torsdag 4 november 2010

Veckans julkort-Tent card, tags & min nya Big Shot

Hej svejs! Nu måste jag få visa vad jag har köpt, jippiii!! ☺
Titta här, nu finns äntligen en maskin hos mig också...


Självklart har jag testat den och det blev ju såklart något till jul, vill ni se det nu?
Ok, här kommer det...



Några julklappsadresser blev det med mina spritt nya spellbinders - star.
På bilden ser ni både framsidorna och baksidorna.
Det som återstår på dessa är att trä i någon sorts snöre eller band.


När jag ändå hade stämplar och stämpeldynor framme så fortsatte jag att leka med dom.
Det bidde dessa tags, jag har gjort ett gäng med tags men jag visar bara dom här tre,
dom andra är så gott som likadana.




Tent card
Här kommer veckans julkort...
Nästan allt material fick jag av Eva när jag handlade hos henne,
hon är alltid så otroligt givmild och generös!!
Tusen tack snälla Eva!!☺

Beskrivningen till kortet hittade jag i hennes blogg Hobby och Hantverk.
Testa det ni med, det var både roligt & lätt och framför allt, kortet går riktigt snabbt att göra, så här ska det deffenetivt produceras flera av denna modell.

Ha det så bra resten av veckan och ha en riktigt trevlig helg!


19 kommentarer:

Busan sa...

Hej vännen och GRATTIS TILL DIN MASKIN!!! :) Blir så glad när jag ser vad roligt du haft med den redan och så enormt snyggt och juligt du har gjort - gillar alltihopa jättemycket - du är så duktig!!!
Har också handlat hos Eva någongång men är ett tag sedan. Fick så fina saker då av henne också men de har blivigt liggande. Fick med så fina smyckedelar av Mita på Altheas också... ja, det är så roligt att de skickar med så fina saker som blir en riktig överraskning!
Önskar dig med en trevlig helg och hoppas så du får många goa pysselstunder med din maskin!!!
Massor med kramar
Busan

Gertrud sa...

Grattis Lena, så kul. Jag lovar dej att du blir inte besviken. Snygg dies den där stjärnan. Fina tags och ett juligt julkort :) Ha det bra och veva på. Kram Gertrud

Lena sa...

Hallojsan...här var det mycket fint att titta på. Dina adresslappar och tagsen är jättefina. Kortet med är så juligt och fint. Grattis till din nya maskin. Kram Lena

Maria sa...

Jättesnygga tags och stjärnor.
/Maria

Gittans Pysselsida sa...

GRATTIS till din nya maskin...så mycket fint du gjort redan. Hoppas få se mer så kanske man vågar sig på att köpa en.
Ha det bra// Inga

Lilla Pyssel Inger sa...

Å VAD JAG ÄR JÄTTEGLAD FÖR DIN SKULD, ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL DIN NYA MASKIN:) Är säker på att du kommer ha sååååå mycket glädje av den:)

Underbara säker du har skapat och jag lovar dig du kommer tycka att det blir ännu roligare att pyssla och skapa mera underbara saker nu när du har en sådant underbart verktyg att leka med också:)

TUSEN TUSEN TUSEN TACK för alla tre underbara goda och snälla kommentarer hos mig vännen:) Det värmde gott och gjorde mig verkligen jätteglad ska du veta:)
Hade en riktig jobbig dag i går med mycket värk och ont efter min behandling på Smärtis. Tårarna bara trillade och allt kändes så himla jobbigt. Då är din och alla andra´s kommentarer bästa medicin som finns, är så glad att DU/ni finns:)

Har det lite tufft från och till, kylan har ökat på värken och jag har blivit mera stel och det kramper och gör ont. Men nästa vecka åker jag/vi till Egypten i 14 dagar så jag hoppas att det blir en mycket bra medicin för både kropp och själ. Tack snälla för din omtanke:) Hoppas allt är bra med dig min vän!

Du hinner det du hinner min vän, Julkort´s utmaningen som jag gav dig gör du när du har ork, lust och möjlighet. Det ska vara kul:)

Ha en underbar fredag och helg och var rädd om dig:) Massor med kramar från lilla vännen Inger:)

Lene sa...

Grattis vännen. Så skönt för dig att ha en maskin. Åh va jag gillar dina tag, de är underbara. Julkorten att inte förglömma är så snygga!
Ha en trevlig helg, själv ska jag på scrapträff!
Ktam lene

Britt-Inger sa...

