fredag 30 april 2010

Födelsedagskort 3

Ja så var vi då framme vid det sista kortet från februari som jag inte har visat än, men här kommer det. Till detta kort så hittade jag bilderna på nätet någonstans, men var då? Jaa, det är som vanligt bortglömt!
Detta kort gick till min kära vän Anette "Nettan" till hennes födelsedag, även hon fyllde i februari. Stämpeln som ni ser på sista bilden har jag fått i julklapp av henne, så det är klart den skulle vara med på hennes kort. Hon är för go och snäll min underbara vän! :) Tusen tack igen för den vännen! :)

Framsidan

Del av insidan

En stämpel som jag embossat med guld och satt på baksidan av kortet


Nu har en vecka gått igen :o och ni får ha det så trevligt på alla majkasor i helgen så hörs vi av till veckan igen. Ha det så jättebra och ha en riktigt härlig valborgshelg!

onsdag 28 april 2010

Födelsedagskort 2

Här kommer nu det andra av födelsedagskorten från februari, detta kort kom fram till min kära vän Karinas födelsedag i tid också kan ni tänka. Hi hi. ;)
Detta kort går i lila färger som ni kan se och även här är det en del blommor men blingen är utbytta mot pärlor istället. Bilderna på båda sidorna av detta kort har jag köpt i scrapbutiker på nätet, men frågan är vart? Det har jag ju naturligtvis glömt i vanlig ordning. :)
Dom jättefina metall "blommorna" som ni kan se på detaljbilden har jag fått av en av mina kära bloggvänner, dom är helt underbart söta. Tusen tack vännen! :) I varje liten metallblomma satte jag en liten pärla, jag tyckte det passade bra. Den vita fjädern fick jag i julklapp av en mycket kär bloggvän. Tusen tack vännen!

Framsidan

Detaljbild

Del av insidan


måndag 26 april 2010

Födelsedagskort 1

Hej på er! Ja då var det en ny vecka igen en helg går så fort, jag kan berätta att jag har njutit så av att få pyssla nästan hela helgen, jättekul har det varit. Jag har fått några kort klara och dom är nästan som ett litet minialbum med många sidor och även några gömmor. Nu ska dom bara fotas så kan dom postas sen. Nog om detta, dom kommer senare någongång.

Förrutom alla vackra kort jag fick förra veckan, så kom även ett kuvert från min kära vän Lene med helt otroligt fina utstansade bårder. Jag har tyvärr inget foto på dom men dom kommer ut här i bloggen sen när jag har satt dom på nåt kort.
Tusen tusen tack Lene vännen! :)

Denna vecka har jag tänkt visa er tre kort jag gjorde till mina vänner som hade födelsedag i februari, ja jag vet att jag ligger lååååångt efter med att visa dessa, men jag har helt glömt bort dom. Bättre sent än aldrig, eller hur?

Hur som helst detta kort gjorde jag till min vän Pernilla.M, hon fick fram det till sin födelsedag i alla fall och det var ju det viktigaste.
Ett kort med mycket blommor och bling är det. Det gillar ju jag som ni vet. ;)
Stämpeln på insidan kommer från Karlssons scrapperi, den vann jag där innan jul tror jag det var. Tack för den Jenny! :) Om ni scrollar ner lite och tittar i min sidebar så finns en länk där till Jennys butik, kika in där vet jag, hon har många egna stämplar i sitt sortiment.
Ser ni fjädern som skymtar på insidan? den fick jag en blogg vän i julklapp, sen har jag fått några brads som jag använt på detta kort och även de runda blingcirklarna, blingfjärilarna och bladen som är på insidan.
Tusen tusen tack för allt detta mina vänner! :)

Framsidan

Del av insidan

Dom andra två korten får ni se senare i veckan. Ha en trevlig början på veckan!


torsdag 22 april 2010

Vilken otroligt rolig vecka!

