måndag 30 mars 2009

Vinter i vår trädgård


Denna Lo har jag med i mars månads tävlingen hos Scraphörnan. Gå gärna in i Scraphörnans blogg och rösta på bidragen. Länk dit hittar ni HÄR!!
Till denna Lo har jag använt ett Tävlingkit som ni hittar i Scraphörnans butik. I kitet fanns allt material, Cardstock, Scallop Cardstock, olika mönstade papper från Basic Grey, Crystal Brads, Knappar, Spets, Punchinella och diverse Blommor dessutom ingick en Zig Kalligrafipenna. Allt material som ni ser på Lo´n fanns i kitet. :D Gå in med er nu och rösta!! ;)
Free Signature Generator

Free Signature Generator

lördag 28 mars 2009

ATC Kort



Jag blev utmanad av Karina att göra ATC kort. Jag har aldrig gjort sådana förut & visste knappt vad det var, så detta är mitt första stapplande försök att göra dessa kort. Sagt och gjort vi skulle göra 4 st vardera och byta med varandra.
Materialet jag använt är vit Cardstock och en spillbit. Cardstocken har jag färgat med Impressdynor i gult, vårgrönt & lila. Impressdynorna är samma slags dyna som distressdynorna. 2 st Tim Holtz stämplar (den ena har jag nyss vunnit, den finns längre ner på sidan) och Impressdyna. Bilderna som jag använt på 2 av korten har jag hittat på Internet. Stämpeln som jag använt som bakgrund på det gula kortet kommer från Crafty Individuals.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

Crisscross Kort



Detta kort skickade jag till Karina tillsammans med ATC korten.
Hur man gör dessa kort hittar ni HÄR.
Till detta har jag använt Papper och Dekorationser från Creative Club. Stämpeln kommer från Carina W och heter "Flicka i stor hatt" övrigt material är Band, Pro Markers, Dubbelhäftande tejp, Distanstejp & Stämpeldyna.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Swap Mars-09




Jag är med i en receptswap, vi är en grupp på 7 personer och första omgången var nu i mars, ämnet var fisk denna månad.
Mitt kort är det gröna i de nedre bilderna.
Till det använde jag två olika nyanser av grön Cardstock, till Tagen hade jag ett papper från Kaiser Craft, mörkgrön Stämpeldyna till att chalka kanterna på etiketten som jag valde att göra dubbel & sen satte fast med Distanstejp. Övrigt material är Dubbelhäftande tejp, Pro Markers, Hörnstansar och Band. Bilden hittade jag på Internet.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Blogcandy hos House of inspiration


Det pågår en blogcandy på House of inspiration. Lördagen den 4 April presenteras vinnaren. Skynda dig dit om du vill ha en chans att vinna allt detta. Lycka till!!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

tisdag 24 mars 2009

Award igen!


Denna award har jag fått från min snälla & gulliga vän Pernilla/Pernol & från snälla Emilie/Wildärtan & från snälla & gulliga Annica H. TACK SÅ JÄTTEMYCKET ALLA TRE!!
Nu ska jag dela ut den och det är alltid lika svårt, men jag ska göra mitt bästa.

Inger Harding

Inger

Lene

Sussie

Karina

Maria O

Carina W

Carina

Ulrica/Mysmumlan

Camilla

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Award


Denna jättefina award har jag fått från snälla & söta Inger Harding har ni inte redan besökt hennes blogg så gör det nu! Hon gör så mycket fint bl.a. jättefina giveaways. TACK SÅ JÄTTEMYCKET INGER, det värmde verkligen mitt hjärta!! & från snälla och gulliga Anette "Nettan" TACK SÅ JÄTTEMYCKET NETTAN, & från snälla Emilie "Wildärtan" TACK SÅ JÄTTEMYCKET EMILIE & så har jag fått den från snälla och gulliga Annica H TACK SÅ JÄTTEMYCKET ANNICA. Alla dessa värmde mitt hjärta nåt oerhört!! Besök Nettan, Emilie och Annica också om ni inte redan gjort det dom gör så fantastiskt fina alster och det är väldigt inspirerande att besöka deras bloggar.
Nu ska jag ge denna award vidare men det är svårare än någonsin att dela ut den då det är så många snälla människor som skriver kommentarer i min blogg som jag blir så otroligt glad för, så till er vill jag säga TACK SÅ MYCKET!! Jag gör så här; jag ger den till några stycken men alla som vill ha den får den. Alltså ta med er awarden även om ni inte står med på min lista om ni vill ha den. VARSÅGOD!!
Ja så var det då dags för listan!