Grattis till maskinen :) Nu vet du vad du ska göra i helgen eller hur ;) VEVA, runt runt.. ;)
Jätte fina alster du gjort, helt otroliga ting!! Måste testa Tend card modellen..
Ha det nu skönt i helgen, med mycke pyssel ;);)
Kram, BI

Catharina sa...

Hej min vän!
Vad kul att du köpt dig en sån fin maskin.Själv har jag ju en grön groda dvs.cuttlebug istället.Det blir ju så fint när man skär ut saker med den som man sedan kan använda på tex kort.Jag har hunnit samla på mig en hel hög med spellbinders och kan faktiskt inte leva utan dem åtminstone när jag pysslar hi.hi
Det kommer ju nya modeller hela tiden som man vill ha men de är ju inte så billiga direkt så jag måste hålla igen lite där.
Din spellbinder med stjärnor är ju hur fin som helst.Du ser där att vi måste träffas igen snart så att vi kan låna spellisar av varnadra.
Ha en unbar allhelgona helg och mys riktigt ordentligt med ljus och pyssel
Kram catharina

Åsa sa...

Hej vännen!
Hur är det med dig? Hoppas så att du har en fin alla helgona helg och snart får en mysig pysselstund igen... du är så duktig!!! Titta in till mig om du vill ha lite inspiration eller koppla av lite... Jag har fått vinsten av Pernol med ett underbart ängel-kort och sedan hjälp av Lilla pyssel Inger och en fantastisk väska därtill och de är så fina båda.
Tänker ofta på dig. Har ni snö nu? Ha det så bra du bara kan!!!
Massor med kramar
Busan

Åsa sa...

Hej igen vännen!
Blev så glad när jag såg du tittat in och att du är okej. Vet ju hur det är när man måste "passa på" för jag vill också göra något här till min till jul, men när jag väl är ensam så har jag märkt att det bara låser sig i år. Ja, det löser sig! Hoppas du får en mysig pysselstund imorgon när det bara flyter på! :)
Nä, ingen snö här heller och håller med dig att det är skönt med snö på det viset att det lyser upp. Här solen varit uppe hela dagen idag men flera andra dagar i veckan har vi haft tänt hela dagen också för det är så mörkt. Tänk ändå att vi är så långt framme på hösten och jag är så glad för ännu har jag inte behövt ligga en enda hel dag... det är ett jätteframsteg mot förra vintern. Kommer ut så ofta också nu när vi fått hissen mot förra året och än om det bara är några minuter så är det värt så mycket.
Ja, vilken tur-gumma jag varit i år! Jag är så glad och lycklig för er goa tjejer som sprider så mycket glädje... kan inte ens komma ihåg hur livet var innan! Är snart precis tre år sedan Lisan och jag fått kontakt med varandra och hon skickade de första scrapsakerna till mig när jag satt och gjorde mina kort med gammal reklam och presentpapper... *rodnar* och det var verkligen en helt ny värld som öppnade sig men inte hade jag i min vildaste fantasi kunnat ana att jag skulle kunna lära känna så härliga och goa och ja, helt underbara tjejer sen genom bloggen utöver själva pysslet!!! Visst är det helt otroligt det som hänt med datorer/bloggar och pysslet!?! Jag kan bli så förundrad över alltihopa och hur mycket glädje det ger!!!
Sååå jaaa, vilka goa vänner när vi behöver det... hoppas så bara att jag kan finnas för er när ni behöver det också för känner ofta att jag ligger några steg efter men jag hoppas komma ifatt och kunna gengälda lite av allt. *hjärta* Har ännu inte hunnit med att leka med distresserna men det kommer.... har skrivit ut ditt mail och har kolla på Pernols sida och önskt fler i julklapp och vintern är lång så om inte annat så i januari borde det bli tid och ro över att leka en del med dem. :) Det låter så roligt!!! Har ju provat att använda flera stämpeldynor nu till flera stämplar och också att göra eget mönsterpapper (som jag inte kan visa än) och det är superkul det med!
Nä, nu ska vi snart äta. Gubben min står i köket och sliter som alltid men jag får försöka kompensera honom också längre fram. Fast han gillar laga mat så det kanske inte är hela världen... hemagjorda pizzor står på menyn idag. Vad hade du för gott idag?
Ha det så bra du bara kan igen och tack snälla goa vännen för dina kommentarer - är så glad du tittar in fast du inte skriver också för det är bara så att jag gör det med och njuter av allt vacker du skapar - du är så duktig!!!
Massor med kramar
Busan

Åsa sa...

