onsdag 13 oktober 2010

Snöflingor

 Mita på Altheas Mix utmaning denna vecka, är just snöflingor så på detta julkort har jag satt dit några såna, haft stickles på dom så dom ska glittra och så satt dit några blingstenar på mitten av snöflingorna.
Små tags är instuckna i "fickorna" som bildats och bara till dekoration, dom skulle ju lika bra kunna användas till att skriva hälsningen på också, men så blev det inte i mitt fall.
Kortmodellen såg jag i Kikki´s blogg för minst en månad sen och
jag fick länken av henne till beskrivningen.
 Kortet heter "Christmas pocket card" klicka på namnet så kommer ni till en you tube film, där dom visar hur man gör kortet.






en bild på insidan...


Det var allt jag hade att bjuda på... so long! till nästa gång. ☺


14 kommentarer:

Pernol sa...

Åh vilket fint kort alltså! Jag gillar att det är många fickor till tagsen.

Vad mycket fint du fick av Sussie. Lyckliga du!

Du är välkommen att vara med i min utmaning.

Jag ska till doktorn imorgon igen. Jag är bättre men inte bra¨. Förhoppningsvis sjukskriver han mig veckan ut.

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Lena sa...

Supersnyggt kort Lena vännen. Underbart röd färg tycker jag. Snyggt med tagsen med. Ser så arbetat ut. Tack för länken. Måste pröva detta med. Ha det gott. Kram Lena

Pernol sa...

Hej vännen!

Du får ursäkta mig. Jag ville inte på något sätt stressa dig med min utmaning. Det är som du skriver att den pågår t.o.m den sista oktober. Förlåt mig snälla Lena!

Ha det gott!
kramis Pernilla

Anonym sa...

Hej govännen! Vilket tjusigt julkort du gjort! Gillar pappret och den härliga rödfärgen. Kul idé med tagsen, mycket fint!
Vet du, nu när jag kikar ut genom fönstret i pysselrummet så ser jag att det faktiskt snöar, huu, gillar inte det. Men som tur är så är det inget som ligger kvar på marken, men vintern närmar sig med stormsteg, tyckte nyss det var sommar. Tiden går så fort nuförtiden. Det blåser så mycket så träden böjer sig och det virvlar både löv och snö utanför fönstret.
Hoppas du har bättre väder och varmare och framförallt ingen snö!
Ha en mysig dag gumman och ta hand om dig!
Saknar dig och längtar tills vi kan ses nästa gång!!!
Många snökramar till dig från mig.
Susanne

Catharina sa...

Hej vännen!
Vad ditt kort passar bra till vilket väder vi har här idag.vi har nämligen fått snö.Och så blåser det också till på köpet som värsta snöstormen.Det känns i kroppen kan jag lova.Det är sånna här dagar som man känner att man bor på fel ställe i världen.Nog om vårt väder.

Hoppas att allt bara är bra med dig vännen.Du har verkligen gjort ett hel läckert och annorlunda kort.Måste kanske testa att göra ett sånt.

Hoppas att du får en skön helg och att du hinner pyssla lite också.Själv så ska jag bege mig till pysselrummet nu.Vi ska uppvakta svägerska i helgen och hennes kort är inte rilktigt klart.

Många och lite snöiga kramar från Catharina

Lisan sa...

Hejsan, Vilket jätte fint kort det blev. Gillar när man stoppar i en Tag så i kortet. JÄtte tjusigt. Tänk så skönt för er alla som är med i Mitas julkorts grej. Ni hhar redan hunnit så långt med era kort. Kul oxå att se hur fina och olika du gör dom. Ha en bra helg, kramis från Lisan

Lene sa...

hej vännen!
Ursnyggt kort! pappret är så snyggt tycker jag! En kul vikning som jag så klart måste kolla in!
Hoppas du mår bra min vän!
Kram lene

Unknown sa...

Åhh så härligt och Juligt kort..
Jättefint och så gör du alltid så fina insidor med :)
Trevlig helg / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och trevlig fredag på dig Lena vännen:)
Åter igen ett supersnyggt Julkort och det är så himla snyggt och valarbetat:) Mycket bra du är duktig:)Gillar vikningen så roligt att se något nytt:) Önskar dig en jättetrevlig fredag och helg, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Britt-Inger sa...

Vilket otroligt läcker modell på kort :) Väldigt snyggt gjort med läckra detaljer. Måste testa, men i och för sej så har jag sagt det om många modeller och det blir inte gjort ;)
Ha det nu riktigt lugnt och skönt i helgen.
Kramen,BI

Annelie sa...

Supersnyggt Lena & ser jättekul ut att göra så det måste jag absolut kolla in hur man gör! Tack för länken.
Önskar dig en riktig toppenhelg,
Kram Annelie

Inger Harding sa...

Kjempefint kort igjen Lena!!!
Ønsker deg en fin helg. :o)

♥ klem, Inger

Pysselmadame sa...

Åhh så mycket fint du har skapat. Gillar det massor. Ja nu börjar det bli dags för julkortsverkstan :) Önskar dig en trevlig helg och sköt om dig. Kram Lena

Tiina sa...

Jättefint kort i Härlig röd färg, så de första "riktiga" snöflingorna falla idag. Ha en trevlig helg/ Tiina