måndag 28 november 2011

Sista dagarna att handla hos Altheas mix! & Vem vann adventsutlottningen?

Hur sorgligt det än är så måste jag tala om att det är de allra sista dagarna vi har chansen att handla i Mitas butik Altheas mix, tills på onsdagen den 30 november har hon öppet, sen är det stängt för alltid. :-(
Mita har beslutat att stänga butiken och vidga sina vyer och prova något nytt jobb. Jag önskar Mita stort LYCKA TILL vad hon nu än beslutar sig för att göra! :-)

Lika sorgligt är det att berätta att detta är mitt sista inlägg som DT för Altheas mix, det är dom allra sista dagarna som jag är en av medlemmarna i hennes Design Team. Det har varit jätteroliga 7 månader och jag tackar Mita av hela mitt hjärta för att hon gav mig denna chansen. TACK så mycket Mita, det har varit väldigt roligt och lärorikt, och jag är en nyttig erfarenhet rikare! :-)

Dessutom vill jag tacka mina DT kolleger Annelie, IngerBiggan och Lene  för samarbetet och tusen tack för all inspiration ni har gett mig! :-)

Som sagt sista chansen att handla och få ta del av det allra sista kanonerbjudandet, detta...

HELA Maja Design kollektionen "Skördetid"GRATIS vid köp över 500:- (så långt lagret räcker, längst t om 30/11)
FRAKTFRITT
MINSTA ORDERGRÄNS 100:- för fraktfritt
 SVERIGES BILLIGASTE PAPPER?
 FYNDA NU!


Mita måste även göra en liten ändring i julkortsutmaningen, se här...
Måste av personliga skäl avbryta julkortsmaningen en vecka för tidigt, p g a tidsbrist.


Så denna vecka gäller detta...
Sista utmaningen blir valfritt - men för att rätt ska vara rätt så lottar jag ut TVÅ vinster så att alla vinster delas ut som utlovat. Den dras någon gång v 49- Håll utkik här!   (I Mitas blogg alltså.)

**********************************************************************************

Men nu till något som jag vet att en del väntat på, nämligen dragningen i min adventsutlottning. :-)


Så roligt att så många ville vara med i utlottningen! :-) 
Jag har nu dragit vinnarna, men allra först drog jag "lott" bland stämplarna för att se i vilken ordning dom skulle lottas ut och sen drog jag "lott" bland er som ville delta i lotteriet, och jag tog som jag tidigare skrivit här i bloggen, hjälp av Random, random är ett enkelt och bra sätt att dra lott på tycker jag. 


Jag har en liten hemlis hihi. ;-)


För att göra det lite extra spännande så har jag har gjort i ordning ett litet paket till varje vinnare. 
En av dessa askar och en av dessa tags som jag har gjort nu i dagarna, kommer ni som vinner att få. :-)


Och jag har kommit fram till att göra så här... 
för att göra det ännu mer spännande så...
får ni inte veta vilken av stämplarna ni vann förrän det lilla paketet landar i eran postlåda och ni öppnar paketet. ;-) 


Så här ser askarna ut... Och dom tillhörande tagsen...
Jag säger ett stort grattis till vinnarna:
Nr 6, Anne B
Nr 7, Busan
Nr 14, Cecilia
Nr 1, Lindha


Nu vill jag be er tjejer, alla utom Busan att maila mig eran adress, Busans adress har jag redan. :-)
Men ni övriga mailar mig på   lenas.mail[@]telia.com   (utan dessa två [ ]) 

Till er som inte hade turen att vinna så säger jag ett stort tack för att ni ville delta och så önskar jag er bättre lycka nästa gång! :-) 

Ha en underbar dag! :-)


fredag 25 november 2011

En hälsning i juletid

Du är väl också med i Altheas mix julkortsutmaning? Det hoppas jag att du är, fina vinster lottas ut varje vecka ända tills vecka 50 och du kan ha turen att vinna flera gånger. 
Denna vecka är utmaningen "TAG", få med en tag på ditt julkort. 
Som ni ser så har jag fått med en tag på mitt julkort, tagen köpte jag tidigare av Mita, den var lite för lång så jag skar ner den ett par cm och rundade till dom nedre hörnen igen med en hörnpunch, sen färgade jag in den med glimmer mist i grönt, rött och blått och efter det har jag stämplat den med stämplar från Inkido och Reprint, till det tog jag distressdynor i rött, grönt och blått. Papperet är ett gammalt som jag hade en bit kvar av jag dekorerade sparsamt med ett metallhörn, några julstjärnor, och ett par band (ett sidenband och det med hjärtan är ett linneband) båda från Mitas butik Altheas mix. Insidan är väldigt enkelt gjord även den har ett gammalt papper och så satte jag en tag där också, sidenband, några bandstumpar som blivit över och en stämplad rundel. På insidans tag är det väldigt svårt att se, pga. att misten blänker, men stämpeln längst ner är en rund stämpel från inkido, på den står det "en hälsning i juletid" så det fick bli titeln på detta inlägg. ;-) 

OBS!!! Sista veckan att handla hos Altheas mix!!!

