fredag 30 januari 2009

Bloggcandy hos Mysmumlan!


Nu har Ulrica haft 20 000 besökare! Det ni!! Hon har nu en utlottning, på vad? jaa det är hemligt!! Tills fredagen den 6 februari kl. 21:00 har vi på oss att kommentera hos henne så skynda er dit!! Kram Lena

torsdag 29 januari 2009

Blogcandy


Nu är det blogcandy i Wonderings blogg. Där utlottas dekorationsmaterial i ROSA nyanser, om man vill vara med på ett hörn så pågår den till den 6 februari.

onsdag 28 januari 2009

Blogcandy hos Pysselparadiset


Pysselparadiset lottar ut en stämpel med blommor! Men ni måste ila dit om ni vill vara med för candyn går ut redan i morgon!! Så skynda er nu!! Kram

Titta vad jag har fått!








Har ni sett vilket vackert kort & vilka vackra tags jag fått från Karina!! Jag blev så jätteglad och rörd när jag såg vad som kom med posten i dag. Tänk att det finns så snälla personer som Karina som skickar allt detta till mej!! Hon är så fantastisk duktig!! Allt hon gör blir så superfint!! Jag är så stolt å lycklig över att ha såna fantastiska vänner som är så snäll och skickar gåvor till mej, ja, jag blir VERKLIGEN RÖRD över att ha såna FINA VÄNNER!!! Det är så oerhört glädjande och rörande så jag vet nästan inte till mej!!
Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara, gulliga Karina för det jättefina kortet och dom jättefina tagsen!! En jättestor, varm kram skickar jag till dig.

måndag 26 januari 2009

Ännu en award har jag fått!


Denna Award har fått av Annica & Anette "Nettan" & Inger & Lene Annica & Nettan & Inger & Lene är väl för snäll som ger mej en sån fin award!! Så tusen, tusen TACK snälla Annica!! & tusen, tusen TACK snälla Nettan!! & tusen, tusen TACK snälla Inger!! & tusen, tusen TACK snälla Lene!! Massor med kramar till er alla. :)

Denna award ska skickas vidare till 8 andra & det är ju alltid så svårt att välja men jag vill ge den till alla mina goda vänner som jag har fått här genom bloggen & som ofta hälsar på. De är så snälla & gulliga och skriver så snälla, goa kommentarer hela tiden!!
Så ta med er awarden och dela ut den i eran tur!!
De som får awarden är dessa:

Inger

Lene

Karina

Sussie

Ulrica

Camillas kreativa kort i Småland, får tyvärr inte till en fungerande länk.

Camillas krypin

Pernol

Ovanstående är bloggare som jag gärna besöker för att inspireras, och glädjas!
Massor med kramar till er alla.

Jag har fått en award!



Emilie, & Carina "Cajaba" & Anette "Nettan" & Inger & Lene är väl för snäll som ger mej en sån fin award!! Så tusen, tusen TACK snälla Emilie!! & tusen, tusen TACK snälla Carina!! & tusen, tusen TACK snälla Nettan!! & tusen, tusen TACK snälla Inger!! & tusen, tusen TACK snälla Lene!! Massor med kramar till er alla. :)

Då jag inte vet några speciella regler för denna award så gör jag som följer:
Denna award vill jag ge till alla mina goda vänner som jag har fått här genom bloggen & som ofta hälsar på. De är så snälla & gulliga och skriver så snälla kommentarer hela tiden!!
Så ta med er awarden och dela ut den i eran tur!!
De som får awarden är dessa:

Nettan

Inger

Lene

Karina

Sussie

Ulrica

Camillas kreativa kort i Småland, får tyvärr inte till en fungerande länk.

Camillas krypin

Pernol

Carina

Ovanstående är bloggare som jag gärna besöker för att inspireras, och glädjas!
Massor med kramar till er alla.

Blogcandy hos Karina Beck


Vi har till den 31 januari kl. 23:59 på oss så skynda dig dit om du vill vara med.

söndag 25 januari 2009

Snö & Gråväder



Så här ser det ut här idag efter helgens eviga snöande!!
På den översta bilden syns det tydligt hur grått och trist väder vi hade på dan.
Det fotot har jag inte gjort något med i redigeringen, utan det är som det är!
Det nedre har jag redigerat lite "hårdare". Det som syns i övre högra hörnet på fotot är en del av vårat garage tak... Kramar Lena

Titta vad jag har fått!!




