måndag 2 februari 2009

Några tags & bokmärken





Jag blev utmanad för en tid sen av Karina att göra egna tags. Nu är dom äntligen klar & det ska bli väldigt spännande att höra vad hon säger om dem, och om dom duger överhuvud taget. ;) ;)
Jag började med några bokmärken först innan jag gick lös på tagsen. Bokmärkena ska jag skicka till min systers barn (barn & barn förresten...) dom är nästan lika gamla som mej. Hi hi... Den med vit spets och blå blingisar är färgad med Memories mist, alla de andra har fått Glimmer mist på sig. I övrigt ser ni väl alla vad jag har dekorerat med, så det drar jag inte. Kramar Lena

12 kommentarer:

Karina sa...

Duger?!?! Dom är sk...t fina!!!! Blir riktig glad när jag ser dem. Älskar färgerna. Dom får mig att längta till våren ännu mer. Låset du dekorerat den ena med är det en diecut till en stansmaskin eller vad är det?? Dom var också fräcka. Vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu får vi leta nya utmaningar för det var kul att få ha ett mål. Nu ska jag återgå till mitt kvälls inlägg. Har gjort 2 tags och ett kort. Kramar din vän Karina

Anonym sa...

Wow, vilka vackra och läckra tags med underbara vårfärger!!! Dom duger visst, hur bra som helst min vän! Vad är det för skillnad på Memories mist och Glimmer mist, är det inget glitter i den förstnämnda? Jag måste nog investera i sånt och några masker så man hänger med i trenderna, eller hur? ;-)
Ser att du använt masker och det blev jättefint, vad duktig du är! Är det TH´s masker?
Vet du vad Lena? Nu är jag klar med kalendern... ÄNTLIGEN!!! Känns gudomligt skönt att den är klar och att jag kan ge den till mina föräldrar! Ska altra en förvaringslåda till den också, men nu får de kalendern imorrn och så gör jag lådan sen. Känns så kul att få börja göra andra saker också. :-)
Vad kul att du har kunnat scrappa idag! Var nog min önskan till dig igår som gjorde susen, tror du inte det? Hehe! Kanske var det jag som skickade nackmigränen till dig, men skönt för dig att den är över, men nu har du nog skickat den tillbaka till mig för jag känner att den kommer smygande tillbaka!;-) Nä, det är nog för att jag suttit så mycket och arbetat med kalendern idag som är boven i dramat.

Hoppas att du kan scrappa imorrn också, men scrappa lugnt så du inte tar ut dig igen!

Håll tummarna för mig att jag slipper influensan som både sonen har och som min man fick nu ikväll. Men jag har ju vaccinerat mig så det borde bli lindrigare iallafall om jag skulle åka dit. Få se om dottern klarar sig, hoppas!

Ha en god natts sömn nu!

Många kramisar från Susanne!

Karina sa...

Hej min vän. Dina tags ska givetvis heta Lena-tags. Maskerna är svåra och behöver mycket övning. Jag lägger på inket med en blending kudde. Vet inte hur du lägger på det? Vet inte heller om det har någon betydelse. Hoppas att din dag blir bra och att du får scrappat lite. Kramar Karina

Kamilla sa...

ÅÅÅ WOW så snyggt!!
Jag blir alldeles förälskad :D
Så fina

Petra sa...

Jättefina tags. Härliga färger och fina swirlar. Tack för den trevliga visiten och de vänliga orden hos mej.
Önskar dej en underbar onsdagskväll.
Kramar
Petra

Karina sa...

Hej. Det du gjorde med maskerna var inte fel. Tror tillochmed att Tim visar att man kan göra på det viset på sin blogg. Kanske du tog bort masken förtidigt. Vet faktiskt inte. Men träning ger färdighet säger dom ju. Fick jobba över en timme idag och har precis fått i mig lite mat. Gott!!! Ha en bra kväll. Kramar Karina

Lene sa...

Hej Lena!

Hoppas du har en bra dag idag! Det är inte alltid så lätt när man har värk!
Var rädd om dig bara!
Dina tags är jättesnygga! En dag ska även jag försöka mig på det! Kanske, tror jag...
Må gott min vän!
Kram Lene

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas att allt är bra med dig idag och att du inte har alltför ont! Blir så avis på dina tags så jag måste nog införskaffa lite masker jag också! :-) Det krävs nog mycket övning skulle jag tro, har prövat med andra masker (schabloner, men det är väl samma sak va? fast olika namn?!), men det blev bara kladd av alltihop. Tycker att du är jätteduktig, övning ger färdighet som det heter, hehe!:-)
Idag är hela familjen sjuk, bägge barnen hemma, men guuben han försöker jobba ändå?!? Med alvedon i kroppen, jaja... det är hans huvudvärk. Vet inte om jag har feber eftersom jag tar mina värktabletter med alvedon varje dag så, men förkyld är jag och mer ont i kroppen, usch... borde räcka med den värk man har varje dag, eller hur?
Hoppas så innerligt att du slipper influensan, du och jag har ju tillräckligt med värk så det räcker gott och väl!
Har du scrappat nåt mer, och förresten, hur går det med din almanacka? Är den färdig nu?
Mina föräldrar blev överförtjusta i den, de ville knappt skriva i den. Så det var absolut värt allt jobb jag la ner på den. Men nu är skallen "scraptom", måste nog vila ett tag och insupa ny inspiration till fler projekt. Har inhandlsat lite nya stämplar, papper mm. så nu väntar jag på det. Har även beställt en Slice-maskin från en webshop, beställde den i slutet av december och har inte fått den ännu?!? Företaget har skickat 2 st. eftersom den första försvunnit på posten men den andra har också försvunnit, grrr!!! Mystiskt va? Är det verkligen möjligt att 2 lika maskiner försvinner på posten med några dars mellanrum? Ja, jag undrar det ja!!! Jag VILL ha den nuuuuuuu!!!!!! Men det finns ju som tur är andra webshopar som skickar varorna bara ett par dar efter beställningen, det är service det.
Nä, nu har jag "surrat" färdigt, måste nog städa lite också, tyvärr. Skulle hellre krypa ner i soffan och mysa framför tv:n.

Ha en jättebra dag och sköt om dig!

Kramisar i mängder till dig från din vän!!!

Carina sa...

Hej!
Visst duger dessa fina tags.Jättebra gjort.Håller också på och tränar med dessa tags och gjort 1 idag.Blev riktigt nöjd och nöjda skall vi vara eller hur?


Kram!

Karina sa...

Hej Hoppas att allt är bra med dig. Du frågade om min tag med korsett snörningen. Det du undrade var glitter är embossingpulver. Den heter Black sparkel och kommer från Rangers. Den är holografisk och innehåller glitter. Den är finare i verkligheten. Vet du? Jag börjar bli trött på tags och vill göra en LO. Har inga roliga bilder. Men jag har skickat iväg några till framkallning. Hoppas att dom kommer snart. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Jag ska börja på en ny bok ikväll som jag länge velat läsa. Du får sova så gott om du läser detta ikväll. Kramar Karina

Wildärtan sa...

Wow så läckra tags!! Å bokmärken sen - underbara!!!!!

Lillnettan sa...

Toppensnygga! Jag vill också göra "Lena-tags"!