måndag 1 februari 2010

Min färgutmaning!





Här har jag altrat igen, en till låda att förvara mina Pro markers i, det började bli för trångt i den andra, rättare sagt det var översvämmning hi hi... Så en till var nödvändig och jag gjorde den som inspiration till er, i utmaningens färger.
Nog om den! Nu ska vi ha roligare saker för oss, tycker inte ni det också? ;)

Japp då kör vi igång!
Som en del vet så har jag haft bloggen i över ett år nu och besöksmätaren slog över på 10 000 besökare i början på december, nu har det redan hunnit bli hela 12 000 besökare, helt otroligt!! :) Jag ska naturligtvis ha en utlottning för att fira detta med er, men för att göra det hela lite roligare så har jag beslutat mig för att ha en utmaning i stället. Och eftersom det är den tiden på året som citrusfrukterna är som bäst så får det bli dom färgerna, då tänker jag på citron, apelsin och lime. Joodå, jag vet att det finns flera citrusfrukter än dessa men vad jag vet så har dom också dessa färger. Hur som helst...

Utmaningen går ut på att ni gör något i färgerna GULT, ORANGE OCH GRÖNT. Nyansskillnader och vitt är naturligtvis tillåtet, övriga färger får ni använda sparsamt av. Det spelar ingen roll vad ni gör, altrat, kort eller layout, allt är tillåtet bara ni gör det i gult, orange & grönt. Ni gör ert alster, lägger upp det i eran blogg, skriver några ord här i detta inlägg och gör en direktlänk till ert alster. Deltar ni med fler än ett alster så måste ni göra ett inlägg i er blogg, och skriva en kommentar + lämna en direktlänk här för varje alster ni gör.
Alltså, 1 bidrag = ett inlägg i eran blogg och en kommentar med direktlänk här i detta inlägg.
2 bidrag = 2 inlägg i eran blogg och två kommentarer med direktlänkar här o.s.v.
Utmaningen går ut den 28 februari kl 24:00.
Nu hoppas jag att ni vill vara med i denna utmaning.
Så kul detta ska bli, att få se vad ni hittar på i dessa färger. :)

Vill ni länka till mig så får ni naturligtvis det men det är inget krav.

Vinsterna kommer att lottas ut med hjälp av random och ni får en lott för varje alster ni deltar med.
Det är därför ni måste lämna en länk och några ord för varje alster, så det blir lättare för mig att hålla isär allt.
Jag meddelar vilka som är de lyckliga vinnarna så fort som möjligt efteråt i ett inlägg här i min blogg. Var beredd på att det tar några dagar för mig att få allt klart.

Vinsterna består av:
1:a priset, Ett ladder blank kit.
Bilden är lånad från Nettans.
Ni kan se det scrappat och klart HÄR, hur snyggt det kan bli!

2:a och 3:e priset, ett varsitt hemligt paket med dekorationsmaterial, bl.a. stämplar både nya och begagnade i bra skick.

4:e Priset, ett hemligt blandat paket med dekorationer sponsrat av Nettans scrapbooking4you. Tusen tack min goa, snälla och givmilda vän! :)


Lycka till nu allihopa!
Detta inlägg kommer att ligga överst hela månaden, så ev. nya inlägg görs under detta.

112 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Åååååå vad fin pro maker förvaring du har pysslat i hop du är verkligen duktig:) Du har verkligen kommit i gång efter jul här och gjort jättemycket fint vännen:)
STORT STORT GRATTIS TILL ALLA DINA BESÖKARE vad kul:)
ÅÅÅÅÅ WOW WOW WOW vilken rolig och kul utmaning och VILKA FINA PRISER du bjuder på helt fantastiskt!!!
Jag vill jätte gärna vara med i din utmaning men vet inte om jag hinner ska opereras nu på onsdag igen! Sen så blir det pyssel paus för mig igen och vet inte hur länge heller!!! Men om jag hinner och har orken så ska jag självklar var med:)Lycka till med din utmaning och hoppas att du får många många underbar fina bidrag:) Önskar dig en riktig trevlig måndag och vecka och var rädd om dig:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Hej vännen och TUSEN TACK SNÄLLA DU FÖR ATT DU GÖR DENNA UTMANING!!! Dessa färger behöver vi så väl nu när vintern ännu fortsätter och det ska bli så kul!!! Vilka fina priser du har också och sååå fin din förvaring till promarkerserna är - du är så duktig!!! Den är helt fantastisk!!!
STORT GRATTIS till alla dina besökere också - förstår dem så väl - din blogg är så härlig och jag blir alltid inspirerad och glad när jag tittar in till dig och förstår att många många andra blir det också.
Har några kort jag behöver göra först som jag börjat på men sen ska jag kunna börja på din utmaning och jag lääängtar!!! :D
Tack ingen vännen - detta kommer bli så roligt!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund och många många bidrag till din utmaning.
Varma vinter-kramar
Busan

Anette sa...

Vilka underbart vackra alster du har skapat, supersnygga!
Vad roligt med en utmaning, jag ska försöka att hinna skapa något efter din härliga färgutmaning.

Grattis till alla dina besökare också! :)

Önskar dig en toppenfin dag.
Kramar i massor från Anette

Lena sa...

Hej Lena!
Det är roligt med en utmaning. Man behöver något roligt denna trista årstid. Jag ska försöka få till ett alster. En riktig utmaning för mig, inte mina färger som du vet,hi,hi. Din promarkerslåda är jättefin. Tack för att du ordnar så roligt för oss. Kram Lena
(länkar till din utmaning hos mig)

Pernilla sa...

Åhh, vilken fin låda du har gjort till dina pennor.
Det låter väldigt kul med en sådan utmaning. Den måste jag försöka mig på.

Kram Pernilla

Gertrud sa...

