst och önskar dig en riktig trevlig måndag och vecka, var rädd om dig:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)