tisdag 19 oktober 2010

Utmaning v. 42 är Rött

Igår skulle jag ha visat er detta inlägg, men det ville inte min dator vara med på, uppkopplingen la bara av hela tiden och då är det ju helt hopplöst att göra ett inlägg, så jag hade inget val, det var bara att vänta tills idag. Förbaskade dator att strula!! :( Jag skyller alla fel på datorn men egentligen skulle jag väl säga som det är att det är internetleverantörens fel, alltså telia, det är genom dom jag har mitt bredband. Nu är jag bunden till dom i två år, men sen ska jag baske mig undersöka andra alternativ. Eventuellt får vi kanske skaffa en router, vi får se vad det blir, men som sagt det är närmare två år tills dess. Nog om detta problem nu. ;)

Som rubriken säger så är denna veckas utmaning 'rött', mitt julkort till Altheas Mix denna vecka ser ni här...





och insidan på detta kort...


Jag har gjort ytterligare ett kort i samma modell, jag visar er det på en gång fast det inte ingår i veckans utmaning. Modellen är densamma som förra veckans kort till utmaningen, vill ni ha länken så finns den i detta inlägg HÄR.

 

10 kommentarer:

bili sa...

Häftigt med alla tags fickor.

Lena sa...

Hej Lena!
wooooah, vilka snygga kort du har gjort. Favorit det röda som är supersnyggt. Bägge är naturligtvis fina på sitt sätt. Tur att nätet funkar för dig ibland, så att vi får njuta av dina fina kort. Ha det gott. Kram Lena

Lene sa...

Åh så häftiga kort!!! Ser jättesvåra ut, väldigt mycket jobb förstår jag!
Inte kul det strular!!!
Kram lene

Anette sa...

Så snyggt!
Jag kanske kommer förbi och kramar dig sista helgen denna månad.
Vi ska till Stockholm då ;)
Kram Anette

Catharina sa...

Jättesnyggt!nog var ditt julkort rött alltid.fast jag tycker att det ska vara rött till jul.Inget rosa eller sånt tjafs utan klassiskt rött och grönt.Men jag måste erkänna att jag och har börjat gilla blått,vitt och silver ocksp till jul hi,hi
Har varit full rulle hela dagen så nu först när övriga familjen tittar på fotboll på tv så har jag tagit mig tid att sitta en stund framför datorn.I morgon ska jag gå en "ultimate pro"kurs hos Nettan.Det ska bli superkul.
Sköt om dig vännen!
Många kramar från Catharina

Unknown sa...

Mycket fina kort vännen, jättefint papper med datum för julafton på det första kortet:)
Det är så roligt att se så mycket olika vikningar på kort det finns, ditt kort här inspirerade mig mycket..
Klart du ska göra ett pysselrum i källaren, det är där jag fått gjort iordning mitt nu...
Vi får väl dela plats jag och spindlarna hihi
Det enda som är tråkigt är ju att det är lite kyligare där nere märkte jag idag när jag invigde rummet...sen är det inget solljus heller men har satt upp lampa med lysrör i taget så ljus finns det iallafall..
Må så gott och var rädd om dig / Kram kram

Anonym sa...

Halloj vännen! Mycket fina julkort du gjort! Intressant vikning med tagsen, måste prova. Tråkigt att det ska krångla med uppkopplingen hela tiden, förstår precis hur jobbigt det är efter det strul vi hade här ett tag, ja det vet du ju allt om. Synd att du måste "dras" med ditt abbonemang i två år.
Har inte orkat göra så mycket efter helgens träff som var jätterolig men så uttröttande. Tar ju extra på oss som inte är fullt friska så nu tar det nog minst en vecka innan den värsta värken har gått över så jag bara har den "normala" värken kvar. Sov hela 11 timmar natten efter men var urtrött hela måndagen och tisdagen ändå.
Har uppdaterat i bloggen nu om storträffen, kika gärna in när du har ork och lust så får du se layouten jag vann 1:a pris med. Första gången jag vunnit överhuvudtaget på träffarna så det var extra kul. Inte ens en endaste utlottning har jag haft chansen att vinna. Kanske turen börjat nu, vem vet..., man kan ju alltid hoppas.
Ha en underbar onsdag min govän, kanske jag ringer dig om jag orkar!
Kramisar i massor från Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilket valarbetat och underbart kort här flöder verkligen fantasien så himla kul att se:) Inget som är så irriterande när det strular och det inte blir som man vill eller har tänkt sig:)
Ha en toppen dag min vän och var rädd om dig, kramar från lilla vännen Inger:)

Petra sa...

Ditt röda kort är superfint, så juligt och fint. Vilket tålamod du har, så många fina detaljer.
Hoppas allt är gott med dig.
Kram
Petra

Camillaskreativa sa...

Så fina kort, ser väldigt lyxiga ut :o) vad flitig du är som gör julkort allaredan, jag har inte gjort ett enda än ;p Men jag har färglagt ett par julstämpelmotiv så jag är på gång... hihi
Visst är det trisst när datorn strular, ibland har det hänt mig att datorn precis bestämt sig för att lagga och släcka ner sig när jag ska ha föreläsning över webben, då är det inte roligt. Och vilken panik man får sen, för det tar ju ett tag att ladda upp igen...
Ha det gott och pyssla på :o)
kramar
Camilla