Jippiii, vad kul. Härliga färger och som de andra säger, vi behöver det nu. Grattis till alla besökare du har och har haft. Jag behöver en låda jag också till mina pennor...hm. Jag lägger en länk hos mej, kram Gertrud

Unknown sa...

Åh vad roligt, ska jag försöka att hinna med att vara med i :)
Blir faktiskt den första utmaningen jag hoppar med på bland alla man sett i bloggarna..Ska bli intressant..
Jättefin var din förvaring till dina Pro Makers. Köpte faktiskt en hel del i början när jag fick upp det här intresset, men har faktiskt inte fått till det fint och bra när jag färglagt med dem. Är det på ngt speciellt sätt man skall göra på?
Tack så jättemycket för dina fina kommentarer i min blogg :)
Ha det så gott / Kram kram

Camillaskreativa sa...

Hej vännen! Skälvklart vill jag vara med i dina kuliga utmaning! Åh vilka fina priser... det vill man ju inte missa :o) Det blir nog ngt altrat (jag har alterdille just nu, det jag hinner med...) Hoppas om en vecka eller så att det blir lite lugnare med skolan. Det är fullt pådrag nu, men på onsdag ska vi som det heter opponera på våra arbeten och blir det inte för många ändringar som jag behöver göra (hoppas inte det, för jag har slitit som ett djur med denna förb... uppsats) så lär det bli lite mer i normal skoltakt :o) Men jag kan ju göra ett kort,en lo ngt altrat igen...... ju fler desto större chans att vinna hi hi hi

Ha det gott och du härlig promarker förvaring, lyser upp gott nu i vinterkylan. Jättefina mappar allihopa du gjort (fast min är ju finast... för den fick jag hi hi hi =D)Upps kom på nu att jag glömt att visa den på min blogg (blev ju så lyrisk över innehållet så jag glömde det i yran) Får ta och fota den i morrn så den kommer upp, skäms på mig...
Kramar
Camilla

Lisan sa...

Hej snälla Lena!
Du är väl för go som ordnar en trevlig och skojig tävling här på bloggen. Super skoj. Jag ska genast ta mig an detta. Ska bli roligt. Hoppas att allt är bra med er i snön och kylan. Tack för alla fina kommentarer som du ger mig. Ha det så bra, kramis från Lisan

Petra sa...

Makalöst fin promarkerförvaring.
Utmaning i färgerna gult, orange och grönt. Det nappar jag på. Gult och orange är favoriter, ska nog kunna klämma in lite grönt också.
Ska börja gnugga geniknölarna lite.
Ha det gott vännen.
Kram
Petra

Carina sa...

Härlig låda du har gjort!!! Och grattis till alla besökare, riktigt roligt! Och vilken kul utmaning, jag som älskar limegrönt och orange!!! Gult har jag inte så mycket till övers för men nog ska jag väl lyckas klämma in en klick av gult också... Ha det gott, nu är det snarken som gäller. Kramen

Anonym sa...

Åh, jättekul tävling gumman!!!Klart jag hänger på din tävling!!! Inte direkt mina färger, men är det än utmaning så är det...!!! ;-) Ska bli riktigt kul det här, behöver en spark därbak för att komma igång igen, så tack för den sparken vännen, hehe!!! ;-)
Jättefina priser också!

Din låda blev ju jättefin, det riktigt lyser vårfärger om den!
Stort GRATTIS till alla dina besökare!!! Du är ju så duktig så det förvånar mig inte alls!

Tack för att du ordnar den här utmaningen, det ska bli riktigt KUL!!!

Många varma kramar från Suss

Ps: Snälla, håll tummarna inför min op idag! *nervös* Ds

Pernol sa...

hej Lena!

Det är klart att jag vill vara med på ditt bus! Gult, orange och limegrönt... vilka härliga färger du har valt!!! =) Färg är det vi behöver nu! Mer färg åt folket! :)

STORT grattis till alla dina besökare! VAd kul för dig!!!

Jättefin låda du har gjort till dina Promakers!

kramis Pernilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig vännen:)
Ja du i morgon är det dags igen och i dag mår jag inte bra har sådan himla ångest tyvärr!!!!
Har ångest inför själva operasjonen att den inte ska gå som den ska och för att sövas men men det får man ta! Det kommer bli en lång jobbig dag i dag men i morgon på denna tiden så är det dags. Får helt enkelt se framåt att detta kanske gör så att jag blir piggare, mår bättre, kan göra mera (vill jätte gärna kunna köra bil igen) slippa värk, smärta och krämpor! Om man inte försöker så kan man inget vinna så är det jo:)
Tack snälla för all din omtanke och lycka till med din roliga utmaning om jag orkar och kan så lovar jag att vara med vi får se:)
Hej då på ett tag och var rädd om dig:) Kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lene sa...

ja, ja ja så klart man ska vara med i denna härliga utmaning!
jättefina alster du inspirerar med!
Ska så klart länka till denna utmaning, kanske inte idag men när jag kommer!
Ha det bäst och grattis till de många besök!
Kram Lene

Karina sa...

Hej min vän!!
Håller med föregående talare! Du är jätte duktig!
Här kommer en länk till mitt första bidrag. Hoppas att du gillar kortet. Har tillochmed en bild på citroner med på kortet.
Kramar Karina

http://karinatorell-karina.blogspot.com/2010/02/utmaning-hos-lena.html

Anonym sa...

Hej vännen!

Tack för din gulliga hälsning, det värmer. Otroligt vad mkt fint du har skapat på sistone! =) Blir ju riktigt avis! ;) Åh vad jag önskar att jag skulle hinna vara med på dina utmaning! Som den tidsoptimist jag är så tror jag att jag är stålkvinnan som ska hinna allt men nu har jag en viss mpn av sjukdomsinsikt & inser att jag inte hinner, ha ha! =)

Men jag vill ändå gratulera till så många besökare & ska hålla lite koll då jag är nyfiken på vad du kommer att få för fina alster.