OJ Vilka fantastiska vänner jag har + en jättefin vinst! :D
Denna vecka har det bara varit rolig post till mig! Tjohooo vad jag är glad! :D
Hur ofta händer det? Nä just det! Det är väldigt sällan att det händer att det kommer BARA roligt post & ingen tråkig under en hel vecka, oftast är det ju räkningar som dimper ner i lådan också, men inte denna vecka, härligt!! :)

Jag börjar med att visa ett kort som jag vann i fruarna Liljas blogg, i en kommentarutlottning, det är så jättefint och jag är så GLAD & tacksam för att jag vann det!! :D
Dessa tjejer är så duktiga, titta gärna in i deras blogg och se vad dom gör för fint!
Tusen tusen tack för det jättefina kortet tjejer!! :)


Sen kommer en helt underbar ask från vännen Inger, är den inte vacker så säg? Den är otroligt vacker i sina härliga färger och inte nog med det, den har ett gott innehåll också! :) Tusen tusen tack för den fina asken vännen!! :)


Sen kom det ett så otroligt vackert kort från vännen Karina och det kom även en syl som hon så fint dekorerat!! Den pryder min verktygsväska nu, som jag alltid har bredvid mig då jag pysslar. :) Kortet skimmrar så vackert, tyvärr syns det inte så bra på fotot, och med mig bakom kameran så kan man ju inte förvänta sig det heller. Jag är tyvärr ingen proffs-fotograf. Ha ha ha.
Tusen tusen tack för det jättefina kortet och den fina sylen vännen!! :)


Sist men absolut inte minst så kom det ett jättevackert kort från vännen Busan!!
Hon har sånt otroligt fint papper i sammet, rena lyxen känns det som, det måste ha kostat en förmögenhet! :) Hennes söta Penny Black stämplar har hon använt på både framsidan och insidan som ni ser, dom små fjärilarna & dom små blommorna är så söta dom med, jag tycker jag känner igen dom blommorna från nånstans vännen? ;) Hi hi.
Jag länkar inte till Busan, för att hon har en privat blogg.
Tusen tusen tack för det jättefina kortet vännen!! :)

Insidan visst är den jättesöt? :)


Ha nu en jättetrevlig helg alla! Så ses vi till veckan igen! :)


måndag 19 april 2010

Carpe diem - Fånga dagen


Har ni sett vilket vackert kort jag fick från min kära vän Pernilla "Pernol" i förra veckan?
Kortet är helt underbart vackert och jag blev sååå jätteglad och överaskad när jag fick det!! :D

Det är så snygga "rivna kanter" och jag undrade länge hur hon fått till dessa mitt på papperet, men nu vet jag hur hon gjort, eller rättare sagt hur man ska göra för att få till dom så, och jag antar att hon gjorde på det sättet som jag fått det beskrivet för mig av Sussie då vi pratade i telefon i helgen, tack för samtalen vännen alltid lika kul att prata med dig! :)

Så detta måste jag bara pröva på jag med, det är supersnyggt!!
Tusen tusen tack min kära vän för detta fina kort!! :)

Tänker på dig idag Sussie då du opereras. Lycka till min vän!
Hoppas verkligen att det går bra nu för dig!

Hoppas ni alla får en fin vecka med solsken och fågelkvitter! :)


onsdag 14 april 2010

Ett krya på dig kort

Framsida


Detaljbild fjäril


Insida


Detaljbild från andra insidan


Detta kort gjorde jag när Inger låg på sjukhuset för sin operation av en arm, och skickade till henne då. Jag får be om ursäkt igen att jag lägger ut det innan dig vännen, men nu är det så länge sedan jag skickade det och mitt förråd på alster börjar på att tryta innan jag får något nytt klart att lägga ut här.
Scapplusten har väl inte varit den allra bästa för mig nu en period, men det ska väl vända hoppas jag.

