torsdag 27 januari 2011

Bokmärke

Nu har jag gjort ett bokmärke, jag behövde ett till min nyinköpta scrapbok, den heter 'Scrapbooking året runt' och är en väldigt fin bok med många roliga idéer. ☺
Jag hittade en lila utmaning hos Pysselmyran som jag tänker vara med i med detta bokmärke.
Jag färgade in papperet med olika färger av glimmer mist och sprayade sen över det med glimmer mist irridecent gold.
Jag använde även en glimmer mist till att färga en vit bomullsspets i lila.  
Stämplade också med olika stämplar runt om kanterna och på mitten på bokmärket. Mönstret på mitten är ett blommande träd, fjärilar och fåglar, men det syns väldigt dåligt på mina foton. Den irricerande guldfärgen glimmar för mycket mot kamerans blixt, så bilderna blänker. Jag är lessen men det går inte att få bättre bilder, ni får hålla till godo med dessa och använda fantasin lite för att se vad de föreställer. Just därför så visar jag er dom 5 "bästa" bilderna som jag fick och så hoppas jag att ni ser nåt i alla fall. Här kommer dom...


Nu ska jag ta mig an nästa projekt, det är påbörjat men det är mycket kvar att göra.
Jag har faktiskt för en gångs skull bestämt mig för att göra en Lo.
Det var evigheter sen så det ska bli kul. ☺

Ha en toppenhelg om vi inte hörs nåt mer innan. ☺


13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen! Vilken snygg tag, bokmärke, du gjort i underbara färger!!! Synd som du säger att man inte kan se allt som du stämplat men det är nog jättefint om man får se den IRL men den är så fin här oxå. Lycka till i tävlingen med den!
Så roligt att du börjat med en layout för det var verkligen länge sen! Ska bli riktigt spännande att få se så småningom! :)
Ha en underbar dag vännen!
Kraaaaaaaaamis!!!!!!!♥

Britt-Inger sa...

Superfin Tags/Bokmärke. Effektfull!!!
Ha en skön helg med myyyyycke pyssel...
Kramen, BI

Britt-Inger sa...

"Dagens Ord" bok är en gammal bok som jag inte riktigt vet var jag har hittat den.....auktion, tror jag. Den ligger i min blogg på etiketten, bok och grattis.
Kramen.

smuulan sa...

Hej! Det var ett jättefint bokmärke! Jag tycker också att det är jättesvårta att få bra bilder; jag får inte färgerna att stämma med verkligheten och ljuset blir så kontigt. Jag tror att vår kamera är FÖR avancerad, man måste vara ett geni för att kunna ställa in den rätt!!!
Jag hade tappat bort dig från min bokmärkeslista, men nu är du tillbaka igen! Jag har ofta varit inne på dig blogg tidigare, innan jag började blogga själv och jag tycker att du gör jättefina saker!
Kram / Sandra

bili sa...

Läckert bokmärke, fina färger. kram bili

Lilla pyssel Inger sa...

Hej på dig Lena vännen och god morgon på dig:)
Å nu har du kommit i gång med pysslandet vad kul och jättefint bokmärke som du har gjort:)
Så skönt att du är pigg och fri från din rethosta det tar så på hela kroppen och orken när man inte mår bra!
Är jätteglad för din skuld att Scraplusten är tillbaka och att tävlingssuget också är tillbaka och att du är på hugget:) Jag ska ha lite tävlingar framöver så hoppas du hänger på:) Jag börjar med min första tävling på måndag så hoppas du är med då:)
Önskar dig en riktig trevlig fredag och helg och ha det bäst:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lena sa...

Gölsnyggt bokmärke Lena. Det syns att det skimrar om det. Men det är svårt att fånga med kameran. Du har fått till det riktigt läckert i underbara färger. Ha en skön helg. Kram Lena

lk46 sa...

hej vännen!
Jättesnygg bokmärke, va kul att ha det i sin bok!
Vill önska dig en trevlig helg och var rädd om dig!
Kram lene

Lisan sa...

Tag bokmärkena är väl super bra. Du har fått till ett jättefint.
ja promaker pennorna svälle gärna över. har mina stående -vilket ja märker är dumt. Korken lossnar inte utan mår får av hela liksom.
Ha en bra helg i snön. Kramis från Lisan

Gertrud sa...

Hej Lena, det känns som det var en stund sen sist. Jag hoppas att du har det bra. Vilket snyggt bokmärke du har gjort, man ser hur det glimmar. Ha det bra vännen, kram Gertrud

Nina sa...

Hej , ja mycket fint gör du. men jag är intresserad av båt biljetterna om du nu har dom kvar.Min mail adress kortanina@hotmail.com
Ha en trevlig Söndag

Pernol sa...

Va snyggt bokmärke! Mycket effektfullt! Så kul att ha en idébok. Jag har många idéer men glömmer dem efterhand. Jag tror jag ska använda boken jag fick av dig till en idébok. Den är oanvänd ännu. Jag tordes inte använda den för den är såååååå fin. Och jag ville vara säker på vad jag skulle använda den till.

Ha en fortsatt trevlig söndag!
kramis Pernilla

Busans Pysselblogg sa...

Som jag sagt innan, du är otrolig på att göra såna här saker som jag ännu inte börjat förstå mig på än... det är så vackert!!! Så snyggt bandet blev i färgen till när du färgade det och ja, jag förstår det var svårt att ta foton men man SER ju verkligen och lite fantasi om hur det måste glimma i verkligheten har vi ju alla!!! *hjärta* Det är så snyggt... hoppas du får mycket glädje av det i din nya bok och förresten, hur går det med din LO!?
Massor med kramar igen så länge!
Busan