Sussie

Karina

Pernilla

Maria O

Nettan

Kamilla

Annica H

Emilie/Wildärtan

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Blogcandy hos Petra


En blogcandy utlottning pågår hos Petra den håller på till den sista i denna månad. Den 1 April dras vinnaren. Lycka till!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

måndag 23 mars 2009

Blogcandy hos Inger


Nu är det blogcandy på gång hos Inger där du kan vinna en av dessa fantastiska vinster. Du har till söndagen den 5 April på dig, på måndagen drar hon vinnarna.
Skynda dig dit. Lycka till!
Free Signature Generator

Free Signature Generator

söndag 22 mars 2009

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emilie/Wildärtan. & Kamilla. & Anette/Nettan

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Lena
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lång
3. Flicknamn: Linnea
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Leggins
8. Mat: Linssoppa
9. Sak i badrummet: Locktång
10. Plats/stad: Lund
11. En orsak att vara sen: Lastbilskrock
12. Något man skriker: Loss (till en hund)
13. Film: Lassie
14. Något man dricker: Lingondricka
15. Band: Lasse Stefans
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Långgatan
18. Bil: Lada
19. Sång: Lyckliga gatan
20. Känd Person: Lill-Babs

Kopiera det här till din blogg och utmana 5 pers!

Allright, jag utmanar;

Pernilla/Pernol

Karina

Camilla Holm. http://www.nogg.se

Maria O

Sussie

Free Signature Generator

Free Signature Generator

fredag 20 mars 2009

Påskkort


Haren här ovan & hönan här under kommer från Inger Hardings giveaway. Länk hittar ni längre ner.





Denna stämpel är på insidan på alla kort.

Denna stämpel är på baksidan på alla kort.

Till dessa kort har jag använt mig av Inger Hardings giveaways som ni hittar på hennes blogg, de får man använda ett fåtal av.
Cardstock, papper från KMK & spillpapper. Stämplar från Serendipitystams, Inkido, Stämpelboden & Forma Hantverk. Ingers motiv har jag skrivit ut på skrivaren, limmat upp på kartong och klippt ut, målat med Pro markers och satt fast med Distanstejp, för en 3D effekt. Stämpelmotiven är också målade med Pro markers. Distanstejp har jag redan nämt men förutom det har jag använt Brads, Stickles både här och där, Blommor, Utstansade motiv och naturligtvis Lim & Stämpeldyna.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

måndag 16 mars 2009

Jag har vunnit!


Har ni sett vilken fin stämpel jag snart kommer att få hem!! Jag hade turen att vinna en av Tim Holtz fina stämplar i Hobby och hantverks utlottning, och denna valde jag. Visst är den fin?

Free Signature Generator

Free Signature Generator

söndag 15 mars 2009

En ny signatur!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

Nu hoppas jag att denna fungerar bättre än den förra, är det någon som kan tala om hur man automatiskt får in den i nya inlägg hädanefter så tar jag tacksamt emot hjälpen?!?!?

Free Signature Generator

Free Signature Generator

fredag 13 mars 2009

Jag har bakat!


Idag har jag bakat tekakor som ni ser, får jag bjuda på en macka? Varsågod och ta för er!! Hi, hi... lite svårt kanske men en cybertugga funkar ju alltid eller hur? ;)Nu lagar gubben mat för en gång skull, men jag tvingade honom... om han ville ha mat fick han väl laga den själv, eller hur? nåt måtta får det ändå vara, jag orkar inte mera än att göra en sak. Vill han inte ha pizza så får han allt stå vid spisen själv. Inte krusar vi karlar i detta hus inte... ;) *skrattar*
Receptet kommer här:

1 liter mjölk
8 dl havregryn
225 gram smör
75 gram jäst
1 tsk salt
½ dl honung eller sirap
ca 16 dl vetemjöl + lite till utbaket
Pensling: vatten och havregryn eller nån sorts frön.

Värm mjölken tills den nästan kokar, och häll den över havregrynen och smörklickarna. Låt det stå och svälla i 1 timme.
Smula i jästen och tillsätt salt, honung/sirap och vetemjölet.
Arbeta degen väl och låt den jäsa övertäckt i 30 minuter.
Ta upp degen på mjölad bänk och dela den i 40 bitar. Rulla runda bullar och lägg dem på plåt med bakplåtspapper, tyck ut dem till tekakor och nagga dem. Lå dom jäsa i 30 minuter. Pensla med vatten och strö på gryn eller frön om du vill. Grädda i 225* i ca 5-10 minuter. Sorry kan inte ge bättre tidsangivelse då jag passade mina och inte tog någon tid. Lycka till!! Kramar Lena

torsdag 12 mars 2009

Titta vad jag har fått!



Har ni sett vilket fantastiskt fint kort jag fått av min vän Inger, jag bara måste visa er insidan också då den är lika vacker som framsidan på kortet!!
Det är så roligt att få kort & gåvor från sina vänner, man blir så jätteglad och det värmer ända in i hjärteroten!! Jag riktigt känner hur glädjen och lyckan sprider sig i hela kroppen!! Så glad och lycklig blir jag!! Så Tusen, tusen TACK Inger för det jättefina kortet!! Jag sänder många varma kramar till dig!! Kramizar Lena

onsdag 11 mars 2009

Här är mitt bidrag till månadens tävling hos Nettans!


