fredag 30 oktober 2009

Rösta på mitt tävlingsbidrag snälla!


Här är kortet som ni kan rösta på i Scrapp Torgets blogg på söndag, tävlingsbidragen lägg ut i deras blogg då för omröstning. Det var en bingobricka som skulle följas och jag valde rad 5 som hade dessa kriterier, Bling, bling., Brads, minst 4 mönstrade Papper och Band.
Tack till alla underbara vänner som vill rösta på mig! :) Många kramar till er.

torsdag 29 oktober 2009

Tävlingar & Utmaningar


Detta kort har jag med i Scrapgalens skisstävling.
Den fina skissen kan ni se i deras blogg, jag lägger inte ut den här för detta inlägg blir så långt ändå. ;)



Detta kort är med i utmaningen i Handarbetas blogg, där skulle man göra ett kort i annat format, det fick inte vara kvadratiskt eller rektangulärt om det inte hade en annorlunda vikning. Och det kan man ju inte säga att detta är. Hi hi... ;) Lite svårt att få dit stjärnan på toppen var det, men den sitter där i alla fall, om än lite på sniskan.



Det här är med i Pyssellyckans tävling. Det är ett julkort med lite ljusare nyanser än de vanliga röda och gröna som är vanligt vid julen, jag tyckte detta papper passade rätt bra ändå trots att det inte är ett julpapper.



Då har vi kommit till de sista korten för idag och de är med i Nettans tävling, Scrapbooking4you.
Först ett julkort i gammaldags stil och sen är det ett födelsedagskort som jag skickade till min goda vän Lene nu när hon fyllde år, Grattis igen Lene. :)



Så här ser insidan ut på det. Den fina skissen kan ni se i Nettans blogg. Det här har jag använt till Lenes kort: CS, papper från Laura Ashley, Distresser, Glimmer Mist, Stämpel från Tim Holtz, Blommor och Blad, Stickles, Distressade och rivna kanter, Handgjorda ribbon stickers & andra 3D stickers från Victorias design house, Organzaband, Filtdekos från K & Company, Knappar, Kakpapper, Papper från KMK och en Gipsdekor, jag tror inte att jag glömt något. ;)

Det var dagens uppdatering. Men återkom gärna i morgon, då ska jag lägga ut ett till tävlingsbidrag och det vill jag gärna att ni röstar på, om ni tycker om det vill säga. ;) Man kan ju alltid hoppas att ni gillar det och att jag får många röster hi hi... ;)
Tack för alla underbara kommentarer som ni lämnar. Ett särskilt tack vill jag ge Kristina från lillpite som följer min blogg och lämnar kommentarer efter sig, gör gärna det ni andra som tittar in också. Det är så jättekul och glädjer mig så oerhört mycket. :)

tisdag 27 oktober 2009

Den andra beställningen på julkort







Nu är även den andra beställarens julkort färdiga, och så här blev dom.
De här korten får den beställaren välja på, med Inger Hardings motiv med jättefina julstugor som är nya för året & snögubbar. Snögubbarna är ju också hennes motiv men dock inte årets. Nåväl, på den ena julstugan är det stickles och på den andra är det liquid pearls, som ser ut som snö. Hoppas nu bara att denna beställare blir nöjd.

Så här ser två av baksidorna ut,



Jag vill passa på att tacka för alla underbara kommentarer som jag får, tack så mycket allihopa, det glädjer mig så mycket! :)

måndag 26 oktober 2009

Julkort till utmaningen hos fruarna Lilja


I helgen satt jag och knåpade ihop några julkort, här ser ni ett av dom. Detta julkort gjorde jag efter skissen i fruarna Liljas blogg, en rolig utmaning tycker jag. Dom andra korten visar jag sen. Dessa underbara papper från Inkido och S.E.I måste jag försöka få tag i några fler av, dom är helt underbara att "jobba" med.

Det var denna skiss man skulle gå efter och jag har väl något sånär lyckas följa den. Nåväl nu får vi väl se om kortet blir godkänt.



fredag 23 oktober 2009

Bloggcandy och ett Rosa julkort


Hör och häpna! Jag har gjort ett rosa jukort. Så otraditionellt så det förslår. ;) Jag trodde väl aldrig när jag började att göra julkort för en massa år sen att jag nånsin skulle göra julkort annat än i rött och grönt, men där ser man, även den mest inbitna traditionella människan kan ändra sig. Hi,hi... Vikningen heter "Joy fold card" den hittar ni en beskrivning på HÄR.

Så vill jag tipsa om Lenas utlottning!

Titta så mycket fint hon lottar ut!! Du har till nästa söndag på dig tills 14,00.
Den 1:a november klockan 16, drar hon en vinnare.