Hoppas att du mår bra & har det lugnt & skönt omkring dig.

Många varma kramar Ulrica

Lena sa...

Hej Lena!
nu har jag lagt ut ett kort till din utmaning i min blogg. Vackert är det inte, men ovanligt för att vara gjort av mig,ha,ha. Ha det bra vännen. Kram Lena
Länken;
http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-till-lena-bes-fargutmaing.html

Busan sa...

Ville bara säga hej och att jag hoppas att du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund! :)
Jag är så glad för jag tittade igen om mina papper igår och jag HAR lite papper i de färgerna som din utmaning är i!!! :D Så får se om jag kommer igång med något här idag till den. :)
Din förvaring till promarkers är så fin och har suttit och njutit av den en stund till här nu - duktig du är!!!
Vad pysslar du själv med just nu?
Varma vinter-kramar
Busan

Britt-Inger sa...

Tack för din kommentar... ;)
Undra om man ska testa och prova på din utmaning....
Ha en bra dag.
Kram, Britt-Inger

Lisan sa...

Då har jag gjort ett bidrag till din färgutmaning. Jag föll pladask för det och satte igång direkt, hi,hi:) Du finner den inne på min min blogg. Hoppas att du mår bra i snön. Kram från Lisan

Lisan sa...

Hejsan igen...oopppss jaså alla färgerna skulle vara med. Trodde det var dom tre man kunde välja på, f´låt! Men pärlorna nja dom går lite åt det oranga håller minsann eller kanske aprikos.. Kul ni gillade blomman med. Ha det så bra, kram Lisan

Carina sa...

Hej,Lena!
Alltid kul med utmaningar.Skall försöka mig på din också!

Kram!

Lene sa...

hej vännen.
Nu har jag länkat till din utmaning i mitt senaste inlägg.
Det blir inget Halmstad för mig tyvärr, har åkt på en otäck förkylning med ont i kroppen och knoppen!
Vi hörs min vän!
Kram lene

Busan sa...

Ville bara säga hej och höra hur det är med dig idag? Lyckades börja lite på din utmaning igår och det är så härliga färger!!! :D
Ja, det är många som är dåliga just nu och har det jobbigt så tankarna går hela tiden till dem. Vet ju du har det tufft också hela tiden men hoppas så du får åtminstone en liten pysselstund idag för det gör ju att man orkar lite bättre. Själv längtar jag tills jag kan sätta mig med din utmaning igen! :D Tack för att du gör detta för det är så roligt!!! :D
Ha det så bra du bara kan!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Carina sa...

Hej,Lena!
Nu är mitt bidrag till din färgsprakande utmaning färdig!!
Den var lite svår men jätterolig.

Kram!

Catharina sa...

oj sån snygg och färgglad promarker förvaring du har gjort.Man blir glad när man ser den....
och på frågan om fibro så har jag inte det utan en whiplashskada i nacken sedan ca 8år.ha det gott!
Kram

Unknown sa...

Åh jag ser att du fått fart på oss alla :) vad roligt.
Tänk vad spännande det ska bli att se alla bidrag, och allas kreativitet.
Jag har nu lagt upp mitt 1:a bidrag i min blogg nu..så får vi se om det kanske kan komma ngt mera lite senare...
Hoppas allt är bra med dig. Kram kram
länk.
http://cattiskort.blogspot.com/

Lisan sa...

Hejsan, Så skoj det är att se hur många som nappar på din trevliga utmaning. Som du kanske sett på min blogg så gjorde jag en liten tabbe, hihi Så nu är jag med en gul, grön o rosa ask hihi.
Hoppas du får en trevlig helg. Kramis från Lisan

Pernol sa...

Heeeeej Lena!

Nu har jag ett alster klart till din utmaning. Du hittar det här:

http://pernolpysslar.blogspot.com/2010/02/till-en-van.html

kramis Pernilla

Kaffesugen Scrappare sa...

Hej Lena o grattis!
Fin promakers förvaring du gjort! Det var oroligt kul med den här färgutmaningen. Grön är en färg jag gärna använder men de andra två... klurigt men otroligt kul. Ha det så gott.
Här kommer mitt bidrag:
http://kaffesugenscrappare.blogspot.com/2010/02/fargutmaning-hos-lena.html
Jag har även länkat hit så det blir många deltagare;)
Pysselkram Jenny

Scrapping är livet o givet.

Unknown sa...

Jaha då var det lilla jag igen :)
Tyckte nog att jag ville få med ett bidrag till, så chansen blir större att få vinna ngt av dina fina priser ;)
Så den här gången fick det bli ett litet enkelt kort, med dina beställda färger :)
Här kommer länken,
http://cattiskort.blogspot.com/2010/02/annu-ett-bidrag-till-lena-be-utmaning.html
Hoppas att det blev rätt nu, inte så haj på detta med länkning..
Kram kram

frubards pysselkök sa...

Hallå hej Lena! Grattis till alla dina besökare. Jag kan mycket väl förstå att du har så många besökare. Med alla dina fina konstverk så är du sån inspirationskälla för så många. Inkl. mig själv. Se bara på denna utmaning. Det är såna härliga färger att man bara inte kan låta bli att vara med.
Mitt första bidrag finns nu på min blogg, och jag har kopierat och länkat till din blogg. Hoppas att det är många som hänger på utmaningen.

Kramar // Kikki

Carina sa...

Nu har jag gjort et bidrag till din utmaning, det var riktigt kul. Finns i min blogg. Kram

Petra sa...