Har ni sett vilket otroligt vackert kort jag fått från Inger!! Jag blev så jätteglad när jag såg vad som kom med posten i fredags. Tänk att det finns så snälla personer som Inger!! Kortet är ju helt fantastiskt vackert!! Hon är så otroligt duktig Inger!!! Hon gör dom mest fantastiska ting!!! Allt hon tar i förvandlas till konstverk!!! Inte undra på då att hon är min idol!! Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara, gulliga Inger för det jättevackra kortet!! En jättestor, varm kram skickar jag till dig.

lördag 24 januari 2009

Här är mitt bidrag till Hoppetossas utmaning nr 2


Detta är inte världens bästa bild men till min ursäkt kan jag säga att jag fotade i kvällslampans sken. Sorry! Men det här är iaf. mitt bidrag!
Till denna Lo har jag använt beige Cardstock från Bazzill som bakgrundspapper,köpt hos Nettans. Sen diverse spillbitar jag hade kvar av papper jag tyckte passade till, och som jag tyvärr inte kommer ihåg vilken sort det var, är det nån som vet vad dom heter så hojta gärna till! dom är iaf. köpt hos Stellas. Papperet till rubriken har jag köpt på panduro, kommer från Karen Maries sortiment, och "Ofärne" har jag skrivit för hand med en ganska så bred kalligrafipenna. Blommor från Prima, utom den gula filt blomman som jag inte vet varifrån den kommer (den största pappersblommans mitt blomma ser ut att vara halv ser jag nu, men som den klantiga fotografen jag är så såg jag inte det i går kväll då jag tog kortet hm... typiskt mej :(, Tagen har jag färgat med Memoriest Mist, å satt ett självhäftande band längst ner + skrivit texten för hand med likadan penna som tidigare, bara att det är smalare text på denna. Den lilla "snutten" med band på tagen är ett pappersssnöre från panduro. Blingisar i svart och mörkgult i hjärtform, sen har jag använt små runda "speglar" en rund dekoration, och små dekorationer av Dress it up. & diverse band. Det var det hela.

Här är Mariantes skiss som vi skulle gå efter;

Kramar

fredag 23 januari 2009

Augusti


I augusti är det ju surströmmings premiär så därför får denna handla om det. En Dress it up knapp med tonfiskburk får föreställa surströmmingsburken, flera Dress it upp knappar & Rub-ons, palmen passar väl inte riktigt in här hemma men den är glittrig och fin så därför tog jag med den. Musik är väl alltid trevligt och särskilt när man har fest.

Juli


Här har jag använt Magnolia & Eat Cake Graphics-stämplar på skylten står det "Beach - When you get to the water you´re there" jag har klippt ut stämpelmotiven och satt fast med häftkuddar för att få 3 D effekt. Sen har jag satt dit ett hjärta, fjärilar och fåglar från Karen - Marie & dessutom några Dress it up.

Juni


På denna har jag använt (förutom "grunderna") Stämplar och glittriga stickers med nyckelpigor och fjärilar.

onsdag 21 januari 2009

Jag har skaffat en signatur!


Snygg va? *blink,blink* Fast jag gillar inte den svarta bakgrunden!! Hm...
Är det någon som vet hur man kan få den med den egna bakgrundsfärgen & med endast svart text? Så skriv gärna och förklara för mej! Vill ni ha en egen så hittar ni det HÄR. Kram

Award igen!! :)


Känner mig enormt hedrad av att ha fått den av dig Sussie! Vi har inte känt varann så himla länge men har kommit varann nära snabbt. Hon liksom jag har fibromyalgi och jag vet alltför väl hur hon har det med daglig värk. TUSEN TACK & MASSOR AV KRAMAR till dig Sussie!!!
Denna har jag ju fått tidigare så därför delar jag inte ut den igen.

Titta vad jag har fått!




Har ni sett vilket vackert halsband jag fått av Ulrica "Mysmumlan" Jag blev så lycklig när jag såg att jag vunnit något hon gjort i en utlottning hos henne. Nu så har snigelposten kommit fram & jag vart om möjligt ännu lyckligare!! Tror våran brevbärare är en släkting till sköldpaddorna och sniglarna!! ;) ;) Jamen det är väl klart att jag blev lycklig halsbandet är ju helt fantastiskt vackert!! Hon är så otroligt duktig Ulrika!!! Hon gör dom mest fantastiska ting!!! Allt hon tar i förvandlas till konstverk!!! Inte undra på då att hon är min idol!! Tusen, tusen TACK snälla, söta, rara, gulliga Ulrika för det vackra halsbandet!! En jättestor, varm kram skickar jag till dig.

