måndag 1 februari 2010

Min färgutmaning!

Här har jag altrat igen, en till låda att förvara mina Pro markers i, det började bli för trångt i den andra, rättare sagt det var översvämmning hi hi... Så en till var nödvändig och jag gjorde den som inspiration till er, i utmaningens färger.
Nog om den! Nu ska vi ha roligare saker för oss, tycker inte ni det också? ;)

Japp då kör vi igång!
Som en del vet så har jag haft bloggen i över ett år nu och besöksmätaren slog över på 10 000 besökare i början på december, nu har det redan hunnit bli hela 12 000 besökare, helt otroligt!! :) Jag ska naturligtvis ha en utlottning för att fira detta med er, men för att göra det hela lite roligare så har jag beslutat mig för att ha en utmaning i stället. Och eftersom det är den tiden på året som citrusfrukterna är som bäst så får det bli dom färgerna, då tänker jag på citron, apelsin och lime. Joodå, jag vet att det finns flera citrusfrukter än dessa men vad jag vet så har dom också dessa färger. Hur som helst...

Utmaningen går ut på att ni gör något i färgerna GULT, ORANGE OCH GRÖNT. Nyansskillnader och vitt är naturligtvis tillåtet, övriga färger får ni använda sparsamt av. Det spelar ingen roll vad ni gör, altrat, kort eller layout, allt är tillåtet bara ni gör det i gult, orange & grönt. Ni gör ert alster, lägger upp det i eran blogg, skriver några ord här i detta inlägg och gör en direktlänk till ert alster. Deltar ni med fler än ett alster så måste ni göra ett inlägg i er blogg, och skriva en kommentar + lämna en direktlänk här för varje alster ni gör.
Alltså, 1 bidrag = ett inlägg i eran blogg och en kommentar med direktlänk här i detta inlägg.
2 bidrag = 2 inlägg i eran blogg och två kommentarer med direktlänkar här o.s.v.
Utmaningen går ut den 28 februari kl 24:00.
Nu hoppas jag att ni vill vara med i denna utmaning.
Så kul detta ska bli, att få se vad ni hittar på i dessa färger. :)

Vill ni länka till mig så får ni naturligtvis det men det är inget krav.

Vinsterna kommer att lottas ut med hjälp av random och ni får en lott för varje alster ni deltar med.
Det är därför ni måste lämna en länk och några ord för varje alster, så det blir lättare för mig att hålla isär allt.
Jag meddelar vilka som är de lyckliga vinnarna så fort som möjligt efteråt i ett inlägg här i min blogg. Var beredd på att det tar några dagar för mig att få allt klart.

Vinsterna består av:
1:a priset, Ett ladder blank kit.
Bilden är lånad från Nettans.
Ni kan se det scrappat och klart HÄR, hur snyggt det kan bli!

2:a och 3:e priset, ett varsitt hemligt paket med dekorationsmaterial, bl.a. stämplar både nya och begagnade i bra skick.

4:e Priset, ett hemligt blandat paket med dekorationer sponsrat av Nettans scrapbooking4you. Tusen tack min goa, snälla och givmilda vän! :)


Lycka till nu allihopa!
Detta inlägg kommer att ligga överst hela månaden, så ev. nya inlägg görs under detta.