Hm... blev visst lite långt men ja, det är som det är... *rodnar*
Massor med kramar igen! :)
Busan

Unknown sa...

Visst är den underbar, finns så mycket att göra med den, man ska bara ha alla stansar som man vill ha till den

Tiina sa...

Hej! tack för dina fina ord på min blogg! Grattis till nya maskinen...en sån vill jag också ha :-)....Jag köper mina 3-d ark bla från pyssel och pynt och Lottas hobby hörna. Dom är lite pilliga att göra med det är jättekul! Ha en trevlig helg. Ser fram emot fler utmaningar från Mita.

Pernol sa...

Åh har du köpt en maskin! Nu blir jag allt avis. Jag skulle också vilja ha någon slags maskin men jag har inte bestämt mig än för vilken. Det lutar åt en Cuttlebug.

Så snygga alster du har gjort! Jag gillar stjärnorna jättemycket. Kortet och tagsen är också fina.

Ha en fortsatt trevlig helg!
kramis Pernilla

Anonym sa...

Hej gumman! Wow, vilken tjusig maskin du skaffat och jag vet ju att du redan hunnit haft en del skoj med den! ;-) Bl.a med embossingen,hihi!!! ;-)
Jag är så nöjd med min groda(fast den skulle ju ha varit rosa förstås) och min Slice.

Fina stjärnorna blev och tagsen blev också så fina, gillar dem! Julkortet blev också jättefint!

Kika gärna in hos mig för nu har jag äntligen gjort en uppdatering av bloggen med de layouter som jag gjorde på den stora träffen.

Hoppas du haft en mysig helg vännen och att du mår relativt bra!
Själv har jag haft en "skitvecka" men hoppas att nästa blir bättre.

Skickar dig en stor varm vinterkram och du, jag toklängtar till december då jag kommer ner!!! Vad kul vi ska ha då med din nya maskin! :-)

Kram Susanne

Unknown sa...

Hej hej, Åhh vad roligt med en ny maskin :)
Förstår att du hade det roligt med att testa, blir lite avundssjuk ;)
Jättefina etiketter och tags :) :) Kortet blev med jättefint.
Nu ska jag kika runt lite här inne det är ju såå länge sedan jag gjorde en liten runda..
Var rädd om dig och må så gott / Kram kram

Åsa sa...

Hej vännen!
Vill bara titta in och önska dig en fin vecka! Lät så gott med din middag fast jag inte vet hur såsen smakar men jag gillar också massor med lök... hade det inte varit för magen så hade jag nog kunnat leva på det... hi hi..
Ja, det är skönt att bara kunna sätta sig till bords fast det har varit så ganska länge nu så jag längtar till köket. Men vet alltförväl att när jag väl är så bra att jag orkar med det så tar det nog inte många dagar innan det hade varit skönt att det var tvärt om igen så gäller passa på och njuta av det nu ändå. ;)
Gubben min gillar laga mat och är han som stått för den biten nästan alltid här men jag längtar tills jag orkar baka... tänkte försöka göra drömmar och en mjukpepparkaka till jul i alla fall för det är sååå gott!!!! :)

Hoppas det gått bra att pyssla! Har själv kommit en bit till här på mina julkort så det går verkligen framåt. Håller på med födelsedagskort också och det är så roligt för provat något nytt som snälla Lilla Pyssel Inger hjälpt mig med och jag ser än så länge ut att klara av det - blir så glad! Och är så glad än för förra veckan... jösses vilken tur - det är så vackra saker som jag vann av Pernol och så fina kort Pernol gjort och väskan är så fin också som jag fick av och Inger. Hoppas du med har något att glädja dig åt idag och att du får en mysig pysselstund snart igen!
Här skiner solen idag och skickar lite till dig om du har mulet hos dig idag. *hjärta*
Ha det så bra du bara kan!
Massor med kramar
Busan

Annelie sa...

Grattis till nya maskinen den kommer du säkert få mycket nytta & glädje av!
Vilket jättefint kort du har gjort, ännu en ny modell som måste testas :)
Ha en riktigt bra fortsatt dag,
Kram Annelie