HELA Maja Design kollektionen "Skördetid"GRATIS vid köp över 500:- (så långt lagret räcker, längst t om 30/11)
FRAKTFRITT
MINSTA ORDERGRÄNS 100:- för fraktfritt
 SVERIGES BILLIGASTE PAPPER?
 FYNDA NU!


Drygt ett dygn är det kvar om du vill vara med i min adventsutlottning, så än har du tid på dig. Lycka till alla! :-)

Nu vill jag önska dig och alla andra en riktigt trevlig 1:a advent,    ha en jättemysig helg! :-)

tisdag 22 november 2011

Ett par Julkort

Jag hoppas din helg har varit lugn och skön, det har min varit, jag har haft det så mysigt med mitt pysslande. Det jag hållit på med i helgen är inte klart än så det kan jag inte visa men däremot har jag ett par julkort på lager som det var tänkt att jag skulle lämna in till ett par utmaningar, men när jag blev sjuk i förkylningen, så blev det helt enkelt inte av att jag lämnade in dom, så därför visar jag dom nu istället.
Material som jag använt till det första kortet är... Maja design papper, snöflingor i filt, renar i faner och spets från Altheas mix även bandet på insidan kortet kommer från Mita, charm,  bilderna är utklippta från mönsterpapper. Kort 2... Mönsterpapper från Inkido, spetsen minns jag inte vart jag köpt, snöflingorna här är utstansade med en Cheery Lynn dies och motivet är färglagt med distressdynor och sen utklippt.


Du har hela denna vecka, tills på lördag kl 24:00, på dig att vara med i min advents utmaning, jag hoppas du vill vara med. :-)

Missa inte Mitas sista erbjudande, en hel kollektion med Maja design papper (skördetid) om du beställer för minst 500:- (så långt lagret räcker) och dessutom får du allt fraktfritt! :-)

Hoppas du har/får en fin och bra vecka! :-)

lördag 19 november 2011

"Julstämpel" - enkelt men effektfullt

Så som rubriken lyder så är temat i Mitas utmaning denna vecka. Är du också med i den? Om inte ska du få adressen dit HÄR så att du också kan hänga på, det är ju forfarande några veckor kvar att göra julkort på, så några till hinner vi göra, som tur är.
Mitt kort är deffenetivt enkelt men om det är så effektfullt vet det sjutton. ;-)
Jag har i alla fall försökt att göra det effektfullt med julstämpeln från Reprint som jag varm embossat med rött, glittrigt embossingpulver. Jag kallembossade den vita cardstocken med en Tim Holtz embossingplates, jag gillar ju snögubbar, så denna föll jag pladask inför till förra julen.
På kortet har jag använt dom fina banden i rött och grönt som jag fick i vinsten från Mita och även en av dom jättefina röda bradsen, den glittrar så fint i toppen på "granen". Så dekorerade jag bara med ett par snöflingor i metall, tyckte det fick räcka när kortet skulle vara enkelt. Stämpeln köpte jag förresten hos Mita till förra julen också, om jag nu inte minns fel så det var ännu förra julen. Äh strunt samma, den är fin och det är huvudsaken. :-)Glöm inte min utlottning, du hittar en länk dit i sidbaren till höger.
Välkommen att delta, den är öppen för alla! :-)
Det var allt från mig idag.
Ha en jättetrevlig lördagskväll och söndag! :-)

torsdag 17 november 2011

Adventsutlottning

Igår fick jag min vinst från Altheas mix, jättefina saker, bland annat var det fina band och brads med i paketet och så ett stämpelset, stämpelsetet var exakt samma som jag redan har, det fick jag i ett av mina DT paket från Mita tidigare i år. Så därför har jag beslutat att lotta ut det stämpelsetet, och när jag ändå är igång med utlottningen så letade jag igenom mina gömmor och hittade några stämplar till som jag aldrig använt en av dom är inte ens EZ monterad. Den lilla ängelstämpeln fick jag begagnad av en tjej jag handlade av på tradera och så har jag själv använt den stämpeln max en gång, så den tänkte jag att den får gå med den omonterade stämpeln så blir det någon slags rättvisa på det hela.
Sammanlagt så är det alltså 4 vinster, Stämpel 1, stämpel 2+5, stämpel 3 och stämpel 4 (denna kommer direkt från Mita och Altheas mix och setet innehåller även en liten akrylkloss).
Så här ser stämplarna ut som lottas ut...