Tittar bara inom och önskar trevlig söndagkväll.
Ska försöka ta mej an din utmaning i veckan.
Kram
Petra

Catharina sa...

Hej min vän!
Jag har nu lagt upp mitt bidrag till färgutmaningen i min blogg.Så nu är det bara att hoppas på turen.Färgerna i denna utmaning är ju inte mina favvosar men jag tycker ändå att jag fick till det rätt bra .Ha en fortsatt skön helg så hörs vi väl till veckan.
Kram Catharina

Lena sa...

Hej Lena!
Nu ligger kort 2 till din utmaning i min blogg.
Önskar dig en bra vecka. Kram Lena

länk; http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-2-till-lenas-fargutmaning.html

Busan sa...

NU har jag lagt ut mitt första bidrag till din utmaning och nu litar jag på att du hojtar till om jag missat något så jag kan tänka på det till nästa bidrag... har liksom ett till på gång för detta är så roligt!!! :D
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och att du får en mysig pysselstund snart igen!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Och här är direktlänken som jag missade: *rodnar*

http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/bidrag-till-lena-bes-utmaning.html

NU tror jag att jag har fått allt rätt!!! :)

Fler varma vinter-kramar!!! :D
Busan

Gertrud sa...

Hej Lena, nu finns mitt bidrag i min blogg.
gertrud-olofsson.blogspot.com / Bidrag
Kram Gertrud

frubards pysselkök sa...

Hej svejs!
Glömde totalt bort att skriva i går, men nu har jag lagt in mitt 2:a bidrag till din utmaning. En liten ask bidde det. Se och beskåda.....

Kram Kikki

Carina sa...

Hej!
Läser att du kan lägga ett inlägg under ett annat och låta det viktigaste ligga överts ett tag.
Hur gör du????

Kram!

Busan sa...

Hej vännen! Hoppas du har det bra idag?
Här har jag ett bidrag till din utmaning till som jag hoppas du vill kolla om den får vara med:

http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/lena-bes-utmaning.html

Fotona är lite mörka men hoppas du ser lite i alla fall!!!
Lyckades titta igenom nästan alla dina bidrag och det var så roligt - så duktiga alla är!!!!! :D WOW!!!! Du har verkligen spridit massor med glädje redan till oss med denna utmaning och det är bara den 9:e idag!!!! :D TUSEN TACK LENA!!!!!

Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Lisan sa...

Hejsan,
Hoppas att allt är bra med dig. Tycker det är super skoj att se alla som nappat å din utmaning. Jag får hitta på något annat att göra. Klart att inte rosa blommor går an när det ska vara orange, det var inte så jag menade. Men gissa om jag skrattade åt mig själv. Ville bara titta in en gång till och skriva lite. ha det så bra, kramis från Lisan

Lillnettan sa...

Ojoj vad svåra färger! Kan du inte byta dem mot svart, mörkrött och brunt? ;-) *Skrattar*

Jättegrattis till dina besökare! Ska nog försöka hoppa på din utmaning jag också...gräva djuupt i pappersförvaringen! :-D

Busan sa...

Tack snälla vännen för att du gick in till Lisan och förklarade - du är en klippa!!!! Hoppas du har det så bra du bara kan idag och att du får en mysig pysselstund idag. :) Igår fick jag paket från Inger!!! Ska försöka ta foto på det idag så ni får se vad fint det är!!!
Har lyckats göra ett bidrag till din utmaning till men har inte tagit foto på det än - men TUSEN TACK för tipsen - det gick ju mycket bättre att ta foto nu!!!! Ja, du är en klippa Lena!!!!
Ha det så bra du bara kan idag och tusen tack för hjälpen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Unknown sa...

Hej Lena, nu har jag ett litet dilemma här hmm. Har lagt ut ett nytt kort i min blogg till din utmaning, men är inte riktigt säker på om det går i genom förstedomaren hihi. Det är ju vitt på den med..Kika gärna in och ta ditt beslut :)
http://cattiskort.blogspot.com/2010/02/lenas-utmaning.html

Kram kram och tack för de gulliga kommentarerna inne hos mig, de värmer..

Busan sa...

Hej vännen och tack för dina goa kommentarer!!!
Vet så väl hur det är när pengarna inte räcker... så är det ju nästan jämt för oss som inte kan jobba tycker jag. Men jag hade sån tur att jag fick presentkort i julklapp på Panduro så därför jag har försökt ta sikte på deras rea så jag skulle kunna få lite mer för pengarna. Hoppas så det finns lite kvar som du vill ha när du har lite mer i kassan igen. *hjärta*

Har ett nytt bidrag till din utmaning... och jag skrev på min blogg att jag har något bidrag till klart som jag inte har foto på än. Hoppas så du säger till om du tycker korten blir för lika varandra och bara inte tar med dem då som bidrag till din utmaning för kan bli några som blir väldigt lika - litar på att du sägert till då!!!! Men är så roligt och har flutit på så bra här men de är ju ganska enkla så kan ju bero på det också... fast jag har jättekul och det är ju värt mycket också!!! :)

http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/lena-bes-utmaning_11.html

Hur har du det idag? Hoppas du har det så bra du bara kan och snart får en mysig pysselstund igen och tänk.. imorgon börjar OS!!! :)

Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen! Är så glad att detta kort också får vara med i din utmaning!!! :D Toppen!!! Men jag litar på att du säger till om några bidrag blir för lika... *hjärta*
Ja, jag har fått sånt tempo men märker att det underlättar för mig med begränsningar som nu med din utmaning. Kan sitta så länge annars och bara titta och välja papper... *rodnar* och har ofta svårt att komma igång fast jag tex har en skiss. Nu har jag lyckats göra morsdagskort och något påskkort och jag har så kul med att färga stämpelmotiven också.
Ja, ville bara säga hej igen och att jag blir så glad för dina kommentarer. Hoppas du med har så mysiga pysselstunder nu som jag har!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Unknown sa...