Denna layout föreställer min sambo och mej. Korten är från i somras då vi satt och vilade oss på våran altan.
Jag har använt mej av Best Creations vackra papper. (mina favoriter) Spillbitar från papperet som jag klippte ut cirkeln i och andra spillbitar. Titeln är ett ryskt ordspråk som jag hittade i min ordspråksbok, den har jag delvis skrivit med Kalligrafipenna och delvis med Dymoremsor. Jag tycker att orden passade in bra med tanke på bl.a. cirkeln i layouten. Sen har jag använt ett Charmshjärta, Guldtråd & Lock and Key Brads. Kramar Lena

måndag 9 mars 2009

En valfri stämpel i ATC format lottas ut!


Dom underbara Tim Holtz-stämplarna är på utlottning hos Hobby och hantverk - skynda dig dit och kommentera! Kram Lena

söndag 8 mars 2009

Utmaning!



Dessa kort har Pernilla "Pernol" utmanat oss med att göra! Jag har inte dessa stämplar, utan fick dem uppstämplade från jättesnälla och gulliga Pernilla!!
Materialet till dessa kort är Blå & Rosa Cardstock, Papper från Prima & Reminisce. Motiven är målade med PRO markers och fastlimmade på kartong för en liten 3D effekt. Blommor från You Do, egna Blad och Brads. Sen har jag använt några dekorationer av de som jag fick av min kära vän Sussie. Korten är ev. tänkt att användas till grattis kort, det ena ev. till en kompis till oss som jag tycker det är roligt att retas med för att han aldrig träffar den rätta, därav det småfräcka i dekorationen på det kortet. Det andra är till min syster. (det översta) Detta är jag inte rädd för att tala om eftersom det inte är någon risk att hon tittar in här, hon gillar inte att sitta vid datorn. Tråkfia där, det som är så roligt eller hur? ;) ;) *skrattar* Kramar till er alla / Lena

fredag 6 mars 2009

Titta vad jag har fått!




Har ni sett vad mycket fint jag fått från min käre vän Sussie!!
Tusen, tusen TACK min vän för det otroligt vackra kortet och allt som du jobbat med att stansa ut åt mej! Blev sååå jätteglad för alltihopa!! Stora, varma kramar till dig Sussie!!


**********************************************************

Vilka underbara vänner jag fått här på nätet genom våra bloggar, jag tycker jag har haft en otrolig tur att få de bästa vännerna!! Massor med kramar till er alla, önskar er också en jättetrevlig fortsättning på helgen. Kramar Lena

torsdag 5 mars 2009

En till Award


Jag har fått denna jättegulliga award av Kamilla & Sussie och ni kan tro att jag är glad & stolt över att ha fått denna fina & gulliga award!! Tusen, tusen TACK Snälla, Gulliga Kamilla & Snälla, Gulliga Sussie för att jag fick den av er!
Jag tänker dela ut den till några av mina vänner.
Kramar till er alla & jättestora kramar till er Kamilla & Sussie.

Awarden ska delas ut till 10 st, men jag tänker ge den till 11 personer, regler är till för att brytas eller hur? ;) så här kommer dom:

Inger Harding

Sussie

Pernilla

Karina

Lene

Inger

Marit

Ulrica "Mysmumlan"

Maria O

Carina W

Miss Cutie Pie

Massor med kramar till er tjejer!! Kramar Lena

onsdag 4 mars 2009

Award


Jag har fått denna jättefina award av Ulrica "Mysmumlan" & Sussie och ni kan tro att jag är glad & stolt över att ha fått denna fina award!! Tusen, tusen TACK Snälla, Söta Ulrica & Snälla, Söta Sussie! Jag ska göra det enkelt för mej denna gång och dela ut den till några vänner som är med i samma swap som jag är med i, så här kommer dom som jag vet är med i swapen plus två tjejer till eftersom att det är två till i swapen som jag inte vet vilka det är, så då får två andra dessa awarder.
Kramar till er alla & jättestora kramar till er Ulrica & Sussie.

Awarden ska delas ut till 5 st, men jag tänker ge den till 6 personer, så här kommer dom!

Sussie

Karina

Pernilla

Lene

och

Maria.O

Inger Harding

Ta med er awarden tjejer och dela ut den i er tur. Kramar Lena

måndag 2 mars 2009

Vinst


Marit på Scraphörnan hade en skissutmaning i förra veckan, som jag var med i, jag hade turen att vinna den utmaningen, denna fick jag i vinst, en skylt som man sätter i bilen. Det var roligt!! Tack så jättemycket Marit. Kramar Lena