Blogcandy hos Ingvild




Nu är det blogcandy på gång igen! Denna gång är det hos Ingvild den håller på till 10 feb. Skynda er dit & titta på allt vackert hon skapat!! & se så mycket hon lottar ut det vill vi inte missa eller hur? Kramar

Januaritävling hos Nettan


Denna LO har jag med i Nettans tävling denna månad, jag skulle egentligen ha visat den igår men händerna strejkade.
Jag har använt mej av Cardstock i turkost, ljusblått och vitt till fotomatta plus till underlag till Joels födelsedatum. Fotomattan har jag stansat ut ett mönster i med en punch. Sen har jag delvis rivit och delvis distressat en bit randigt papper från DCWV. Blommor från bl.a. Prima, Både klara runda bling & turkosa i hjärtform. En metallstickers som sitter på sniskan, det är inte meningen! såg det bara inte när fotot togs, men det är åtgärdat så nu sitter den rakt iaf.i albumet. Texten är ett QK alfbete "Dragonfly" som jag köpt på Tradera. Sen har jag använt distress stickles "broken china" runt journalingen (om man nu kan kalla den så) Joel är en kompis barn, visst är han söt? Fotot är från BB, utlagt på nätet där jag norpade det! Kramar från mej

tisdag 20 januari 2009

Jag har fått en Award igen!


Jag blir så lycklig och det värmer så oerhört mitt hjärta!!
Denna award fick jag av min goda vän Nettan. Hon har Nettans Scrapbooking4you och är en underbar vän. Vi har fortfarande aldrig träffats, man jag hoppas verkligen att vi kan ses snart! Kanske till sommaren & det hoppas jag verkligen på! Inget skulle göra mej gladare!! Problemet är att vi har 40 mil mellan varandra. Men vi har iaf. en jättetrevlig mailkontakt. Tusen och åter tusen TACK Nettan!! Massor med kramar till dig och alla er andra.

Så här säger reglerna:

De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
Länka till den bloggen du fick den ifrån.
Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Det finns ju så otroligt många vackra bloggar som ger mej så stor inspiration, men denna gång vill jag ge den till dessa personer.

Hela DT gänget som tillhör Nettans butik, för dom har kommit att betyda så mycket för mej i min utveckling som scrappare och dom nominerade är;

Annica

Carina

Erika

Ulrica
De övriga två som jag vill ge awarden till är;

Camilla För hon har betytt minst lika mycket för mej och dessutom är hon en snäll & go tjej som gärna delar med sig av olika tips och beskrivningar.

Sist men inte minst min gamla barndoms kamrat Anki Hon är ingen scrappare men titta gärna in i hennes blogg om ni vill ha lite ögongodis, hon har massor av vackra djur & natur foton i sin blogg och är en riktigt duktig fotograf. Många kramar till er alla.

Blogcandy


Det är blogcady på gång igen! Denna gång är det hos Bettan. Vi har tom 23/1 kl 11:00 på oss att vara med på denna utlottning. Kolla vad generös hon är!! Skynda er dit ni också!
Kramar till er alla

måndag 19 januari 2009

Utdelning av awarder


Äntligen har jag bestämmt vilka jag vill ge awarderna vidare till, det var inte lätt ska ni veta & dessutom har ju mina datorer krånglat som ni ju känner till, och det gjorde ju inte det lättare precis!!

Denna award hittar ni kriterierna till längre ner på sidan. Var snäll och hämta kriterier & bilden där själva.

Denna award har jag bestämt att den ska gå vidare till de personer som behöver en uppmuntran av något slag! Massor med kramar till er alla.

Inger

Karina

Lill-Nettan

Sussie

Ulrica

Ulrika & Sussie har fibromyalgi liksom jag,
Inger har muskelvärk p.g.a. trafikolycka,
Karina behöver bättre självförtroende
och Lill-Nettan behöver helt enkelt muntras upp.

Alla dessa är alltid så kreativa & är jättesnälla och gulliga personer som jag blir inspirerade av! Så tusen, tusen TACK allihop!! Kramar i massor till er.

Utdelning av awarder


Denna award hittar ni kriterierna till längre ner på sidan. Var snäll och hämta kriterier & bilden där själva.

Denna award vill jag ge till alla dessa gulliga och snälla personer som ger mig sån glädje med alla sina snälla & goa kommentarer och dessutom är så kreativa & som ger mig så stor inspiration. Så tusen tusen TACK allihopa!! Massor med kramar till er alla!