Dags igen för bidrag nr.4, haha
det var ju så roligt det här så man glömmer ju bort allt annat när man kommer hem från jobbet *skäms*
kanske inte riktigt så illa , men men..
Du frågade inne hos mig om jag hade ritat hönan själv, men tyvärr inte..önskar jag kunde..
Må så gott och var rädd om dig..

Och en en gång tack för dina fina kommentarer hos mig, de värmer verkligen.
Så roligt med att höra att det faktiskt kan bli bra fast man inte har hållt på så länge, och det är ju roligt.
Men man har ju många mentorer här att fråga, sen sprider ju ni så mycket inspiration när man kommer in på era Bloggar, och ni är många här som är riktigt duktiga på det ni gör...
Kram kram
javisst ja länken:
http://cattiskort.blogspot.com/2010/02/annu-ett-kort-till-lena-b-e-utmaning.html

Lisan sa...

Hejsan, Får du skapat mycket nu om dagarna i det kalla snö vädret som inte tycks ge med sig?
Jag ändrade lite i texten som ja la ut på trekantsmallen. Man ska använda hela pappret som syns på mallen. Alltså 30x16 sen viker man in flikarna där det är ritat. På så vis får man hörnen och det blir en ask som man kan fylla. Hoppas du förstår bättre nu. Testa gärna på ett vanligt A4 som du klippt lite smalare. Ha en jätte bra helg. Undrar du över något mer så hör av dig. Kramis från Lisan

Petra sa...

Hej Lena! Nu är i alla fall ett bidrag klart till din utmaning. Man vet aldrig det kan bli ett till.
Du hittar det överst i min blogg idag vännen.
Kramar och ha en skön helg.
Petra

Lisan sa...

Tack för du påminde mig Lena.AJpp ett bidrag till från mig finns på min blogg. Kul du gillade pappret. Ha det så bra, kramis från Lisan

Lene sa...

hej min vän!
Nu har jag äntligen fått klart mitt bidrag. det finns till beskådning här
http://leneskortblogg.blogspot.com/2010/02/utmaning.html

Hoppas allt är bra med dig! Jag har varit i Stockholm där var det ingen snö på gatorna, kan du tänka dig hur det kändes?
Ha en trevlig helg min vän!
Kram lene

Karina sa...

Hej vännen. Här kommer ett andra bidrag till din utmaning. Riktig kul utmaning du anordnar. Hoppas att du får en riktig hjärtlig alla hjärtans dag. Kramar Karina
http://karinatorell-karina.blogspot.com/2010/02/ett-bidrag-till.html

Anonym sa...

Hej min govän! Oj vad rolig din färgutmaning är! Har just gjort färdigt ett påskkort, hoppas bara att du godkänner färgerna. Har lagt till lila oxå, visst fick man lägga till nån färg mer? Säg till, annars så gör jag ett nytt, måste ändå göra fler påskkort till beställningen.
Texten på kortet kanske du känner igen vännen?! ;-)

Hoppas du får en fin och mysig hjärtedag med gubben och kissarna!

1000-tals hjärtekramar till min govän från Susanne

Lena sa...

God morgon Lena!
Önskar dig en bra Alla Hjärtans Dag och hoppas godiset smakar bra,hi,hi.
Jag har lagt in kort nr 3 till din utmaning i min blogg nu.
http://lenika7.blogspot.com/2010/02/alla-hjartans-dag-och-kort-3-till-lenas.html
Stor hjärtekram till dig. Lena

Lena sa...

Hej Lena!
Kort nr 4 till din färgutmaning, finns nu i min blogg. Hoppas att din dag blir bra och att du är bättre från värken. Kram Lena
http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-nr-4-till-lena-och-ett-gulligt.html

Karina sa...

Hej min vän.
Här kommer mitt 3:e bidrag till din tävling.
http://karinatorell-karina.blogspot.com/2010/02/annu-ett-bidrag-till-lenas-utmaning.html

Tack för att du letade efter min blomma. Nu vet jag hur jag ska sköta den. Du är en ängel.
Ha en bra dag.
Kramar Karina

Busan sa...

Här kommer mitt fjärde bidrag och jag hoppas jag fått det rätt denna gången också - annars litar jag på att du säger till!!!

http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/lena-bes-utmaning_16.html

Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!!!

Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Vad glad jag blir att kortet var bra till din utmaning!! :D

Det som är i mitten på blommorna är först två små daisy-blommor som jag stansat ut och limmat ihop i gult. Sedan är det en sol-stans som jag stansat ut två gånger i orange och limmat ihop. Efter det har jag böjt in de tunna ytterdelarna på solarna.
Och till sist limmat fast "solarna" ovanpå daisysarna och alltihopa på ogranza blomman. Lite glitterlim i mitten har jag också - för det kan aldirg blir för mycket glitter.. hi hi...
Ja, hoppas du hängde med annars bara fråga igen!!!
Längtar efter en blogg-runda men får vänta med det tills imorgon tror jag - snöar här idag igen!!!
Och jag har något kort till din utmaning till men de är väldigt lika detta så tror vi får "slå ihop" detta bidraget med de andra till ett bidrag för jag har gjort på samma idé och bara ändrat lite grann.
Ha det så bra du bara kan och hoppas så att du får en mysig pysselstund idag!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Camillaskreativa sa...

Oj vad mkt bidrag du fått! Här kommer i allafall mitt första bidrag, nu vet jag inte om jag kan direktlänka till just detta inlägg men jag länkar till min sida www.nogg.se/camillaskreativakort under kategori Bidrag nr 1.
kramar
Camilla

Camillaskreativa sa...