Lotten kommer att avgöra vilken av stämplarna du får, jag ska fundera ut under tiden hur jag ska lösa detta men det lovar jag att det ska gå rättvist till och jag kommer som vanligt att ta hjälp av Random.

Du som vill vara med lämnar bara en kommentar i detta inlägg med en länk till din blogg, så att jag hittar dig och lägger bilden i din blogg med en länk till detta inlägg. Det går alldeles utmärkt i sidebaren. Det är allt du behöver göra. :-)
Har du ingen blogg?... ingen fara, skicka bara ett mail till mig på   lenas.mail[@]telia.com (utan dessa [ ] två) så ordnar jag så att du får samma chans som alla andra, men du får själv hålla ett extra öga på min blogg efter dragningen. Dragningen kommer att ske på första advent, den 27 november, och kommer att redovisas den 28/11 om inget oförutsett händer som att datorn lägger av eller nåt liknande.
En kommentar = 1 lott / deltagare. För att göra det extra rättvist denna gång så gäller max 1 lott / person.
Du har tom. lördagen den 26 november på dig till klockan 24:00 (svensk tid)
Utlottningen är självklart öppen för alla att vara med i svensk som utländsk, bloggägare eller inte. osv. :-)
Denna utlottning kommer inte att ligga överst så väldigt länge så jag lägger in en bild och länk i min sidebar till detta inlägg så att du hittar hit igen. ;-)

Everybody is welcome to participate in this candy. :-)
I hope you can translate this into your language, if not then let me know and I'll do the best to translate this into English.

Ha en jättebra dag! :-) /  Have a great day! :-)

tisdag 15 november 2011

Sista erbjudandet hos Altheas mix

Idag kom ett mail från Mita med ett riktigt otroligt kanonerbjudande, läs själv får du se. :-)


SISTA ERBJUDANDET!
HELA Maja Design kollektionen "Skördetid"
GRATIS
om du beställer för 500:- eller mer
FRAKTFRITT SÅ KLART
BESTÄLL MED EN KOMPIS!
Gäller så långt lagret räcker, dock längst t o m 30/11 2011
Kram Mita


Jag önskar dig en jättebra dag! :-)

fredag 11 november 2011

Djur och natur

Nu är jag äntligen lite bättre i förkylningen förutom den envisa rethostan som hänger kvar, och den tar på krafterna vill jag lova, jag hostar tills jag nästan kr-ks blää! Men det blir säkert bättre snart det med, gubben är också lika som mig så jag gissar att det är nåt som följer med denna förkylning. 
Denna vecka så är julkorts-utmaningen hos Altheas mix med temat "djur och natur" med en hint om jul eller vinter på något sätt. Jättekul tema tyckter jag, för nu fick hjärnan jobba lite extra och det kan den gott få göra lite då och då. hihi ;-) Jag tycker detta papper passar så bra till temat, det är ett gammalt Maja design men lika fint för det, det finns faktiskt kvar hos Mita om du blir sugen på några så ta en titt i butiken, hon har mycket fint kvar där. Tyvärr blev fotot för mörkt så jag måste få det ljusare med redigering och då blev det för blekt i färgerna istället, färgerna är klarare och finare i verkligheten. :-) 
Jag stämplade ett par granar med en Inkido stämpel (köpt hos Mita till förra julen) och med distressdynan 'peeled paint', jag tänkte att granarna skulle se frostiga ut så jag tog på stickles på dom men det vart inte så bra som jag trodde det skulle bli. :-( Jag stansade ut en gran med en Nellie Snellen die och satte fåglar och texten god jul i den och ett par fåglar i dom andra granarna också. Fåglarna och texten kommer från Karen Maries sortiment från panduro. 
På granen och under granarna så la jag dit snö med en snöpenna som jag fått i present förra året, tack så mycket vännen! :-) 
Med den pennan så ritar man sakta dit "snön" sen värmer man med en embossingfön och färgen höjer sig! :o 
Sen är det bara ett par renar, utstansade med en Marianne design dies och en liten cirkel med texten "sending you all my love at christmastime" Jag chalkade kanten med distressdynan och sprayade cirkeln med en mist. Cirkeln är en freebie från en Engelsk tjej som heter Annette HÄR hittar du hennes freebee, där ser du också bättre hur den ser ut eftersom misten blänker och döljer en del av texten. Och HÄR hittar du Annettes blogg, titta in där, hon gör så mycket fint. :-) 