Inger

Karina

Lene

Lill Nettan

Maria

Pernol

Sist men inte minst min goda vän Nettan

Återigen tack så jättemycket!!

söndag 18 januari 2009

Jag som Manga



Så här vart jag! Vill du veta hur du skulle se ut som Manga så klicka HÄR.

Maj



Här har jag försökt skapa en liten föraning om sommaren som ska komma. I maj brukar svalorna dyka upp här så därför har jag gnuggat dit 2 st gamla Rub-ons med svalor. Sen är det Penny Black stämplar & Stickers, stickersen med fjärilar är glittriga.

April



Här kommer nu April månads kalender. Förrutom "grunderna" som jag skrivit om tidigare så är det enda jag tillfört bokmärken med påskmotiv.

lördag 17 januari 2009

Mitt ord är "LOVE"


Your Word is "Love"

You see life as possibility to form deep connections with a few people.
Relationships are the center of your world, and you always take time to bond with those you love.

You are caring and giving. You enjoy helping those you love.
And when it comes to romantic love, you feel passionately ... even in a very long term relationship.


Testa själv HÄR vad som är ditt ord!

Mera blogcandy.



Här är det mera blogcandy för er som är godissugna! På Pappersvinden lottar dom ut dekorationer tills på söndagkväll antar jag? för dragningen ska ske under måndagen!
Så skynda, skynda om ni vill va med!!

Kitty + Kitty 1





En bra bild & en halvbra fick jag iaf. jag börjar med dom! *ler*

Kitty 2



Jisses vad det kliar bakom örat! Vilka tokiga bilder man kan få på katter när det enda jag vill är att dom ska titta på mej & se fina ut! Jo pyttsan, tji fick du matte ser dom ut å tänka!! *S*

Kitty 3



Man kan ju undra vem hon lipar åt? Dörren som är stängd kanske? Knäppis till katt! *Skrattar*

Blogcandy hos Annalunda.


Titta vilken underbar lyckta som lottas ut hos Annalunda!! Vill ni pröva lyckan så skynda dit "så illa kvickt", blogcandyn går ut imorgon!!

fredag 16 januari 2009

Blogcandy hos inkido.



Det är blogcandy hos Inkido tills den 20 januari, dom lottar ut 5 stämplar. Naturligtvis vill jag vinna men ni andra kan ju pröva lyckan också. *blink, blink*
Dom har även en hel del andra nyheter på gång. Så titta in där ni med!

Blogcandy hos Ewonne.



Nu är det bloggcandy igen hos Ewonne, den håller på tills den 25 Januari. Kolla på detta, vilken underbar vinst!! Så skynda er dit.

Tillbaka igen!

Hej! Im back again!! Ja då var man ifarten igen *hi hi* Nu har gubben lyckas få till den ena datan iaf. härligt att vara tillbaka, å vad jag har saknat er bloggkompisar!! Det har varit otroligt tomt & tråkigt dessa dagar utan dator. Våran fasta dator, den som kraschat, är fortfarande inne på lagning. Det blir väl en ganska så dyr historia antar jag, men lagas måste den ju! En ny hårddisk skulle visst gå på ca 2000:- men då blir den ju också som ny!! Tråkigt att man förlorar allt bara, men det är bara att börja på ny kula... dessutom var det väl inte så jätteviktiga saker där heller. (Det mesta kan jag nog hitta på nätet igen) Värst är ju att ha förlorat foton och e-mail adresser. Å andra sidan när jag nu inte har kunnat blogga, så har jag scrappat en hel del. Jag har gjort almanackssidor t.o.m. augusti och 3 st Lo´s. Har inte fotat detta än men det kommer. Ha en härlig helg. Kramar Lena

Här på besök en snabbis!

Hejsan! Ni undrar väl vart jag tagit vägen? Datorerna fungerar inte!! Jäkla dumburkar! På våran fasta dator har hårddisken kraschat!! Den andra, alltså Lap-toppen, har ingen täckning på nätet! Jag är nu hemma hos min syster & svåger och lånar deras dator! Tur man har syrran ibland... *blink, blink* Nu ska jag väl inte uppehålla deras dator så mycket längre. Jag hör av mej så fort vi får iordning våra datorer, iaf. nån utav dom. Hej så länge vi hörs snart hoppas jag, för jag saknar er jättemycket!!

måndag 12 januari 2009

Mars



Japp, så var det dags för mars. Eftersom det börjar bli lite tjatigt både för er och för mej så rabblar jag inte allt fortsättningsvis, ni vet ju "grunderna" vid det här laget! Så jag skriver bara om det är något nytt jag tillfört! Ni vet väl alla hur det står till med katterna i mars månad!?! Så det är just därför det är så många kissemissar med på denna, i övrigt är det en gammal rub-ons, den lilla flickan som sitter på fågelns rygg uppe i högra hörnet, (dessa finns nog inte att köpa längre) och en gul pärlemor-skimmrande glitter glue jag använt.