Måste bara testa lite och se om det går direktlänka...

Detta skulle väl vara direktlänken då. tycker den är attans så lång.

http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=83157&idBlogg=998442&m=2&y=2010&intShowMenu=a3

Jag testar att lägga den i den klickbara blå texten med Camillaskreativa.

Detta är fortfarande bidrag nr 1.
Sorry att jag krånglar lite....

Camillaskreativa sa...

Nu kommer bidrag nr 2. Det verkade att funka med direktlänken i det "blå" Så jag kör på det igen :o)
Kramar

Pernol sa...

Hej vännen!

Jag fick asken idag. Vad vacker den är!!!! Tack så hjärtligt!!!! Jag blev superglad ska du veta! =o)

Tyvärr kunde jag inte lägga ut den nu. Det är något fel på min sida. Jag får prova igen senare.

TACK än en gång!
kramis Pernilla

frubards pysselkök sa...

Go kväll Lena! Nu har jag gjort mitt tredje bidrag till din utmaning. Underbart kul att så många vill vara med i din utmaning. Lite svåra färger för en del, men många verkar gilla dom. Bl a jag.....

Återkommer med mer bidrag senare.

Kram // Kikki

frubards pysselkök sa...

Vill bara säga att du har nåt att hämta i min blogg.

Kolla vad!

Kram // Kikki

frubards pysselkök sa...

Hej!
Har letat i din blogg efter din mailadress, men hittar ingen. Skulle gärna vilja prata med dej ibland. Om du har lust kan du väl maila mej. Min mail står under min profil.

Kram på dej.

Petra sa...

Har gjort ytterligare ett kort till din supertrevliga utmaning. Nyfniken?
Haha, du får vänta tills på freda....
Kram
Petra

Gertrud sa...

Hej Lena, kul att du gillade mitt kort. Det ceriserosa pappret är av märket "Bo-Bunnys Back To Backs" ett läckert papper som jag har köpt på rea men har glömt var. Kram Gertrud

Anonym sa...

Hej gosevännen!!!

Tusen Tack för den supersöta asken med innehåll som kom med posten idag! Kul överraskning efter en dag som denna med stensprängningen! :-) Asken är sååååå fin och den lilla boken inuti oxå, blev sååååå himla glad och rörd!!! :-)

Har inte hunnit gjort nåt nytt till utmaningen ännu, men lugn vännen, det kommer mer! ;-)

Tack för att du tänkt på mig idag! Kanske därför tiden gick så fort när jag låg där och blev "skjuten" jämfört med förra gången!;-) :-) Fick inte sönder den helt men nu ser den mer ut som en svamp i formen och även mindre kompakt så förhoppningen är att den ska komma ut rätt väg tllsammans med gruset inom sinom tid. Har börjat få lite ont nu ikväll, känns som nåt är på gång iallafall.

Ska försöka fota asken imorrn i min nya lilla "fotostudio", får se om det lyckas. Ska försöka ringa dig nån gång under dan oxå.

Hoppas du får en underbar morgondag och tack igen för den söta asken och boken och för dina omtänksamma tankar för mig idag! Du är bara för go vännen!!!

Många gokramar till dig vännen från Susanne!ephari

PS: Funderar på att ha boken till adresser, mailadresser, födelsedagar mm. Tror den blir alldeles perfekt till det! Just nu är allt utspritt på lösa lappar, ingen bra lösning alls.

Lena sa...

God morgon Lena!
Hoppas allt är väl med dig. Jag har just lagt in kort 5 till din utmaning i bloggen. Blev ett mycket enkelt kort och annorlunda för att vara gjort av mig.
Många kramar från Lena

http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-5-till-lenas-utmaning.html

Lisan sa...

Så härligt det måste vara för dig att se hur många som nappat på din utmaning. Helt Underbart eller hur!
Jag hinner nog inte skriva mer innan helgen på era bloggar så jag får önska dig en trevlig helg. Kramis från Lisan

Busan sa...

Ville bara titta in och säga hej... vad många bidrag du fått redan - är så glad för din skull för detta är så jättekul!!!
Nu under OS blir det inte mycket pysslande - limmar lite blommor och sånt bara men kan inte koncentrera mig på annat när tv:n är på. Men har ju något kort till din utmaning kvar som jag ska försöka ta foto på idag. :)
Såg de vackra askarna du gjort och böckerna... du är superduktig!!! Så snyggt du får det!!! Är så lycklig för mina mappar och är så förtjust i grodorna som är på den - blir så glad varje gång jag ser den så hoppas du känner vilken glädjespridare du är!!! *hjärta*
Ha det så bra du bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Hej igen!
Nu har jag lagt ut ännu ett kort som jag hoppas får vara med i din utmaning... :)
Här hittar du det:
http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/lena-bes-utmaning_18.html

Hoppas du har det så bra du bara kan idag... snöar här idag med... vilken vinter vi haft i år!!! Ja, nu är våren efterlängtad men tack vare din utmaning så har februari månad gått riktigt fort än så länge.... TUSEN TACK VÄNNEN för du förgylt denna trista månad!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Petra sa...

Hej Lena!

Nuuu kan du gå in på min blogg och titta på veckans kort till din utmaning!
Ligger överst i bloggen.
Kramar o trevlig helg på dej.
Petra

Catharina sa...

Jag var ju hos Nettan och pysslade igår.Och då visade hon mig den fina asken och kortet som du gjort till henne.De var verkligen superfina!Ha nu en skön helg.Jag ska se om jag inte ska kunna knåpa ihop ett alster till till din utmaning.
En stor kram!

Unknown sa...