Äntligen har våren kommit hit upp till mig också, hela 9 grader varmt har det varit idag och soligt & fint har vi haft i några dagar nu. Det är så härligt och kunde bara det sluta att blåsa så kallt så skulle det vara toppen. Men jag ska inte klaga, snön smälter bort mer och mer så nu har vi inte så många dm kvar av den, skönt! :) Om jag inte tittar på baksidan av vårt hus förstås, för där ger skogen skugga så där tar det en evighet innan allt tinar bort. ;)

Ha en fortsatt bra vecka och hoppas solen skiner oss er med. :)

torsdag 8 april 2010

Påskkort från vänner & vinster

Nu min vänner ska ni få se dom jättefina påskkort som landade i min postlåda innan helgen, dom är alla så vackra och dom har lyst upp hela påskhelgen här för oss! :) Jag är så jätteglad för allt fint så!! :)
Sen kommer en gåva från Kikki och vinsten från Lenas utmaning på bild längre ner.
Nu kör vi igång...

Först ut är ett jättefint kort med en jättesöt kyckling från min vän Lena J Tusen tack vännen för det jättefina påskkortet!! :)


Sen kommer ett så jättefint kort från min vän Cattis i äggform, oh vad jag gillar denna formen på påskkort, tusen tack vännen för att jag fick ett sånt fint påskkort!! :)


Sen kommer ett superfint kort från min vän Camilla i härliga påskfärger och med söta motiv, påskharen är så jättesöt! Tusen tack vännen för det superfina påskkortet!! :)


Här kommer ett riktigt vackert påskgult kort med massor av små söta kycklingar på. Det fick jag från min vän Petra. Tusen tack vännen för det jättevackra påskkortet!! :)


Till sist kommer ett jättesött påskkort från min vän Sussie , i fina färger och du har målat så vackert vännen, eller är det Elin som har hjälpt till kanske? ;) Tusen tack vännen för det jättesöta påskkortet!! :)


Innan helgen kom ett brev adresserat till mig och när jag öppnade det så hittade jag dessa bibelpapper OJ vad överaskad jag blev. :) Det kom från min vän Kikki och hon hade även skrivit några rader på en dekorerad tag, blomman ni ser sitter på den tagen. Bibelpapperen har så jättevackra alfabet, vad dom skrev fint förr i tiden, tänk om man kunde det ändå. Tusen tack vännen för dom fina papperen!! :)


Nu äntligen kommer vinsten på bild, ni är väl rätt så nyfiken vid det här laget va? Hi hi. ;) Dessa superfina papper fick jag i vinsten hos Lena , visst är dom helt underbara?! :) Även hon har gjort en jättefin tag, och hur hon lyckades med det nu när hon bara har en arm det fattar jag inte!! :O Tusen tusen TACK för den enormt fina vinsten vännen!! :) Jag är så oerhört glad för denna så ni anar inte!


Inte nog med detta, igår kväll fick jag ett mail från Lena att jag skulle kika in hos Nettans, och nyfiken som man är så gjorde jag genast det, vet ni vad? Jag har vunnit ett present kort på 100 kr i kommentarstävlingen! JIPPIIIE!! Så glad jag blev!! :) Tusen tack Nettan vännen för vinsten!! :)

tisdag 6 april 2010

Påskkort till släkt och vänner och en vinst

Hoppas ni haft en skön påskhelg det har jag haft, vi har bara haft det lugnt och skönt, ätit god mat (många ägg) och sett på tv, annars har vi inte gjort något alls nästan. Vi spelade fia med knuff en dag här och jag pysslade med lite påskkort emellan varven, (förberedde lite för nästa år) det är väl det som kallas påskpyssel va? Hi hi. ;)

Påsken kunde inte ha slutat bättre än den gjorde, jag vann ett av tröstprisen i Lenas utmaning, JIPPIIIE!!
Tusen TACK Lena vännen, det har redan kommit fram. :) Vad jag fick för fint får ni se när jag fotat det.

Likaså dom fina påskkorten som jag fått av er vänner, tack så mycket för dom. :) Så detta lägger jag ut här i bloggen om ett par dagar.
Välkommen in hit igen då.

Åter till detta inlägg, här finns inte mycket att säga utom att dessa är de kort som jag lyckades åstakomma till påsk i år, orken var inte den bästa pga. mycket värk så dessa kort är de enda jag fick klar till denna påsk, men det kommer ju fler år och fler påskhelger. eller hur?











Framsida kort A


Insida kort A


Framsida kort B


Insida kort B


Framsida kort C


Insida kort C