Februari



Här är sidan för februari, den ska föreställa Vasaloppet som brukar gå av stapeln då. Nåt som jag aldrig har varit med i eller ens kommer att vara med i eftersom jag knappt kan stå på ett par skidor. Näää, jag nöjer mej med att se det på TV "hi hi" Till denna sida har jag använt A4 papper, spillpapper, stämpel, Pro-markers, gel-penna i glittrig silverfärg, etikett a lá Mysmumlan, stickers, stickles & kalender för månaden februari.

Januari



Nää, den vanliga datorn funkar fortfarande inte, den är inne på lagning! Så jag sitter fortfarande med Lap-Toppen.
Jag håller på att göra en almanacka i ekonomi-modell, jag vill inte kosta på den för mycket eftersom jag kanske kastar den sen. Blev så himla inspirerad när jag såg Sussies kalenderkort, som naturligtvis är mycket finare än mina!! *ler* Ni hittar hennes blogg i min blogglista. Årets kalendrar hittar ni på Kalender.se Detta är sidan för Januari, den är mycket mera glittrig än vad den ser ut att vara här. Till den har jag använt mig av vanligt A4 papper, spillpapper, punchinella, en stämpel, Pro markers, vit gel-penna, stickles, stickers och sist men inte minst en etikett a lá Mysmumlan, Visst är dom fina? *ler* Hon har gjort dem & lagt ut i sin blogg, jag har bara behövt skriva ut dom. Hennes blogg hittar ni också i min blogglista. Tusen tack Ulrica för att jag fick skriva ut dina fina etiketter, & tack så mycket Sussie för inspirationen.

Pest och pina.

Godmorgon. Idag går visst allt på tok! Det började jävlas redan kl.6 i morse med att telefon ringde och väckte mig, attans!! Jag som är så morgontrött vill gärna sova tills kl. 8 iaf. Sen när jag lagt mej igen å försökte somna om så började katterna bråka på mej att dom ville ut, så vid halv 7 gav jag upp! Ingen ide att försöka längre, har dom bestämmt sig så är det lika bra att kapitulera. Vädret är pest idag för mej som har värk (lika pestigt för andra också kan jag tänka) 5,5 grader varmt, i och för sig skönt men om det bara kunde ge fasen i att blåsa!! Kroppen värker så man kan bli galen! ja,ja... efter några koppar kaffe så går jag & sätter mig vid datorn DÅ FUNKAR INTE DEN!!! Ringer till gubben som är på jobbet, men han kan inte hjälpa mej på telefon så det är bara att plocka fram Lap-toppen... så den sitter jag vid just nu. Jag hade ju tänkt att lägga ut de nya nomineringarna idag, typisk att det skulle bli så här! Jag satt vid den vanliga fasta datorn tills kl. 1 i natt, och hade skrivit in några namn på ett word-dokument men det kommer jag inte åt just nu tyvärr. Vi får väl se om gubben får ordning på dataskrället på eftermiddan. Jag ska åtminstone ta några kort på några alster till tävlingar som jag har gjort, får väl se om jag hinner vara med om de tävlingarna nu! & så ska jag naturligtvis in och hälsa på er andra... sen får vi se om det blir något mera pyssel. Kramar till er alla.

söndag 11 januari 2009

Hör & häpna en till Award!!

Men käre nån!! Jag blir alldeles stum av förvåning!!

Denna gången var det av supergulliga Pernilla ”Pernol” Tusen TACK Pernilla!



Jag ska skicka den vidare till 5 personer. Det kommer att bli otroligt svårt att välja så det får jag återkomma till så fort jag har bestämt vilka. Just nu står det helt stilla i skallen på mej!!

Men självklart vill jag skicka denna Award tillbaka till Pernilla.
Resten får jag återkomma till senare.

Pernilla för att hon är så supergullig, och alltid lämnar så uppmuntrande ord i min blogg.

Tusen, tusen tack Pernilla! Stor kram till dig! & naturligtvis till alla er andra också förstås!