Hej hej, hoppas allt är bra :) Har inte varit på ngn bloggrunda nu på ett tag så jag fick ta mig ikragen nu ikväll :)
Sen vill jag ju givetvis lämna mitt 5:e bidrag förstås.
Tänk vad många bidrag du fått in och så många vi är som gillade ditt initiativ :) gullig du är som får oss att vara kreativa..
Jaha så ska vi se hur det blir med länken nu då, men sist gick det ju bra.
http://cattiskort.blogspot.com/2010/02/kort-nr-4-till-lena-b-e-utmaning.html
Önskardig en trevlig helg,
må så gott / Kram kram

Pernol sa...

Heeeeeej Lena!

Nu har jag gjort mitt andra kort till din utmaning.

Du hittar den här:
http://pernolpysslar.blogspot.com/2010/02/till-lena-bes-utmaning.html

Väldigt kul tävling det här!!!!
kramis Pernilla

Lena sa...

Hej Lena!
Hoppas allt är väl med dig och att du inte är helt "insnöad". Här är jag på god väg att bli det,ha,ha. Här kommer mitt bidrag nr 6 till din utmaning.
http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-6-till-lenas-utmaning.html
Ha en bra helg vännen. Kram Lena

LenA sa...

Hej Lena!
Har ju sett på flera bloggar att det pågår en utmaning här!
Vilken tur att nyfikenheten tog över så jag fick se alla fina alster och all inspiration som du bjuder på! Naturligtvis blev jag sugen på att vara med så nu har jag lagt upp ett bidrag i min blogg!

Snökaoskram från Lena

LenA sa...

Hej igen......
Glömde ju i hastigheten att gratta dig till alla besökarna som du har / haft!
Länk finns nu i min sidebar!
lenamariabloggar.blogspot.com
Kram

Lene sa...

Hej min vän!
Hur har du det i det här fruktansvärde snöoväder?
jag har inte kunnat ta mig ut, men nu har de skottad så jag ska försöka få fram min bil.
Här kommer två nya bidrag till din utmaning!
http://leneskortblogg.blogspot.com/2010/02/lenas-utmaning.html
Ha det bäst och var rädd om dig!
massor av kramar från Lene

Busan sa...

Ville bara säga hej och önska dig en trevlig helg i snöovädert.. är otroligt detta!!! Snart MÅSTE det ju ge sig med denna vinter!!! Är bara OS här och blir inget annat gjort just nu så är väll för väl det bara är OS vartannat år... *rodnar* Har som väl är två kort kvar att lägga ut till din utmaning men de kommer inte förrän tidigast imorgon. Har varit så superkul och jag är så glad och tacksam att du lyst upp denna trista månad så mycket - TUSEN TACK VÄNNEN!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Lene sa...

Tack min vän, va gulligt av dig att påminna mig att det ska vara två inlägg!
Men här kommer inlägg för boxen.
kram lene

Unknown sa...

Hej igen, och tack för titten inne hos mig :) och kommentaren :)
Nu tänkte jag att jag skulle lämna mitt sista bidrag till din roliga utmaning. Tänk att det blev hela 6 stycken, trodde jag inte när jag började..men det var väl för att det var min första förstås haha kunde inte hålla åtrån tillbaka :)
Nu ska jag kika runt lite här inne på din blogg en liten stund....
länken ja :
http://cattiskort.blogspot.com/2010/02/det-far-bli-det-sista-till-lena-bes.html

Kram kram och ha det så gott

Camillaskreativa sa...

Här kommer mitt tredje bidrag, hej och hå här har vi kämpat på...*fniss*
Kramar
Camilla

camillaskreativa sa...

Här kommer mitt fjärde och sista bidrag ett mkt färgglatt kort :o)
Kramar

Busan sa...

Hej vännen!

Här är ett till bidrag till din jätteroliga utmaning och jag hoppas det får vara med för det är ju ganska lika de andra.

http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/lena-bes-utmaning_21.html

Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!!!
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Busan sa...

Hej vännen igen!
Råkade klicka så det blev två inlägg om samma bidrag så är bara jag som tagit bort den igen.

Varma vinter-kramar igen!
Busan

frubards pysselkök sa...

God Förmiddag!

Mitt 5:e bidrag finns i bloggen nu. Få se då om jag lyckas med att länka dit, annars gör jag ett nytt försök sen. Måste iväg in till Piteå, och tiden är knapp.

Vi höres // Kikki

http://www.frubardspysselkok.blogspot.com/

Pernol sa...

Hej Lena!

Här är soligt och fint idag. Men kallt. Jag hade -27 grader vid kl 7 imorse. Burr!

Nu har jag gjort ett 3:e bidrag till din utmaning. Varsågod att kolla in det här:
http://pernolpysslar.blogspot.com/2010/02/3e-bidaget-till-lena-bes-utmaning.html

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Petra sa...

Hej Lenavännen!
2 bidarag till klara till din trevliga färgutmaning. Får jag visa dem i samma inlägg på fredag eller måste jag göra 2 inlägg?

Kramis
Petra

Petra sa...

Hej min vän! Allt för att underlätta för dig. Har lagt in kort nr 3 idag 2010-02-23.
(men då vill jag vinna åtminstone ett pris :):):).

Kram
Petra

Lena sa...

Hej Lena!
Här kommer kort 7 till din utmaning.
http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-7-till-lenas-utmaning.html
Kram Lena

Lena sa...

Kort nr 8 till din utmaning. Ett mycket fult kort,ha,ha. Kram Lena

http://lenika7.blogspot.com/2010/02/kort-8-till-lenas-utmaning.html

Busan sa...

