onsdag 30 december 2009

Tack för alla gratulationer! & Gott Nytt År!

Nu ska ni äntligen få se alla underbara & superfina grattiskort jag fick när jag fyllde år! :)
Jag har fotat alla och redigerat bilderna så nu äntligen ska ni få se dom också, så titta och njuuut, för det gör jag varje dag!! :) Är sååå jätteglad!! :D

Tusen tusen TACK alla för dom superfina korten & presenterna jag fick av er, så himla snälla ni är!!! :D Jag har aldrig någonsin fått så vackra och superfina kort, det är säkert. :)

Vilka underbara vänner man har fått här på bloggen :) Det är något jag verkligen är glad för!! Innan ni får se korten så vill jag...

Önska alla mina bloggvänner, följare av min blogg & alla andra... kort sagt alla mina besökare som har lämnat så snälla och goa kommentarer under året som gått,
ett riktigt

GOTT NYTT ÅR!

Hoppas det nya året ger oss alla en hel massa skaparglädje och kreativitet. :)


Jag hittade den fina bilden någonstans på internet, men vart?


Nu börjar visningen ;) Tyvärr gör inte bilderna korten rättvisa, korten är mycket, mycket finare i verkligheten och alla glittrar så vackert. Det kan väl inte vara så att jag nån gång har nämnt det för er, att jag gillar glitter? Näää, det kan jag väl aldrig tro ;) *skrattar*

Först ut ett helt underbart & superfint "påskort" (heter det så tro?) från min kära vän Sussie, Jag fick även bl.a. embossingpulver & en dyna att ha till detta ändamål mm. Tyvärr glömde jag fota det medans det var dagsljus, så typiskt mig. ;) Tusen tusen TACK för allt vännen!

Så här ser det ut ihopviket.

Framsidan.

Baksidan &

En tag som var istucken i påsen.


Ut som nr 2 kommer ett superfint kort från min kära vän Pernilla "Pernol", Dessutom fick jag även stämpelmotiv från henne. Tusen tusen TACK vännen!
Här kommer nr 3, ett superfint kort från min kära vän Camilla Holm, Tusen tusen TACK vännen!
Sen kommer nr 4, ett superfint kort från min kära vän Busan, Dessutom fick jag även stämpelmotiv från henne. Tusen tusen TACK vännen!
Och sist men inte minst visar jag det superfina kortet från min kära vän Lena, igen, därför att jag vill ha alla samlade i samma inlägg. Men det tål att tittas på så gör det vet jag! Tusen tusen TACK igen vännen!


Tusen tack till er alla, snälla, goa & underbara vänner! Som gjorde min födelsedag till den bästa jag någonsin haft! Love ya! :)

tisdag 29 december 2009

TACK alla mina vänner!

Tack så jättemycket alla goa, snälla & underbara vänner för alla gratulationer jag har fått på bloggen, mailen, SMS, telefon, i forum, på facebook mm. Tusen tack för alla kort och presenter jag har fått & tack Sussie för telefonsamtalet det var sååå roligt & trevligt, jag är sååå GLAD för allt! Tack alla!! :D
Jag har ju fått så superfina födelsedagskort och dom tänkte jag fota när det blir lite bättre dagsljus, nu är det nästan mörkt ute så stunden är förbi idag. Jag får göra ett nytt försök i morgon, hoppas det är lite sol då eller åtminstone klart väder så det blir bra kort och jag kan lägga ut dom här i bloggen, så ni får se vad fina kort jag har fått. :)

Här ska ni nu få se några helt underbara julkort som kom till mig dagen före julafton, jippie!!


Detta jättevackra kort kom från min goa & snälla vän Inger. Tillsammans med kortet fick jag några jättefina stämpelmotiv också. Tusen tusen tack vännen!! :)Och detta jättefina kort kom från min goa & snälla vän Lene . Tusen tusen tack vännen!! :)Sist men inte minst... detta jättefina kort kom från min goa & snälla vän Erica . Tusen tusen tack vännen!! :)


Jag vill visa er också vad som var i julklappen som jag fick av min kära vän Pernilla "Pernol"Har ni sett så otroligt vackra brads och fjädrar & den där polkagrisstången är så söt tycker jag! Tusen tusen tack vännen!! :)


Tusen Tusen TACK för allt fint mina goa & snälla vänner!! :D


onsdag 23 december 2009

GOD JULEn riktig God Jul & ett riktigt Gott Nytt År
önskar jag alla mina vänner och besökare på min blogg! :)
En stor kram vill jag ge er alla. :)tisdag 22 december 2009

Många fådda julkort, julklappar & en vinst!


I fredags kom detta jättefina kort från min goa, snälla och underbara vän Nettan. Jag fick tillsammans med kortet en jättefin Inkidostämpel som heter "Bästa vänner" i julklapp av henne. Tusen tusen tack vännen!! :)Detta jättefina kort kom på måndagen från min goa & snälla vän Gertrud. Tusen tusen tack vännen!! :)Även detta jättefina kort kom på måndagen från min goa & snälla vän Busan. Tusen tusen tack vännen!! :)Detta superfina kort kom idag från min goa, snälla & underbara vän Sussie.


Kortet kom tillsammans med allt detta fina som är i påsen, blommor, charms mm. mm. Jag fick massor med fint i julklapp eller hur? Tusen tusen tack goaste vännen!! :)Detta jättefina kort kom också idag från min goa & snälla vän Petra. Tusen tusen tack vännen!! :)


Även resterande kort & vinsten kom idag.


