tisdag 20 september 2011

Ett nytt Julkort / New christmas card

Ett till julkort har jag fått färdigt, denna gången gjorde jag ett kort efter några nya utmaningar och en gammal som Mita haft, hon hade tidigare en utmaning att göra ett annorlunda kort och sen dess har detta "malt på" i mitt huvud ha ha, så jag tyckte det var lika bra att göra nåt av det så den tanken kanske försvinner sen. ;-)
I Mitas utmaning är det ju för sent för detta kortet, men nya roliga utmaningar hittar du varje vecka i denna blogg http://altheasmix.blogspot.com/ Denna vecka är det snöflingor som gäller så kika in och var med du också, jag kommer inte att delta med detta kortet utan jag ska göra ett nytt har jag tänkt. 

One for Christmas cards, I have finished, this time I made a card for some new challenges and an old Mita had, she was previously a challenge to make a different card and since then this "ground of" in my head ha ha, so I thought it was best to make something of it as the idea may disappear later. ;-) In Mita's challenge it's too late for this card, but fun new challenges, you will find every week in this blog http://altheasmix.blogspot.com/This week is the snowflakes that apply so check out and join you Also, I will not be involved with this card but I'll do another, I thought.

Däremot så vill jag vara med i dessa utmaningar / 
I would like to enter this card into the following challenges: 

Hos Scrapperiket vill dom att man använder Punch/Dies / In scrapperiket want them to use the Punch / Dies

Hos Creative inspirations challenge 129 går allting bra / At Creative Inspirations Challenge 129 is everything good - Anything Goes! 

Hos Lily Pad / Hero Art är det en skissutmaning / In Lily Pad / Hero Art is a sketch challenge 

and here is the sketch...


Jag önskar dig en trevlig vecka! :-) / I wish you a nice week! :-)


16 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Väldigt vackert med det vita mot det röda. Många vackra saker du har stansat ut! Snyggt och lite annorlunda. Sånt är roligt att få se. tack för inspirationen och ha en bra vecka du med. Kram Lena

bili sa...

Snyggt och annorlunda julkort. Fina färger och dekorationer. kram bibbi

Pyssel och Kort sa...

Så snyggt,
Kram Elin

Aunty Sue sa...

Fab card and thanks for joining us at creative inspirations this week

snojbi sa...

Annorlunda men väldigt snyggt

onkis sa...

Nästan mer som en liten julbok än ett kort,tycker det va jättefint!
Kram.

Katarina sa...

Så vackert!

Petra sa...

Jättefint kort Lena, häftigt att du satt ihop det med spiraler, det gillar jag.
Kram

lk46 sa...

Så snyggt Lena, jag gillar de fina vita dekosar du satt på!
Ha en bra dag vännen!
kram lene

Linda sa...

Kjempeflott julekort!

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

Linda, Scrapperiket

Busans Pysselblogg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Bara jag som strular hos dig idag... *rodnar*
Här är det jag skulle skriva till dig:
WOW.... men vännen vad du är duktig! Var precis inne hos LenaJ och beundrade hennes vita julkort och så kommer jag in till dig och ja, blir helt mållös... det är så juligt och snyggt!!! ♥
Önskar dig lycka till i utmaningarna och hoppas du vinner - du måste ha stor vinstchans i alla fall för det är så snyggt!
Här bli inget gjort idag... försöker pyssla men fastnar vid datorn för huvudet hänger inte med. Är i alla fall äntligen piggare och av med den dumma förkylningen efter några dagars fasta och nu passar till och med skidstället jag köpte i somras och som jag hade växt ur redan. *rodnar* Förstår inte varför jag mår så bra av att fasta men jag gör verkligen det. :O Och inte många dagar behövs heller så tänkte det var bäst efter jag var så dålig. Lyssnar på dig att vara rädd om mig så klart också.
Nä, ska försöka pyssla igen och se om jag kan komma igång idag och få till något. Ha det så bra du bara kan och hoppas så du snart får en mysig pysselstund igen! TUSEN TACK FÖR ALLT ÖGONGODIS DU BJUDER PÅ!!!
Massor med kramar
Åsa

Carina sa...

Väldigt fint

Cattis sa...

Helt fantastiskt fint :) :)
Sen vill jag TACKA så mycket för den helt fantastiskt fina gåva jag fick i brevlådan igår...Hämtade in posten sent så jag hann inte blogga och tacka för den igår...
Jag blev jätteglad för den så snygg:)
Den ska jag ta med till jobbet imorgon så ska den få pryda mitt skrivbord, kanon bra för jag "äter" postit på jobbet haha...
Tusen tack jag är så nyfiken på hur du gör?!?
Var rädd om dig / Kram kram

Margareta sa...

Kul med ett annorlunda "kort"!! Jättesnyggt dessutom! Själv Fastnar jag ofta i mina vanliga banor; 15x15-kort med kuvert. Kanske dags för nåt nytt!
Ha det gott! Kram!

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig kära Lena vännen:)

Detta var jo hur snyggt som helst vännen underbara papper och så snyggt det blev med dessa vita dekorationerna:) Du ska vara super nöjd med resultatet:)

Hoppas att du har det bra vännen:)

Önskar dig en underbar dag och kramar från lilla Inger vännen:)