Hej vännen! Är så glad att det kortet också fick vara med och nästa kommer innan 28:e men blir bara ett till och jag lägger så klart en kommentar här till dig då. Ville bara säga hej och tacka för titten och höra vad du tyckte om skrivbordsunderläggen... hi hi.. jag tycker de är så söta!!! :) Låter så kul med din sko-kartong och hoppas du får en jätte-mysig pysselstund med den och alltid jättekul med lite nya saker. Mina från panduro kom och det var jättefint så efter OS har jag lite kort att göra och ska bli jättekul med de nya papperna. Har lyxat och köpt sån ancient gloss på Altheas mix också så nu kan jag limma de fina "pluttarna" jag fick också utan att limmet syns - och det blir sååå snyggt!!! :D Håller på och målar lite stämpel-motiv i jultema bara just nu under OS - granar är ju alltid gröna osv så är ju bara att fylla i och lagom vid tv:n.
Hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart igen och jättekul att du gillar de roliga historierna!!! :)
Varma vinter-kramar
Busan

Busan sa...

Nu kommer här mitt sista bidrag till din utmaning - hoppas det får vara med också.

http://busan-bloggen.blogspot.com/2010/02/lena-bes-utmaning_24.html

Är så glad jag var så pigg i början av din utmaning så jag fick gjort fler kort på kortare tid än någonsin. :) Har varit så kul!!!

Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!
Varma vinter-kramar
Busan

Pernilla sa...

Jag hinner tyvärr inte var med på den här utmaningen, det får bli en annan dag. Dagarna och tiden räcker inte alltid med.
Vill passa på att titta in och se vad du har gjort och säga trevlig helg. Imorgon bitti åker min familj och jag till Danmark och kommer hem på lördag.

Kram Pernilla

Busan sa...

Oj vad jag snurrat till namnet... det heter ju Glossy accents och ingenting annat... *rodnar* Nu tror jag du vet precis vad jag menade... hi hi... :)
Är så kul att det kortet också fick vara med!!! Tror inte jag kommer kunna göra något mer kort till din utmaning men jag vet ju aldrig... är ju några dagar kvar och piggnar kanske till igen innan tiden går ut. Hur som helst så har detta varit så roligt så jag tackar så mycket så länge för tack vare dig har jag fått gjort många kort till under årets födelsedagar och så och haft jätte-kul. Var så kul att upptäcka hur mycket jag tyckte om dessa färger för det visste jag inte ens själv innan.
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!
Varma vinter-kramar
Busan

Petra sa...

Hej min vän, ska bort imorgon så du behöver inte vänta längre. 4:e kortet och kanske (men man vet aldrig) det sista till din supernica utmaning.
Finns överst i bloggen nu idag.
Kram på dej och ha en trevlig helg.
Petra

Unknown sa...

Hej hej, kikar bara in för att hälsa på lite :)
Oj oj vad många som nappat på din utmaning vad roligt..
Vill passa på att önska en trevlig helg, hoppas allt är bra..
Kramis

Busan sa...

Hej vännen! Ja, det går jättebra att limma med Glossy accents - jag var bara tvungen att prova igår innan jag svarade dig för hade bara läst att det skulle gå bra någonstans och ville vara säker. Så limmade såna genomskinliga "ploppar" på ett kort med den och de är fortfarande genomskinliga och de är fastlimmade. :) Provade lägga på lite på toppen på vanliga matta brads också och de blev blanka. Och gick jättebra limma fast såna dekorstenar också där det lätt blir lim utanför för mig. Ja hoppas du kan prova. Vet inte om den är dyrare än lim men det går ju inte så mycket till såna små saker så går nog på ett och ut tror jag. Krya på dig så gott du bara kan. Tänker på dig och är så tacksam för allt kul du bidragit med i din utmaning - känns som vi är vinnare allihopa bara för det varit riktigt roligt. Ska prova den andra färgkombinationen som du provat till en annan utmaning också senare och testa. Just nu är jag låg här efter några anfall och blir inget pysslande men - I´LL BE BACK!!! :D
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med krya på dig-kramar
Busan

Inger Harding sa...

Hei Lena,
Titter bare innom for å hilse på, såååå lenge siden sist. GRATTIS med alle dine besøkere! Har dessverre ikke anledning til å delta i utmaningen din, men den ser jo veldig kul ut :)
Vil også takke deg så mye for koselige kommentarer på bloggen min, det varmer virkelig kjære venn. :)
Ha en fin helg.

♥ Mange klemmer fra Inger ♥

Britt-Inger sa...

Hej.
Här kommer nu mitt bidrag till färgutmaningen.
Ha en trevlig helg.
Kram, Britt-Inger

Lene sa...

Hur går det för dig vännen! Du har en del att räkna nu ser jag!
Hae du pysslat denna tiden eller bara haft en skön ledighet utan pyssel?
Titta in till mig under eftermiddagen imorgon!
Massor av kramar från Lene

Lene sa...

Hej vännen!
Va kul att du vill vara med i min blockcandy!
Jag önskar dig lycka till!
Kram lene

Carina sa...

Nu har jag gjort ett till bidrag till din utmaning. Jag misslyckades lite, skulle egentligen göra ett projekt jag har på gång men det blev denna istället. Så det jag misslyckades med var att få projektet färdigt, måste snart vara det...Men det vr kul att göra detta bidrag. Hoppas du haft en trevlig helg! Kram

Lisan sa...

Ojojoj med kommentarer du har fått och så ortoligt många som är med och tävlar. Så skoj! Här töar det för fullt. +8° idag utan sol. Hoppas att ni med får tö snart så våren kan komma till er med. Ha det så bra i helgen. Kramis från Lisan

Anette sa...

Hej vännen!
I sista minuten så komemr då mitt bidrag till din tävling. :)

http://nettantrollet.wordpress.com/2010/02/28/lenas-utmaning/

Ha det så bra vännen.
Kramar Anette

Petra sa...

Lena! Nu har det gått "några" dagar......:) :) :)

Jag är så himla "nyfniken"!!!!!

Kram och känn ingen hets, tssss....
Petra