Detta jättefina kort fick jag från min goa & snälla vän Camilla. Tusen tusen tack vännen!! :)& Detta jättevackra kort kom från min goa & snälla vän Lisan. Tusen tusen tack vännen!! :)Och så fick jag detta fina album som jag vann i Scraphörnans utlottning. Tack så mycket Marit!! :) Jag blev så glad!! :D

& ett kuvert till kom det från Busan idag, som jag inte får öppna förrän på min födelsedag, så spännande det ska bli!! :D

Tusen Tusen TACK för allt fint mina goa & snälla vänner!! :D

I går bakade jag lite, inget märkvärdigt men det blev en toscakaka, en saffranskaka och en sats med kolakakor.
I dag har jag ägnat hela dagen åt mailen och bloggen + internet i övrigt, som att betala räkningar på min nätbank tex. Det är ett tråkigt göra, men det måste ju göras det också.
Och i morgon blir det till att hålla på med julmaten hela dagen så jag slipper stå så mycket vid spisen på julafton, då vill jag att allt ska vara klart. Och förhoppningsvis är det det, men det beror ju på kroppen, vad den säger (hur mycket den pallar med) och om gubben har lust att hjälpa mig med det som är jobbigast för mig. Får väl hoppas att han har stooor lust. *skrattar*


Så en riktig God Jul & ett riktigt Gott Nytt År
vill jag önska alla mina vänner och besökare på min blogg! :)
En stor kram vill jag ge er alla. :)

fredag 18 december 2009

Underbar post har jag fått igen!!!


Tusen, tusen TACK min kära vän Pernilla "Pernol",
för det superfina julkortet och julklappen jag fick i lådan jag blev så superglad!!! :D Jag blev alldeles varm ända in i hjärtat!! Jag är sååå lycklig, finner inga ord! Vad himla söta lucian och stjärngossen är!! :)
TUSEN MILJONER TACK KÄRA VÄNNEN!!!


Å så spännande det ska bli att öppna paketet på julafton!! :D
Om jag nu kan hålla mej till dess vill säga, men det är väl tillåtet att klämma å känna va? ;) hi hi... Tusen Tack min goa vän!! Jag är så glaaad, ett paket till mig JIPPIIIE!! :D

torsdag 17 december 2009

Åh vilken underbar post jag fick idag!!!


Det kom ett stort brev innehållande en massa fina saker!! Åh jag bara gapade och många glädjesuckar utstöttes här!! Jag blev alldeles varm ända in i hjärtat!! För att inte säga kokhet ;) Jag är överlycklig, finner inga ord! TUSEN MILJONER TACK KÄRA VÄNNEN LENA för alla fina saker och kort och goda chokladbitar som jag tyvärr måste vänta till jul med att äta eftersom jag har magsjuka nu, men jag kan ju hoppas den går över fort så jag kan ta en provbit iaf. hi hi... Men den som väntar på nåt gott... MUMS! :) Det blir smaskens i jul det, mmmmm! ;)
Visst är korten helt underbara både födelsedagskortet och julkortet är sååå supervackra!! :)

& jättejättefina blommor i en hel förpackning!! :D Jag älskar ju blommor!! :)

Nu kan ni tro jag är i sjunde himmelriket!! hi hi, går här och myser och tittar på alla sakerna om och om igen. Än en gång tusen tack Lena!! Massor med kramar till dig!

tisdag 15 december 2009

FödelsedagskortMitt kort till Busans födelsedag såg ut så här, det är papper från Melissa Frances och SEI tror jag om jag inte minns helt galet, tyvärr skrev jag ju inte upp det denna gång som jag brukar utan trodde att jag skulle minnas det men pyttsan, inte har jag nåt minne inte. ;) Jag har varit lite i skymundan ett tag, och kommer att vara det några dar till i bästa fall, pga. att jag har sån förskräcklig värk i hela kroppen bara för all denna snö som vräker ner. Så ha tålamod så kommer jag och hälsar på er så fort jag kan.

Ha det så jättebra alla mina vänner! :)

fredag 11 december 2009

Åh så rolig post jag fick idag


I en av utlottningarna hos Pysselparadiset så hade jag turen att vinna denna jättefina bling-snöflinga/stjärna och dessa fina band i 1 yard vardera. Snyggt vá? Jag är jätteglad såklart!! :D

Ha nu en jättetrevlig helg & 3:dje advent alla mina vänner, det ska vi ha, Kjell fyller år i morgon så då får vi god tårta, det ska bli så gott så, mums!! :)


onsdag 9 december 2009

En sistaminuten beställning och ett julkort till oss!


Nu ikväll så fick jag en sista minuten beställning, och jag som trodde jag var klar med julkorten, så fel jag hade! ;) Vilken tur att jag hade tre halvfärdiga 'tri fold card' kort och två kort kvar sen förra året. Det var ju bara att sätta sig och göra dom färdiga och det gick ju ganska snabbt eftersom papperen var ditsatta och motiven redan utklippta. Monteringen går ju fort som ni säkert vet då allt är förberett och klart. Ni får ursäkta dom dåliga bilderna, mina foton blir rena katastrofen på kvällen, föresten så är det lika mörkt på dagarna så man vet knappt om det är dag eller natt, men snart så vänder det igen och vi går mot ljusare tider. Skönt! :)
Dom två korten från förra året är visade här på bloggen förrut, så nu kommer dom i repris.

Har ni sett vilket roligt julkort som kom till oss från Schweiz idag. Hi hi... visst är han gullig Rudolf? ;) På baksidan sitter det en häftkudde så jag ska sätta kortet på en magnet så får Rudolf pryda vårt kylskåp i jul. :) Jag tycker han är jättesöt, men vad jag skrattade när jag öppnade kuvertet och såg dom där benen och den tjocka kroppen. Ha ha... han ser verkligen rolig ut! :D

Ha det så bra alla!