Insidan av kortet / Inside of the card 


Nu vill jag önska dig en underbar helg, ha det så bra! :-)
Now I want to wish you a wonderful weekend, have a good time! :-)

söndag 6 november 2011

Dekorerade Julljus

Jisses vilken tid det har tagit för mig att få dessa ljus klara, i normala fall skulle jag nog ha klarat av det på en kväll, men nu när jag är sjuk och är matt av feber så har det tagit mååånga kvällar. Vad förkylningar kan ställa till det.
Jag har dekorerat några ljus för första gången och det har varit jättekul. :-) Jag köpte överföringsbilder från Rox stamps och det var verkligen så lätt som BellaMio säger på denna film, titta får du se. :-)
Nä, jag vet att jag inte får handla, men nu har jag gjort det i alla fall Det är väl ändå ingen annan än jag som sätter gränserna? Hihi ;-) Jag ville verkligen testa detta med att dekorera ljus och jag var helt enkelt för feg för att göra det med stämpelmotiv första gången. hihi ;-)
Veckans bidrag till Altheas mix utmaning med temat 'LJUS' blev klart åtminstone och det känns bara bra, och så här ser resultatet ut...


Glöm inte att Altheasmix har 70% och fraktfritt om du handlar för minst 100 kr, detta erbjudande gäller under hela november, så gör ett besök och kika på det hon har kvar, säkert hittar du nåt som du gillar, passa även på att handla det du behöver till julklappar så sparar du in en slant på det också. :-)

Nu vill jag önska dig en riktigt mysig dag! :-)

fredag 4 november 2011

Vintage julkort

Då var det dags igen för ett nytt julkort, ett till i vintagestil, jag har fått dille på dom korten nu, hi hi. ;-)
Tycker just nu att dom är sååååå himla roliga att göra. :-)
När jag uppdaterar nästa gång vet jag inte, jag har en del saker på gång men allt går i halvfart nu pga. förkylningen. Jag orkar inte göra så mycket varje gång jag sätter mig ner för att pyssla, men det går framåt iaf. och det som blir gjort blir gjort, resten får vänta. Tack och lov så är det några veckor kvar än tills julkorten ska skickas, för jag har många kvar än som jag måste göra. Insidan är inte riktigt klar än på detta kort, men jag visar det som är färdigt iaf. Papperen är Inkidos, notpapperet har jag köpt av Mita, Altheas mix spetsen är också därifrån tyvärr är båda slut hos Mita men hon har mycket annat fint kvar så gör ett besök och fynda nu när hon har 70% och dessutom fri frakt hela denna månad, minsta order för att få gratis frakt är 100 kr. Det fina motivet har jag skrivit ut från nätet, men vart jag hittade det har jag tyvärr glömt. Jag lyckas inte hitta just detta, men HÄR finns också fina julmotiv. (kanske det var hos henne jag hittade mina bilder?)


one of the insides of the card...


I would like to enter this card into the following challenges:

V is for vintage. / Vintage tema
jingle all the way to christmas challenge / Jultema
Challenge-20 'christmas' / Jultema
Cutesy projects / Söta projekt
Challenges week # 155 No sentiments / Ingen text
(jag chansar att det inte gör nåt om det är på själva motivet)
Challenge-123-food-and-drink / mat och dryck
Bows / Rosetter
Anything goes / Allt går
Cold & frosty / Kallt och frostigtJag vill önska dig en riktigt trevlig helg! :-) 
I want to wish you a very nice weekend! :-)


onsdag 2 november 2011

Jultomten med fult skägg / Santa

Ja men nog har han ett hiskeligt fult skägg? tomten på detta kort, det tycker då jag i alla fall. ha ha :-D 
Detta julkort är mitt 20 julkort i ordningen och det är gjort i vintagestil, jag hoppas det syns att det ska föreställa det och att jag fått till vintagestilen skapligt iaf. jag är ju inte så hemma på det än, men övning ger färdighet som det heter. hihi ;-) 
Papperet är Bo Bunnys från förra året, det är även dekorationen nere i vänstra hörnet och tomtemotivet, snöflingorna är köpt för flera år sen på panduro, och dom är mitt val denna gång till sketchandstash utmaningen, där man ska ha med något försummat eller något nytt material på sitt kort.
Nu ska jag försöka kurera mig från förkylningen jag har fått, ha det så bra alla och hoppas att ni är friska och krya! :-)I would like to enter this card into the following challenges:

http://abcchristmaschallenge.blogspot.com
V-is-for-vintage. / Vintage utmaning.
http://sketchandstashchallenge.blogspot.com
# 73 Sketch challenges / Skiss utmaning.
My neglected stach is the snowflakes, they are several years old, and I always forget to use them on my cards.
http://ribbongirls.blogspot.com
Jingle all the way to christmas challenge. / Jultema.
http://lothiancrafts.blogspot.com
challenge-20. 'christmas' / Jultema.
http://www.charismacardz.blogspot.com
# 43 Anything goes / Allt går bra.


Tack för besöket! / Thanks for the visit!