onsdag 21 oktober 2009

Födelsedagskort till en 40 åring



Här ser ni vad jag skickade till min systerdotter i Schweiz när hon fyllde 40 år i början på denna månad. När hon fyllde år så var dom i/på Malta på semester så jag visste inte om kortet kommit fram till henne förrän häromdagen, det är därför jag inte kunnat visa det.
Jag använde mig av papperet, metallblomma och pärlor som jag fick av min kära vän Anette "Nettan" då hon och hennes familj var hit i slutet på augusti då dom var på väg ner till stockholm på någon mässa. Papperen kommer från Melissa Frances, motiven är utklippta från två olika MF papper och limmade på tjock kartong, sen är det Cardstock, Spets, Blommor och Blad, Pärlor, Pärlnålar, Metallblomma från My Design, Kakpapper, Motivet på insidan kommer från Altered By Design. Jag använde mig av en skiss från Nettans blogg till kortet. Här hittar ni det fina papperet om ni blir sugna på det, eller något annat fint som hon har i sin butik Scrapbooking4you.
Ha en trevlig onsdagskväll alla! :)

tisdag 20 oktober 2009

Vilken glad överaskning









Har ni sett vad mycket fint jag fick idag, från min snälla vän Lene! Tusen tusen TACK Lene, vad du är jättesnäll som skickat allt detta till mej. Påsen med godsaker innehöll så mycket mer än vad jag iddes plocka upp och visa. Det var en massa hörnswirlar, spöken, spindlar och jättesöta fladdermöss bland annat, i gult, vitt och svart. Ser ni de jättefina emossade papperen? Oj så tjusiga dom är! Och så fick jag en påse med blommor och trådar i så himla läckra färger. Det finaste av allt är ju förstås kortet, mitt allra första Halloweenkort som jag fått någonsin. Jag måste ju även visa insidan då det var ett sånt gulligt spöke där!! Tusen tack Lene jag blev jätteglad!! :D

måndag 19 oktober 2009

Dom sista julkorten till första beställningen





I fredags lovade jag ju er att visa resterande kort till första beställningen och här är dom nu. Det är lite dåliga bilder med blänk även här, till min ursäkt kan sägas att jag fotade i kvällsljus och då några av motiven är blank så var det så förskräckligt svårt att få korten bra. De här fotona var de bästa i mitt tycke som jag lyckades få till, så dom får så lov att duga. Det är inte lätt att fota i kvällsljus som ni vet. ;)
Nu ska jag sätta mej och fortsätta med flera julkort, vad det blir det får ni se sen. Ha en jättebra dag alla min vänner och scrappa lugnt! :)

fredag 16 oktober 2009

Julkort på beställning






Här är några till av korten jag har beställning på, jag gör ju dubbelt av varje motiv så hon får välja vilka hon vill ha. (förrutom ängeln, tror jag) Det känns mycket bättre tycker jag, då detta med beställningar är första gången för mig och chansen är ju större att hon hittar några hon gillar. Jag ska ju ändå ha julkort själv också och när dom görs kvittar ju, dom ska ändå göras. Jag har 4 till klara i nuläget men dom håller jag för mig själv så länge, jag visar dom till veckan någon dag.
Ha nu en jättetrevlig helg alla som tittar in här!

tisdag 13 oktober 2009

Ett bra att ha kort


Jag har gjort ett "bra att ha kort" till en kombinerad tävling & utmaning som finns i Scraphörnans blogg och forum. Först hade jag tänkt gjort ett julkort men det sprack på att jag inte hade någon julstämpel som finns i Marits butik, materialet skulle till största delen finnas där nämligen. Så det fick bli denna get som dock fanns i hennes butik till ett bra att ha kort.

Materiallista; Bazzill Dotted Swiss, "Salt". Papperet Maja Design "Se det snöar". Decorative Mesh, "Glitter". Stardust penna "Clear". Stämpel från Whiff of joy "Celebrating goat". Vit spets 19mm. Rosor "Of white". Små gröna blommor från Reprint. & en virknål till att göra "knorrarna" av rosstjälkarna. Stämpelmotivet är målat med PRO markers. Det som inte finns i Scraphörnans butik är dom små gröna blommorna, dom är köpt där men har tagit slut i hennes sortiment. Promarkers och virknålen såklart. Med stardust pennan så fyllde jag i stjärnorna på kortet och jag målade lite med den på rosorna också så dom blev lite glittriga.

fredag 9 oktober 2009

Ett kort till Gertrud


Jag fick ju ett så jättefint kort & uppstämplade motiv från Gertrud för några veckor sedan och självklart så ville jag ge något tillbaka. Så jag gjorde ett kort och stämplade upp lite till henne, nu vet jag ju att det kommit fram för ett tag sen så då är det dags att lägga upp kortet här. Jag har använt detta material; Cardstock så klart, Papper från Laura Ashley, Motivet kommer från Altered By Design, Blommor, Blad, Pärlor, Silvertråd och en Charms.

Helt otroligt vad fort tiden går, man hinner ju bara blinka så har en vecka gått tycker man, ja det är väl bara att hänga med antar jag och försöka scrappa mer och maila och blogga mindre så jag hinner med att göra alla julkorten som ska göras till denna jul, så dom slipper vänta tills nästa år med att få dom. hihi...
Nu vill jag önska er alla en riktigt trevlig helg! :) Kramar från mig.


torsdag 8 oktober 2009

Se så fina stämpelmotiv jag fått


Har ni sett vad jättefina stämpelmotiv och vilka jättefina snöflingor jag fått från snälla & goa vännen Lena. Hon är helt otroligt snäll, hon skickar mig så mycket fint hela tiden så jag börjar bli rädd att hon snart ska skämma bort mig alldeles. ;) hihi... Jag tror jag ska ha på snöglitter på dessa snöflingor, jag tänkte ta på lim och strö över glittret och hoppas att jag ska lyckas. Men är det nån av er som kan ge mig ett bättre förslag på hur jag ska göra så tar jag tacksamt emot förslaget! :)
En jättestor kram och ett stort tack vill jag sända till Lena, tack så mycket min kära vän!! :)